Xl French Polynesia Maupiti Pension Papahani Beach Boat
Maupiti

Pension Papahani

Familieejet pension i sublime omgivelser

Pension Papahuni er ikke meget mere end fem rustikke bungalows, en fortryllende lagune - og frisk fisk og skalddyr på menuen hver aften. Det er med andre ord essensen af Fransk Polynesien. Og helt igennem magisk.

Fransk Polynesien væk fra alfarvej

Maupiti ligger mere end 300 km vest for hovedøen Tahiti i et bortgemt hjørne af Fransk Polynesien. Her bor der cirka 1200 mennesker, som alle bor fast på den lille hovedø Vaiea i skyggen af vulkanen Mt. Teurafaatu. 

Omkring hovedøen løber der en lille ring af småøer, adskilt fra hovedøen af en lysende, turkis lagune – og på en af disse småøer, Motu Tiapaa, ligger Pension Papahuni. Med udsigt til lagunen og hovedøens vulkan på den anden side. Det er ganske enkelt skønhed af en anden verden.

Xl French Polynesia Maupiti Pension Papahani Beach View
Xl French Polynesia Maupiti Pension Papahani Dining Area Ocean View
Xl French Polynesia Maupiti Pension Papahani Sunset Sky
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

5 bungalows

Pension Papahani har 5 rustikke bungalows, hvoraf en har direkte udsigt til lagunen, mens de øvrige vender ind mod en dejlig, tropisk have. Alle bungalows er bygget i lokale naturmaterialer og har Wi-Fi, badeværelser med varmt vand og myggenet over sengen. Hør mere med jeres rejserådgiver, om hvilken bungalow, som passer jer bedst.

Sand under fødderne og autentisk ahima'a

Det lille og familiedrevet pensionat består basalt set af fem enkle bungalows og en pavillon med en restaurant på stranden. Det er rustikt, men komfortabelt og ikke mindst hjertevarmt. 

Men mere end noget andet, er det oplevelsen af at være så langt væk fra hele verden. I så gudesmukke omgivelser. Og så hos en polynesisk familie, som arrangerer alt fra snorkling til fisketure og autentisk polynesisk madlavning i jordovn – en såkaldt ahima’a.

Fri leg, landsbyliv og alt godt fra havet

Det her er det enkle og essentielle strandliv. Uden krumspring. I den åbne restaurant, sidder I med sand under fødderne og hver kan I glæder jer til autentiske polynesiske retter med dagens fangst af fisk og skaldyr – og så kan I købe vin, øl og vand i pavillonen hele dagen, hvor der også serveres morgenmad fra kl. 7 hver morgen. 

I har også mulighed for at sejle i kajak, snorkle og fiske fra såvel kysten som fra en båd. Og så kan I sejle til hovedøen Vaiea, leje cykler eller vandre rundt på den smukke ø, hvor I kan se frem til at opleve landsbyen og lokalkulturen i dette afsidesliggende hjørne af Fransk Polynesien.  

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Fransk Polynesien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Fransk Polynesien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.