XL Four Seasons Bora Bora French Polynesia Aerial View 3
Fransk Polynesien

Four Seasons Resort, Bora Bora

Det ultimative resort på den ultimative paradisø, Bora Bora

Four Seasons Resort Bora Bora er det mest enestående resort, I kan forkæle jer selv med på rejser til Bora Bora, den smukkeste ø i Fransk Polynesien. Nyd en stor villa på pæle i lagunen, sublim service og gastronomi.

Four Seasons Resort Bora Bora er ikke blot gennemført smukt og stilrent, det har også den mest enestående beliggenhed på en af de paradisøer, motuer, der omkranser den store lagune ved Bora Bora.

Sublim luksus på kanten af koralrevet

I er på kanten af det beskyttende koralrev med privat adgang til den magiske undervandsverden fra jeres villa, der står på pæle i selve den turkise lagune. 

Fra resortet har I dels udsigt mod det uendelige Stillehav, dels ind over lagunen mod Bora Bora, hvor de frodige vulkaner rejser sig af havet. Det bliver ikke bedre.
Glæd jer til hvide strande, verdensklasse snorkling og så mange eller få aktiviteter, I har lyst til.

Afslappet luksus

Four Seasons Resort Bora Bora er ubetinget blandt de bedste resorts i hele Fransk Polynesien. Stilen er afslappet og et smukt miks af traditionelt design krydres med moderne linjer. Sjældent har vi oplevet et mere venligt og imødekommende personale, der virkelig gør en forskel.

XL Four Seasons Bora Bora French Polynesia Aerial View 1
XL French Polynesia Four Seasons Bora Bora Beach Palms (2)
XL French Polynesia Four Seasons Bora Bora Pool Area Palms
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Store overwater villaer

Resortets overwater villaer ligger med udsigt mod resortet, stranden, lagunen eller mod Mount Otemanu inde på selve Bora Bora. Sidstnævnte er det ultimative, I kan forkæle jer selv med. De byder nemlig ud over den smukke udsigt også på sol på dækket hele eftermiddagen og den smukkeste solnedgang.

Alle villaer er på 100 m2, der byder på soveafdeling, bad, stort fristående badekar med udsigt samt loungeområde med kaffemaskine og minibar. Villaerne på Four Seasons Bora Bora har også alt det, I kan tage for givet på et resort af denne klasse - audio udstyr, Wi-Fi og også to fladskærme, selv om I måske ikke vil se så meget tv.

På soldækket er der ud over to liggestole også et overdækket område med spisebord og stole. De yderste villaer har desuden egen plunge pool. 

Gastronomi på Four Seasons Bora Bora

På Four Seasons Resort Bora Bora har I flere restauranter at vælge mellem, og I kan få arrangeret private middage på stranden eller på dækket i jeres villa, hvis I ønsker det.

  • Tere Nui, der ligger med udsigt til pool og strand er hovedrestaurant med morgenmad og frokost.

  • Arii Moana er ”fine dining”. I kan sidde både inde og ude på den store overdækkede terrasse. Køkkenet er et smukt miks af fransk og polynesisk.

  • Sunset Restaurant & Bar ligger ned til vandet med udsigt mod Mount Otemanu, som griber solen, når den går ned. Her kan I får drinks og asiatisk mad - småt, godt og lækkert. 

  • Endelig er her en kombineret bar og café ved poolen.

Spa og sport på Four Seasons Bora Bora

The Spa at Four Seasons Resort Bora Bora ligger med smuk udsigt over Stillehavet og byder på al den wellness, I kan drømme om. Ved siden af ligger det flot udstyrede fitness center. Derudover er der mulighed for at spille både tennis og beach volley.

Lagunen og oceanet lokker med stort set alle former for aktiviteter både over og under vandet. Lån en outrigger kano og tag på opdagelse i området. Her er også mindre sejlbåde, og for de ihærdige er paddle boarding både sjovt og udfordrende. 

Maske og finner ligger klar i jeres villa, når I tjekker ind. Tag på snorkleture i Bora Boras lagune og resortets egen lagune med lavt og roligt vand. Også her venter myriader af farvestrålende fisk.

Havet omkring Bora Bora er et rent paradis for dykkere, og dykning kan selvfølgelig arrangeres. Det samme gælder dybhavsfiskeri, ture rundt på øen med 4WD og meget mere.
Rejser I med børn, er der både en Kids Club og en Teen Club.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Four Seasons Bora Bora French Polynesia Aerial View 1
Bora Bora, Fransk Polynesien, Stillehavet

Glæd jer til

En plads i paradis på Four Seasons Bora Bora 5+*

Sublim service og gastronomi

Spa og velvære

100 m2 stor villa på pæle i lagunen

Snorkling, dykning, sejlads … og afslapning

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Fransk Polynesien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Fransk Polynesien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.