XL Faeroe Islands Streymoy Island Saksun Waterfall
Rejse til Færøerne

Et lille ørige på højeste niveau

Et lille ørige på højeste niveau

4 dage fra 27.000 kr.

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

4 dejlige dage på Færøerne

Oplev alt det bedste, Færøerne har at byde på – fra bådtur til de dramatiske Vestmannabjerge til privat rundtur med guide til øernes highlights. Alt sammen krydret med fantastisk gastronomi, bl.a. på ROKS, landets bedste fiskerestaurant. Glæd jer til en uforglemmelig rejse til vilde, vindomsuste og helt vidunderlige Færøerne.  

Vågn op til havets brusen og den friske havluft på Havgrím Seaside Hotel, et dejligt boutiquehotel lige ved kysten i Tórshavn, Færøernes hovedstad. Her, på øgruppen midt i Nordatlanten, er der garanti for storslået natur og enestående oplevelser – fra spændende dyreliv til unik kultur. For ikke at tale om den kulinariske skatkiste, der er Færøerne. 

Glæd jer til:

  • Stemningsfuldt boutiquehotel ved kysten i Tórshavn
  • Dyre- og marinliv på bådtur langs den farverige øgruppe
  • Alle highlights på dagstur med privat guide til små landsbyer og smuk natur
  • Spis middag på to af landets bedste restauranter

Natur, kultur og gastronomi 

Dagene bruger I i naturen, hvor I oplever øgruppens store mangfoldighed. Fra de grønne bakker til de dramatiske klipper, der rejser sig lodret fra Atlanterhavets dyb. Det fascinerende fugleliv, der gør klippesiderne nærmest levende, de dramatiske fjorde og det omskiftelige vejr. Et betagende skue, der sætter scenen for færingernes autentiske livsstil. Færøerne er en unik, mystisk og nærmest magisk bid af det danske kongerige, som I på denne rejse kan blive en smule klogere på. Aftenerne byder på bordets glæder, når I kan nyde kulinariske skatte fra to af landets bedste restauranter. 

XL Faeroe Island ROKS Plate
XL Faeroe Island Áarstova Resturant Table Setting
XL Faeroe Island Áarstova Food
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra København og ankommer til Vágar Lufthavn på Færøerne. Transfer til Færøernes bedste boutiquehotel, Havgrím Seaside Hotel 3*. I har dagen til at nyde stemningen på hotellet og i Tórshavn på egen hånd. Til aften skal I nyde en middag på Áarstova, Færøernes bedste traditionelle restaurant. Den ligger i et rustikt træhus i Tórshavns ældste bydel og oser af stemning. 

Restauranten, der i White Guide beskrives som en smeltedigel af historie, tradition og velsmag ligger på havnen i Tórshavn. Køkkenet er lokalt, autentisk og velsmagende – en oplevelsesrejse i færøsk velsmag og kogekunst. I kan godt begynde at glæde jer. 

Deluxe Room, Hotel Havgrím, Færøerne
XL Faroe Island Hotel Havgrím Building
XL Faroe Island Hotel Havgrím Breakfast

I dag kan I se frem til til at se Færøernes highlights, både når det gælder kultur og de farverige landskaber. I er på tur det meste af dagen, oplever naturen, dyrelivet, de bedste udsigtspunkter, hører lidt om de færøske sagn og meget mere. Midt på dagen spiser I frokost på Gjáargarður, et hyggeligt pensionat. Om aftenen har I mulighed for at finde en dejlig restaurant i Tórshavn, hvor madscenen generelt er helt i top. Så her er nok at vælge imellem, og kvaliteten er høj. 

XL Faeroe Island Tjørnuvík Aerial

Dagen i dag er sat af til en bådtur til Vestmanna. Et eventyr fuld af dramatiske klipper, flokke af havfugle, marinliv og storslåede udsigter. I sejler gennem smalle sund og ind i dybe grotter – og hvis vejret tillader det, kommer I helt tæt på de tårnhøje, lodrette klippevægge. I bliver kørt med transfer fra hotellet både til og fra bådturen.  

Mens dagen bød på udforskning af marinlivet i Atlanterhavet, byder aftenen på granskning af samme – blot på tallerkenen. Middagen serveres på ROKS, der er landets bedste fiskerestaurant og søsterrestaurant til to-stjernede KOKS. Restauranten begyndte sit kulinariske eventyr i netop Tórshavn, men er p.t. lokaliseret i Grønland. ROKS er anbefalet i Michelin-guiden og serverer udelukkende frisk fisk og skaldyr, meget af det lokalt. Glæd jer til søpindsvin, jomfruhummer og grønlandsk snekrabbe – blandt meget andet.   

XL Faeroe Islands Vestmanna Puffins Grass Sea
XL Faeroe Island ROKS Restaurant Interior
XL Faeroe Island ROKS Lobster1

I er nået til slutningen på jeres færøske eventyr. Med transfer til lufthavnen og hjem til Danmark. Tak for denne gang, Færøerne.  

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

DIN SKRÆDDERSYEDE REJSE

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

Pris per person ved 2 voksne
Et lille ørige på højeste niveau
RejseperiodeDobbelt
22.06.24 ‑ 03.11.2526.000‑29.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Færøerne

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Færøerne. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.