XL Faeroe Islands Saksun Houses
OPLEVELSE PÅ FÆRØERNE

Privat dagsudflugt til Færøernes højdepunkter

Det bedste af Færøerne

Tag på en guidet heldagstur til nogle af Færøernes højdepunkter: tre af øernes smukkeste bygder, det største vandfald og enestående udsigter. Undervejs oplever I Færøernes dramatiske natur og nyder en dejlig frokost undervejs. 

Glæd jer til:

Øernes highlights med privat guide

Privat dagsudflugt med driverguide, der inkluderer et besøg i Saksun, Tjørnuvik, Gjógv, Slættarindur, Kallsoy og via Funning retur til Tórshavn. 

Glæd jer til en uforglemmelig privat udflugt på Færøerne, der begynder med, at I bliver hentet i bil. Herefter kører I til bygden Saksun, en betagende, typisk færøsk bygd, omringet af høje fjelde. Herefter videre til bygden Tjørnuvik med den smukke sandstrand og imponerende udsigt til de sagnomspundne klipper Kæmpen og Kællingen, hvorfra turen fortsætter mod Eysturoys nordligste bygd, Gjógv. På turen hertil passerer I Streymin-broen, der knytter Streymoy og Eysturoy sammen, og fortsætter gennem dramatisk natur, bl.a. forbi Færøernes højeste fjeld, Slættaratindur, der er hele 882 meter højt.  

Frokost i Gjógv

I Gjógv ser I naturhavnen og går en lille tur til udsigtsposten, hvorfra I kan se øen Kallsoy. Efter frokost på Gjáargarður, går turen videre til Tórshavn via bygden Funning. Her siges det, at de første vikinger gik i land. I kommer også igennem den nyeste undersøiske tunnel, der knytter Østerø med Strømø. Det er en helt særlig oplevelse – ikke mindst fordi den er så flot. Nyd især tunnellens rundkørsel, der er prydet af kunst af den kendte lokale kunstner Tróndur Patursson. 

Sagnet om Kæmpen og Kællingen

De to markante klipper, Kæmpen og Kællingen – på islandsk Risin og Kellingin – står rank i vandet ud for den færøske ø Eysturoy. Kæmpen, den højeste af klipperne, står længst ude i vandet, mens hans kone, Kællingen, står tættere på land.  

Sagnet fortæller, at Island ville trække Færøerne tættere på, og Risin og Kellingin blev sendt af sted for at udføre opgaven. De nåede da også helt tæt på, og var faktisk kommet så langt som til at binde de 18 øer sammen. Men de brugte så mange kræfter, at den nordlige del af bjerget Eiðiskollur revnede. Da morgengryet kom, var Kellingin stadig i færd med at samle Færøerne. Hun skyndte sig ud til Risin i vandet, men for sent – solens stråler forstenede dem begge, og nu står de her ved den færøske kyst uden nogensinde at kunne komme hjem til Island igen. 

XL Faeroe Islands Eysturoy Risin And Kellingin
Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Faeroe Islands Vagar Waterfall
Færøerne, Europa

Et lille ørige på højeste niveau

4 dage fra

27.000 kr.

Glæd jer til:

Stemningsfuldt boutiquehotel ved kysten i Tórshavn

Dyre- og marinliv på bådtur langs den farverige øgruppe

Alle highlights på dagstur med privat guide til små landsbyer og smuk natur

Spis middag på to af landets bedste restauranter

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Færøerne

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Færøerne. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.