XL Costa Rica Lush Garden In La Fortuna With Arenal Volcano In Background

Costa Ricas naturvidundere

Costa Ricas naturvidundere

13 dage fra 37.500 kr.

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Regnskov, vulkaner og paradisstrande

Oplev Costa Ricas højdepunkter på en rejse, hvor I kører selv. Regnskovenes dyreliv, majestætiske vulkaner og vidunderlige strande danner rammerne for et natureventyr, hvor Nyhavn Rejser håndplukker alle hoteller til jer. 

Dette er rejsen til Costa Rica for jer, der vil have de største naturoplevelser og køre selv, så I kan opleve i jeres eget tempo. Afstandene er korte, og med hensyn til infrastruktur i øvrigt, er det ikke uden grund, at Costa Rica kaldes Mellemamerikas Schweitz. Alt fungerer, og I har GPS i bilen. 

Glæd jer til

 • Enestående dyre- og fugleliv
 • Tortuguero, Arenal, Monteverde og Manuel Antonio
 • Paradisstrande, varme kilder og skønne pools
 • Billeje med GPS og gode veje
 • Udvalgte 3-4* hoteller med bedste beliggenhed

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
San José 1 nat på San José 1 Højdepunkter Bo centralt i Costa Ricas hovedstad på det hyggelige Hotel Presidente. Bo centralt i Costa Ricas hovedstad på det hyggelige Hotel Presidente.
Tortuguero 2 nætter på Tortuguero 2 Højdepunkter Udforsk Tortuguero National Park, som er hjem for et mangfoldigt plante- og dyreliv heriblandt havskildpadder, dovendyr og alligatorer. Udforsk Tortuguero National Park, som er hjem for et mangfoldigt plante- og dyreliv heriblandt havskildpadder, dovendyr og alligatorer.
Arenal 3 nætter på Arenal 3 Højdepunkter Glæd jer til oplevelsesrige dage fyldt med aktiviteter som riverrafting, vandreture eller zip-line igennem skoven. Afslut dagene med afslapning i de termiske bade fra naturlige kilder. Glæd jer til oplevelsesrige dage fyldt med aktiviteter som riverrafting, vandreture eller zip-line igennem skoven. Afslut dagene med afslapning i de termiske bade fra naturlige kilder.
Monteverde 3 nætter på Monteverde 3 Højdepunkter Oplev Sky walk og zip-line i Monteverdes tågeregnskov. Oplev Sky walk og zip-line i Monteverdes tågeregnskov.
Manuel Antonio 3 nætter på Manuel Antonio 3 Højdepunkter Byen ved stillehavskysten byder på alt fra afslapning på smukke strande, adrenalin oplevelser i adventure parks til hyggelige landsby besøg. Byen ved stillehavskysten byder på alt fra afslapning på smukke strande, adrenalin oplevelser i adventure parks til hyggelige landsby besøg.
XL Costa Rica Celestial Blue Waterfall Nature

Enestående
naturoplevelser

Tortuguero, Arenal, Monteverde og Manuel Antonio

I skal opleve nogle af de mest enestående nationalparker i Costa Rica, der takket være mange års fremsynethed i naturbevarelsen kan fremvise unik natur.  

I starter med at sejle til en lodge ved Tortuguero National Park og får her det først vilde indtryk af livet i en tæt regnskov. Her sitrer af liv. Fugle, pattedyr, padder, krybdyr, insekter … det hele i en overflod af variationer. Alle sanser er på overarbejde for at få så mange indtryk som muligt med hjem. 

Senere oplever I den majestætiske vulkan Arenal og den smukke natur her. I vandrer i trætoppene i Monteverdes tågeregnskov og udforsker også Manuel Antonios regnskov og paradisstrande. 

Aktiviteter efter jeres ønsker

Vi inkluderer hjemmefra Sky Walk og Sky Tram i Monteverde. Det er et must på rejser til Costa Rica. Også i Tortuguero er inkluderet udflugter, som lodgen arrangerer – bådtur og vandretur i regnskoven. Ellers lader vi det være op til jer, hvad der skal ske. Nogle er til stille junglestier. Andre er til at ræse gennem vildnisset i en zip-line. I skal selvfølgelig nok få alle tænkelige råd fra jeres rejserådgiver. 

XL Costa Rica Jungle Covered Mountains Stretch Into The Gulf Of Nicoya Next To Ballena Bay Beach
XL Costa Rica Manuel Antonio National Park Squirrel Monkey Animal
XL Costa Rica Monteverde National Park Zip Line In Jungle
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Costa Rica, hvor I ankommer samme dag. I bliver budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, som har en mappe med rejsepapirer til jer. 

Her kan I se detaljeret beskrivelse af turens oplevelser og information om f.eks. kontaktnumre, hvis I får brug for hjælp under jeres rejse til Costa Rica. Selv om I kører selv på en stor del af turen, er I aldrig overladt til jer selv. 

I første omgang kører I dog ikke selv. Vores samarbejdspartner kører jeg nemlig til hotellet i San José. 

Hotel Presidente 3+*, San José

I skal bo en enkelt nat på hyggelige Hotel Presidente centralt i Costa Ricas hovedstad San José. Vi anbefaler en tur i fitness centret. Ikke nødvendigvis for at træne, men fordi her er en fantastisk udsigt over byen.

Xl Costa Rica San Jose Hotel Presidente Lobby Reception

Nu starter jeres Costa Rica rejse for alvor. Tidligt om morgenen går turen mod Tortuguero National Park. På vejen kører I gennem tæt tågeregnskov med udsigt til vulkaner og vandfald i Braulio Carrillo National Park. 

Senere fortæller den højere temperatur og fugtighed, at I er kommet ned i højderne og nærmer jer den caribiske kyst. I får morgenmad på vejen, før I kører gennem bananplantager og landsbyer til en lille havn. Den del af turen tager ca. 3 timer.

Første møde med Tortuego National Park

I sejler herfra ad kanaler i det kæmpe vådområde mod Tortuego National Park. Sumpens skov rejser sig omkring jer, og I møder de første repræsentanter for Tortuegos fantastiske fugleliv. Måske ser en alligator efter jer inde fra bredden, mens en Jesus-øgle pisker hen over vandet for at komme væk. Målet er jeres lodge for de næste 2 nætter, Pachira Lodge 3*.

Small Costa Rica Tortuguero Pachira Lodge Frogs Mating Animal
Xl Costa Rica Tortuguero Pachira Lodge Nature River
Xl Costa Rica Tortuguero Pachira Lodge Kayak

Pachira Lodge 3*, Tortuguero National Park

Pachira Lodge er den perfekt base for at opleve fugle- og dyrelivet i Costa Ricas kæmpe vådområde Tortuguero National Park. I er kun 5 minutter fra indgangen til nationalparken tæt på regnskov og strand. 

I har jeres egen hytte i pagt med naturen. Brøleaberne sørger for, at I ikke sover over jer, og I går i seng til fuglenes koncert. 

NGO’er og farverige huse

Ved ankomsten får I en kort orientering om nationalparken og hører bl.a. om de mange NGO’ers arbejde for at bevare naturen og beskytte skildpadderne. I besøger den lokale landsby for at høre om livet her og ikke mindst nyde de farverige huse.

Xl Costa Rica Tortuguero Pachira Lodge Pool

Tortuguero National Park er nok den af Costa Ricas mange nationalparker, der råder over den største mangfoldighed. Berømt for sine havskildpadder, der lægger æg i den våde tid, men så meget mere end det. 

Her er flere end 400 arter træer og flere end 2.000 andre planter. Hertil kommer pattedyr, der spænder fra søkøer og jaguar til tapir samt krybdyr og padder fra alligatorer til nogle af Costa Ricas fascinerende og både gennemsigtige og farverige frøarter. Der er flere end 400 fuglearter i alle størrelser og farver. 

Morgentur på kanalerne i Tortuguero National Park

Dagens aktiviteter er som regel tidligt om morgenen og igen ud på eftermiddagen af hensyn til temperaturen og naturens egen rytme. 

I starter f.eks. med en morgensejltur på kanalerne. Skoven er ved at vågne, og I glider af sted, mens øjnene stirrer ind i vildnisset. I bevæger jer længere og længere ind i det store virvar af kanaler, hvor mange er anlagt til at fragte tømmer. Det var den gang. Nu er hele området beskyttet.

Lydene fra skoven fortæller, at her er et fantastisk fugle- og dyreliv, men hvor meget kommer frem og viser sig? Det er en del af spændingen. Er der en alligator i dag? En søko? En flok edderkoppeaber? Et dovendyr? Eller … Jeres guide er ekspert i at se dyrene, længe før alle andre, så lyt og vær klar. 

Ud på eftermiddagen er det muligt at tage på guidet gåtur, og hvis I ønsker det kan I tilkøbe nataktiviteter og se den forunderlige natur i nyt lys. Livet i regnskoven skifter døgnet rundt. 

Small Costa Rica Tortuguero Pachira Lodge Monkey Animal
Xl Costa Rica Tortuguero Pachira Lodge Excursion Canoe
XL Costa Rica Tortuguero National Park Cayman Alligator Close

Efter morgenmaden går jeres eventyr videre mod et af de største ikoner for rejser til Costa Rica, Arenal-vulkanen. I sejler en sidste gang gennem de fascinerende kanaler i Tortuguero National Park og kører så til byen Guapiles med frokost på vejen. 

I Guapiles venter en firhjulstrækker på jer. I siger farvel til jeres guide og kører selv videre mod Areanal. Costa Rica har glimrende veje, og I har en GPS til at vise vej. Den går gennem bjergrige områder og landbrugsland med bl.a. ananas, appelsiner og sukkerør. 

Med mindre vejret ikke er med jer, er I ud på dagen ikke i tvivl om, hvilken vej I skal. Den store Arenal-vulkan står med sin perfekte kegleform som et gigantisk pejlemærke og kalder på jeres opmærksomhed.

XL Costa Rica Tortuguero National Park Slider Turtles Animals

Arenal Springs Resort & Spa 3+*, Arenal

De næste 3 nætter skal I bo på Arenal Springs Resort & Spa, der ligger med smuk udsigt mod Arenal fra alle værelser. Der findes billigere hoteller i området, men I får så meget ekstra for pengene her. Bl.a. et skønt poolområde med 3 pools og en serie termiske bade fra naturlige kilder. 

Det er et hotel, hvor I vil nyde bare at være og slappe af. Og så er der kun 20 minutters kørsel til vulkanen

Xl Costa Rica Arenal Hotel Arenal Springs Aerial View Resort Volcano

Over 1.600 m høje Arenal er Costa Ricas mest berømte vulkan. Første udbrud var i 1968, og den dag i dag stiger dampen jævnligt fra jordens glødende indre stadig op fra vulkanen. Heldigvis, for det øjeblik, der lukkes af for trykket, kommer risikoen for nye, kæmpe udbrud langsomt tilbage. 

Hvad skal I lave ved Arenal?

Vi planlægger som udgangspunkt ikke aktiviteter hjemmefra, da jeres dagsform skal have lov til at bestemme. Vi kan dog hjælpe med alle typer aktiviteter. 

I kan tage på rafting på Balsa River eller ud på mere rolige ture i kajak. Der er også mulighed for fugleture på udkig efter områdets flere end 300 fuglearter, besøg i et lokalt naturprojekt og for at komme ud i den smukke natur på mountainbike. Eller måske en god vandretur - de findes både som dagsture og natture.

Er I mere til det rå og vilde? Så svæv gennem skoven i en zip-line, indtag lodrette kløfter med rapelling ned gennem vandfald eller drøn af sted på en ATV (firhjulet motorcykel). Uanset, hvad I vælger, kan vi kun sige: God fornøjelse. I har to dage, så der er også god tid til at slappe af mellem aktiviteterne ved Arenal.

XL Costa Rica Arenal National Park Howler Monkey
XL Costa Rica Arenal Volcano With Red Flowers
Xl Costa Rica Arenal Hotel Arenal Springs Couple Pool Waterfall

Nu går jeres rejse i Costa Rica mod en ganske anderledes natur. Fra den dampende vulkan til Monteverdes dampende regnskov. 

I kører af sted om morgenen og giv jer endelig god tid til at nyde de smukke naturscenerier i starten langs Arenal-søen. Herfra går det opad gennem Tilarán-bjergene, før I kører ad jord- og grusveje det sidste stykke til jeres hotel i Monteverde. 

XL Costa Rica Arenal National Park Tukan

Hotel Belmar 3*, Monteverde

I skal bo to nætter på det charmerende Hotel Belmar i Monteverde. Hotellet ligger i fuldstændig harmoni med naturen omgivet af regnskov og højt på en bakketop, så I samtidig kan nyde fantastiske udsigter. Det er et familieejet hotel med en meget personlig stemning. Efter udflugter i regnskoven kan I slappe af i hotellet jacuzzi og spa.

Mini Costa Rica Monteverde Hotel Belmar Exterior Entrance

Monteverdes tågeregnskov er en fantastisk oplevelse. I vil føle jer indhyllet i fabelagtig natur. Det kølige klima kombineret med en høj luftfugtighed får skoven til at dampe. Det udnytter et utal af planter til at bosætte sig på regnskovens kæmpe træer uden selv at slå rod i jorden. I stedet suger de fugt fra luften. Resultatet er et ufatteligt tæt vildnis, som huser et rigt fugle- og dyreliv. 

Sky walk og sky tram i Monteverde

I skal på turen over alle ture i Monteverdes tågeregnskov.  Mange steder i verden tilbydes nu om dage større eller mindre gåture i trætoppene. Alle er kopier af den originale, I skal prøve nu. Sky Walk i Monteverde. I skal gå ad hængebroer med regnskoven under jer og utrolige udsigter foran jer. 

Efter gåturen er det på ingen måde slut. I går ombord i en svævebane, der bringer jer endnu højere op over træerne og op i terrænet til en udsigtsplatform. Så smukt. Turene er med guide, der forklarer om alt, hvad I ser på vejen. Og det er en hel del! 

Hvis I ønsker det, kan I hjemmefra tilkøbe en tur i zip-line ad 10 liner gennem tågeregnskoven. Der kommer fart på!

XL Costa Rica Monteverde National Park Canopy Walk Bridge
XL Costa Rica Monteverde National Park Waterfall In Jungle
XL Costa Rica Monteverde Zip Line Cloud Forest

Hvad kunne I tænke jer, at jeres rejse til Costa Rica nu skal indeholde? Mere regnskov med enestående dyreliv? En guddommelig strand? Gode restauranter? Måske lidt shopping på lokale markeder? 

Hvorfor ikke alt sammen på én gang og mere til? I skal til den mindste af Costa Ricas nationalparker, Manuel Antonio på Stillehavskysten. Lad jer dog ikke snyde af størrelsen. Mange betragter Manuel Antonio som en af de største oplevelser i Costa Rica.  

I kører ad smukke bjergveje til Stillehavskysten. Turen tager ca. 4 timer, så I har rigeligt med tid. På den anden side. I ankommer til en af verdens smukkeste strande, så måske skal I bare komme af sted og få den dukkert! 

I kan samtidig tænke over, at I nu i løbet af jeres ferie i Costa Rica har kørt selv på tværs af en kontinent. Fra det Caribiske hav med Tortuguero National Park til Stillehavet med Manuel Antonio National Park. 

XL Costa Rica Manuel Antonio National Park Playa Espadilla Beach

Parador Resort 4*, Manuel Antonio

I skal bo tre nætter på det prisbelønnede resort Parador Resort i Manuel Antonio. Hotellet ligger på et bakkedrag med fantastisk udsigt over regnskoven og Stillehavet. Tæt på hotellet er nogle af verdens smukkeste strande og naturoplevelser i Manuel Antonio National Park. 

Xl Costa Rica Manuel Antonio Parador Resort & Spa Main Pool

XL Costa Rica Manuel Antonio National Park Raccoon Animal

De næste to dage går med afslapning og aktive naturoplevelser i netop den balance, I har lyst til. Afslapning handler om bl.a. skønne pools, vidunderlige strande, spa og god mad. Naturoplevelserne handler om nye eventyr i regnskoven. 

Manuel Antonio National Park

Mauel Antonio byder på et rigt dyreliv med dovendyr, næsebjørne, leguaner og utallige abearter fra bedårende egernaber til larmende brøleaber. Her er 270 fuglearter i alle størrelser og farver fra papegøjer over tukaner til rovfugle. 

Regnskov, dovendyr, aber, tukaner, vandfald … Er det nu bare been there done that i Costa Rica?? I har jo været i Tortuguero og Monteverde. Nej. Meget stort nej. To ture bliver aldrig ens. Selv ikke to ture samme sted. Og hvornår får I chancen igen? 

Aktiviteter i Manuel Antonio

I kan vandre, cykle, zipline og meget mere. Og på grund af Manuel Antonios størrelse og beliggenhed kan I krydre med landsby- og markedsbesøg, fisketure, sejltur i mangroven og på katamaran på havet, rideture, vandreture i trækronerne og meget mere. 

Her er egentlige adventureparker og fredelige junglestier – noget for enhver. Og så er her strandene fra Playa Biezanz med god snorkling tæt på hotellet og de andre som Playa Manuel Antonio og Playa Espadillas, der både uden for og inden for nationalparken. Nyd det.

XL Costa Rica Three Toed Sloth Animals Wildlife

Det er tid at sige farvel til Costa Ricas naturvidundere. I kører ca. 4 timer til San José, hvor I afleverer bilen i lufthavnen om eftermiddagen. I lander i Danmark dag 13. 

XL Costa Rica Violet Sabrewing In Monteverde, Puntarenas
I himlen i Monteverdes tågeregnskov

Det skal I opleve på jeres rejse

Gå tur i trækronerne og svæv videre hen over junglen

Oplev den originale Canopy Walk i Monteverdes tågeregnskov i Costa Rica. Fortsæt i svævebane til udsigtsplatform over regnskoven. Og lad os vide, hvis en vild tur i zip-line også lige er jer!

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-San José t/r
 • Transport fra lufthavn til hotel i San José
 • 1 nat på Hotel Presidente 3+*, San José. Standardværelse inkl. morgenmad
 • Transport fra San José til hotellet i Tortuguero National Park
 • 2 nætter på Pachira Lodge 3*, Tortuguero. Standardværelse inkl. helpension
 • Transport fra hotellet i Tortuguero til Guapiles
 • 9 dages billeje: SUV Standard Manual Car (Daihatsu Bego eller lignende). Inklusiv fri kilometer og GPS (afhentning i Guapiles og aflevering i San José lufthavn)
 • 3 nætter på Arenal Springs Resort & Spa 3+*, Arenal. Junior suite inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Hotel Belmar 3*, Monteverde. Standardværelse inkl. morgenmad
 • Oplevelse: I himlen i Monteverdes tågeregnskov
 • 3 nætter på Parador Resort & Spa 4*, Manuel Antonio. Garden Plus værelse inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Costa Ricas naturvidundere
RejseperiodeDobbeltEnkelt
25.04.24 ‑ 14.08.2437.000‑39.00047.000‑49.000
21.02.25 ‑ 14.08.2539.000‑41.00050.000‑52.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • På billejen: depositumsgaranti, daglige forsikringer og benzin 
 • Ekstra chauffør
 • Måltider, udflugter mm.,  som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge til guider, chauffører og hotelpersonale
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Costa Rica

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.