Xl UAE Dubai Park Hyatt Exterior
Dubai

Park Hyatt Dubai

Luksus på kanten af Dubai Creek

Park Hyatt Dubai ligger på første parket til den billedsmukke Dubai Creek med palmestrande og skyskrabere som lærred. Lad Park Hyatt være jeres base for hvile og forkælelse og tag på opdagelse i kontrasternes by, Dubai.

Oplev Dubai eller fortsæt til Oman

Park Hyatt Dubai er en del af den velrenommerede Hyatt-kæde, der verden over byder på luksusferie med stil, service og gastronomi i højsædet.

Resortet ligger tæt på Dubais internationale lufthavn og den gamle bydel, mens knap 20 minutter i bil bringer jer til højdepunkter som Dubai Mall og Burj Khalifa i det topmoderne centrum. Park Hyatt Dubai er derfor både det oplagte valg for jer, der har brug for en overnatning eller to, før I fortsætter til Oman. Og for jer, der vil opleve Dubais mange kontraster, men ønsker at bo i rolige omgivelser.

Xl UAE Dubai Park Hyatt Cabana
Xl UAE Dubai Park Hyatt Swimming Pool
Xl UAE Dubai Park Hyatt Royal Suite Bedoom
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Pools, spa og golf

Dubai Creek løber som en skillelinje mellem det nye og det gamle Dubai. Nyd udsigten direkte fra den 100 meter lange infinity-pool, der med sit azurblå vand er som en lagune på kanten af floden. I hjertet af resortets palmehave finder I endnu en pool, fire boblebade og indbydende solsenge. Vil I endnu længere ned i gear, venter spaen på jer. Vil I i stedet op i gear, ligger Dubai Creek Golf Clubs 18 hullers golfbane i baghaven.

Store moderne værelser med udsigt

Resortet har 223 værelser og 34 suiter, der ligger med dejlig udsigt til Dubai Creek, som I kan nyde fra jeres balkon eller terrasse. Ligesom på resten af hotellet er designet lyst og moderne med skandinaviske noder. Værelserne er 52 til 55 m2, mens suiterne er 105 til 220 m2.

Så er spørgsmålet kun, hvor meget plads I har brug for?

Fem restauranter, tre barer og bager

Restauranterne på Park Hyatt Dubai byder på lidt af det hele fra forskellige verdenskøkkener. Uanset om I er på udkig efter en god drink, high tea, snacks eller den helt store middagsoplevelse. Flere af restauranterne og barerne ligger endda med udsigt til floden, perfekt til en romantisk middag i solnedgangens skær.

Café Arabesque inviterer jer indenfor i en verden af traditionelle retter. Brasserie du Park og Noépe byder på klassikere som skaldyr, fisk, bøffer og pizza. The Thai Kitchen serverer – som navnet antyder – autentiske retter fra det thailandske køkken, og I kan følge med i de åbne køkkener, mens de tilbereder wok, koger nudler og griller.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Dubai

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Dubai. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.