• Park Hyatt Dubai
 • Soveværelset i jeres Park Executive Suite på Park Hyatt Dubai
 • Brasserie du Park på Park Hyatt Dubai

Park Hyatt Dubai, Dubai

Luksus på kanten af Dubai Creek i centrum af Dubai

Soveværelset i jeres Park Executive Suite på Park Hyatt Dubai
Læs mere

Park Hyatt Dubai ligger på første parket til den billedsmukke Dubai Creek med palmestrande og skyskrabere som lærred. Lad Park Hyatt være jeres base for hvile og forkælelse og tag på opdagelse i kontrasternes by, Dubai.

Udsigt fra Burj Khalifa ned mod verdens største springvand og Dubai byOplev Dubai eller fortsæt til Oman

Park Hyatt Dubai er en del af den velrenommerede Hyatt-kæde, der verden over byder på luksusferie med stil, service og gastronomi i højsædet.

Resortet ligger tæt på Dubais internationale lufthavn og den gamle bydel, mens knap 20 minutter i bil bringer jer til højdepunkter som Dubai Mall og Burj Khalifa i det topmoderne centrum. Park Hyatt Dubai er derfor både det oplagte valg for jer, der har brug for en overnatning eller to, før I fortsætter til Oman. Og for jer, der vil opleve Dubais mange kontraster, men ønsker at bo i rolige omgivelser.

Stort poolområde på Park Hyatt DubaiPools, spa og golf

Dubai Creek løber som en skillelinje mellem det nye og det gamle Dubai. Nyd udsigten direkte fra den 100 meter lange infinity-pool, der med sit azurblå vand er som en lagune på kanten af floden. I hjertet af resortets palmehave finder I endnu en pool, fire boblebade og indbydende solsenge. Vil I endnu længere ned i gear, venter spaen på jer. Vil I i stedet op i gear, ligger Dubai Creek Golf Clubs 18 hullers golfbane i baghaven.

Brasserie du Park på Park Hyatt Dubai5 restauranter, 3 barer og bager

Restauranterne på Park Hyatt Dubai byder på lidt af det hele fra forskellige verdenskøkkener. Uanset om I er på udkig efter en god drink, high tea, snacks eller den helt store middagsoplevelse. Flere af restauranterne og barerne ligger endda med udsigt til floden, perfekt til en romantisk middag i solnedgangens skær.

Café Arabesque inviterer jer indenfor i en verden af traditionelle retter. Brasserie du Park og Noépe byder på klassikere som skaldyr, fisk, bøffer og pizza.  The Thai Kitchen serverer – som navnet antyder – autentiske retter fra det thailandske køkken, og I kan følge med i de åbne køkkener, mens de tilbereder wok, koger nudler og griller.

Soveværelset i jeres Park Executive Suite på Park Hyatt DubaiStore moderne værelser med udsigt

Resortet har 223 værelser og 34 suiter, der ligger med dejlig udsigt til Dubai Creek, som I kan nyde fra jeres balkon eller terrasse. Ligesom på resten af hotellet er designet lyst og moderne med skandinaviske noder. Værelserne er 52 til 55 m2, mens suiterne er 105 til 220 m2. Så er spørgsmålet bare, hvor meget plads I har brug for?

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.