Xl Dubai Male Dress Local Arabic Clothes
Oplevelse i Dubai

Privat byrundtur i konstrasternes Dubai

Arkitektur, storbyliv og historie - fra Jumeirah Beach til Dubai Creek

Futuristisk arkitektur og dybfølte traditioner. Dubai er om noget kontrasternes by. Denne private dagstur tager jer fra det nyeste Dubai med Palmen og Burj Al Arab til det ældste Dubai med guldsouken og Dubai Creek. I skal også på sejltur fra Dubai Marina og en tur op i verdens højeste bygning, Burj Khalifa.

Xl Dubai Palm Jumeirah Palm Island
XL Dubau Burj Khalifa Tower (5)
XL Dubai City Beach Camel

Den transformerede ørkenstat

Når I ser ud over Dubais motorveje og skyskrabere, er det svært at begribe, at området indtil for få år siden ikke var andet end gold ørken og et lille havneområde centreret omkring Dubai Creek. Hæsblæsende er ikke et tilstrækkeligt et ord til at beskrive den udvikling, der har foregået i Dubai, og som stadig foregår.

Men i sit hjerte er Dubai stadig en beduinby, og under de flashy facader og bag de internationale billboards lever generationers nedarvede traditioner videre i bedste velgående.

Tradition og fornyelse

Kombinationen af tradition og fornyelse, der for begges vedkommende kan opleves i yderste potens i Dubai, er noget af det, der gør byen så fascinerende. Den bedste måde at opleve det på er på en guidet byrundtur, hvor I kommer rundt til både det gamle og nye Dubai og ser den ufattelige forvandling på nærmeste hold.

Palm Jumeirah

Dagen starter på verdens største menneskeskabte ø, Palm Jumeirah - eller slet og ret "Palmen" - ud for Jumeirah Beach. Palmen var et af de første tiltag, man gjorde for at udvide Dubais begrænsede kyststrækning og derved skabe plads til en lang række ekstravagante strandresorts og private luksusvillaer. Senere er flere andre ø-projekter kommet til, men Palmen er stadig et lysende eksempel på emiratiernes kreativitet og enorme ambitionsniveau.

Xl Dubai Beach And Skyline Of Dubai Marina
XL Dubai Burj Al Arab Building City
XL Dubai Seawing Plane Dubai Marina

Dubai Marina

Fra Palmen fortsætter I til Dubai Marina, en 3 km lang, kunstig kanal omkranset af højhuse og villaer. Her skal I på en 20 minutters sejltur og opleve Dubais skylinefra søsiden. Bagefter kører I en tur forbi Burj Al Arab, i folkemunde kendt som "verdens eneste syvstjernede hotel".

Burj Khalifa

Jeres sidste stop i det moderne Dubai er Burj Khalifa, der med sine 829,8 m er verdens højeste bygning. Her tager I elevatoren i susende fart til observationsdække At The Top på 125. etage. Fra 456 m højde får I det fulde overblik over både det gamle og det nye Dubai.

Det historiske Dubai

Nu er tiden kommet til at dykke ned i Dubais fortid. I skal bl.a. se Dubais ældste moské og Zabeel-paladset, hvor sheikhen bor med sin familie. Herefter skal I besøge Dubai Museum, der er indrettet i byens ældste eksisterende bygning, et militærfort fra 1700-tallet. Gennem dioramaer, historiske fotos og arkæologiske fund illustrerer museet Dubais udvikling gennem de seneste 5.000 år.

Xl Dubai Traditional Abra Ferries Boats Dubai Creek
Xl Dubai Spice Souk Souq Deira Quaters Dried Herbs Flowers Spices Market
Xl Dubai Gold Souk Souq Market Jewelry

Dubais Creek

Den naturlige kanal Dubai Creek spillede en afgørende rolle for beduinernes bosættelse i området. Her kunne nemlig fiskes perler i kanalen, og perlefiskeri vedblev med at være en vigtig indtægtskilde indtil opdagelsen af olie i 1960'erne. I de snævre gader omkring Dubai Creek fornemmer I for alvor Dubais mellemøstlige kulturarv, og I får lov at krydse kanalen i en traditionel abra-båd, som de lokale har anvendt i kanalen i generationer.

Dubais Souk

På den anden side af kanalen venter jer en helt særlig oplevelse: Dubais souk. Her kan I shoppe alt fra klipklappere til krydderier. Et stort område udgøres af Dubais berømte guldsouk, hvor guldsmykker og ædelstene sælges i alle former og farver. Jeres private guide følger med jer gennem souken og fortæller om de forskellige varers oprindelse undervejs.

Afslut med middag til søs

Fra souken går turen tilbage til jeres hotel. Men I kan også vælge at fuldende dagen med et dinnercruise i traditionel dhow. Tal med rejserådgiver, så tilpasser vi dagens program ud fra jeres ønsker.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Dubai Desert Sand Dune 2
Dubai, Mellemøsten

Glæd jer til

Gennemført luksus og poolvilla i Al Wadi Desert

Dubais bedste strandresort Ritz-Carlton 5*

Sublim service, gourmet og fantastisk natur

Privat byrundtur i kontrastfulde Dubai

Masser af tid til at udforske Dubai på egen hånd

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Dubai

Alt på denne rejse til Dubai kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Dubai.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.