Suite, Hotel Havgrím, Færøerne
Færøerne

Havgrím Seaside Hotel 

Færøernes bedste boutiquehotel

Havets brusen, enkel elegance, unik charme. Og udsigten! Velkommen til Havgrím Seaside Hotel i hjertet af Færøernes hovedstad Tórshavn – Færøernes bedste – og eneste – boutiquehotel. De elegante, eksklusive omgivelser danner rammen om jeres ophold her i Nordatlanten og er den perfekte base for udforskning af Færøernes fascinerende natur. 

I Tórshavn, helt ud til Atlanterhavets kyst, omgivet af hav og natur, ligger der et smukt, hvidt hus. Det er Havgrím Seaside Hotel. Bygget og designet af Havgrímur Johannesen i 1948. Blot 4 år senere blev huset solgt til den danske stat, og siden dengang har ikke færre end 21 danske kommandører og deres familier kunnet kalde huset deres hjem. I dag er det jer, der har mulighed for at bo der. 

Elegant boutique hotel

Kommandørhuset på kysten

Hotellet, der er Færøernes bedste – og eneste – boutiquehotel, har blot 14 værelser og én suite. Servicen er både god og personlig, og med i jeres ophold får I en dejlig morgenmad. Samtidig har I mulighed for at tilkøbe en skøn afternoon tea, hvis I skulle få lyst til noget sødt. 

Havgrím Seaside Hotel, der på Færøerne også er kendt som kommandørhuset, ligger blot 15 minutters gang fra Tórshavn centrum, omgivet af naturens kræfter. Uanset hvornår på året I besøger hotellet, er I garanteret en spektakulær udsigt – Færøerne charmerer året rundt. Og så udgør hotellet en lun og dejlig base for udforskning af den grønne øgruppe langt mod nord. Også Tórshavn har masser at byde på i form af seværdigheder og restauranter, så her er nok at tage jer til.  

Småt og godt

Alle værelser på hotellet har forskellige indretning og størrelse – og dermed også forskellig udsigt – så glæd jer til selve stemningen og beliggenheden af hotellet frem for værelsets størrelse, der for størstedelens vedkommende bedst kan beskrives som ”småt og godt”.  

Der er som nævnt blot en enkelt suite på Havgrím Seaside Hotel – med et stort panoramavindue. De andre værelser har mindre vinduer. 

XL Faroe Island Hotel Havgrím Building

Uforglemmelig udsigt

XL Faeroe Islands Vagar Waterfall
Færøerne, Europa

Et lille ørige på højeste niveau

4 dage fra

27.000 kr.

Glæd jer til:

Stemningsfuldt boutiquehotel ved kysten i Tórshavn

Dyre- og marinliv på bådtur langs den farverige øgruppe

Alle highlights på dagstur med privat guide til små landsbyer og smuk natur

Spis middag på to af landets bedste restauranter

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Færøerne

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Færøerne. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.