• Varmluftballonen klargøres til flyvning i Dubais ørken
 • Kom helt tæt på den mægtige falk, inden den i et spektakulært dyk sættes fri til at jage sit bytte
 • Solopgang set fra en varmluftballon over den enorme ørken omkring Dubai

Oplev Dubais ørken fra en luftballon

Stig til vejrs i solopgangens skær og nyd gourmet morgenmad

Kom helt tæt på den mægtige falk, inden den i et spektakulært dyk sættes fri til at jage sit bytte
Læs mere

Jeres Dubai-rejse når helt nye højder, når I stiger til vejrs i en luftballon over den rå ørken i solopgangens skær. Tilbage på landjorden kan I glæde jer til gourmet morgenmad, men turen er ikke slut endnu…

Solen gemmer sig endnu bag ørkenens sandbanker, mens jeres varmluftballon klargøres til morgenens flyvning1200 meter over ørkenen

Det er endnu mørkt, når I bliver hentet på jeres hotel i Dubai og sætter kurs mod Dubai Desert Conservation Centre. Vel fremme titter daggryet frem, og jeres luftballon ligger klar i ørkensandet som det eneste farverige element i miles omkreds. I får en sikkerhedsbriefing og følger, hvordan den store ballon fyldes med varm luft fra brænderen.

I tager plads i kurven og svæver op, op, op. Fra 1200 meters højde får I en uforglemmelig udsigt over ørkenlandskabet, mens solen står op bag Hajjar-bjergene i det fjerne. I svæver over sandklitter og grønne oaser og spotter i ny og næ en flok oryxer, gazeller eller kameler.

Falk og varmluftballoner over Dubais ørkenSelskab af en falk

Oppe i luften venter endnu en oplevelse. I har nemlig selskab af en falkoner, som sender en falk afsted fra ballonen. I har måske set et falkeshow fra jorden, men det er intet sammenlignet med at se falken svæve vægtløst af sted i luften, over og under ballonen på jagt efter sit bytte.

Gourmetmorgenmad på jeres tur til Dubais ørken i varmluftballonKaviar og eggs benedict til morgenmad

Ja, overskriften siger det hele. Når I atter står med sand mellem fødderne, venter en udsøgt gourmet morgenmad på jer i en beduinlejr. Der er kaviar, eggs Benedict, håndskåret laks, kolde forfriskninger og andre lækkerier på menuen. Hvilken bedre måde at fordøje morgenens tur i luftballon på?

Men oplevelsen er slet ikke slut endnu. Bagefter bliver I hentet i en vintagejeep fra 1950’erne, som tager jer med på en sjov køretur gennem ørkenen, der gør jer klogere på flora og fauna.

Solopgang set fra en varmluftballon over den enorme ørken omkring DubaiVærd at vide - og den ultimate oplevelse

Der er afgang fra jeres hotel i Dubai mellem kl. 03.30 og 05.00 om morgenen afhængigt af sæson. Forvent at være tilbage mellem kl. 08.30 og 10.

Bemærk, at børn skal være fyldt fem år.

Vil I have et større ørken-eventyr?

Vil I have den ultimative ørkenoplevelse, kan I blive kørt ud til beduinlejren aftenen før. Her nyder I aftenens måltid, har mulighed for at se falkeshow og ride på kameler, før I går til køjs i et komfortabelt beduintelt (med fælles bad/toilet). Og vågner under stjernerne i de tidligere morgentimer, klar til at stige til vejrs i en luftballonen sammen med solopgangen. Inklusiv gourmet morgenmad og safari i vintage jeep. Ring og hør os om priser og muligheder.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.