XL French Polynesia Tahaa Vahine Island Private Resort Beach Bungalow
Taha'a

Vahine Island Private Resort

Ægte Robinson Crusoe-stemning

Vahine Island Private Resort er en usleben perle på kanten af den turkise lagune, der omkranser vaniljeøen Taha’a i Fransk Polynesien. Nyd uforlignelig stemning på et resort, hvor blot 9 bungalows deler en hel ø. Medlem af Small Luxury Hotels of the World.

Der findes mere luksuriøse og strømlinede hoteller i Fransk Polynesien end Vahini Island Private Resort, men få med samme autentiske stemning, der går lige i hjertet. Det er derfor, at I er her. Stemningen og omgivelserne er den egentlige luksus. 

Når det er sagt, skal der selvfølgelig en del til at blive optaget i Small Luxury Hotels of the World, som Vahine Island Private Resort er. 

Drømmen om en tropeø i Fransk Polynesien

Vahine Island er den oprindelige drøm om bungalows på en afsides tropeø i Fransk Polynesien. Den lille W-formede ø ligger helt ude ved kanten af lagunen. Få skridt – eller rettere svømmetag - til, og revet dropper lodret ned i dybet på ydersiden af øen. Vender I jer, ser I ud over lagunen mod Taha’a, hvor der bl.a. dyrkes noget af verdens bedste vanilje.

XL French Polynesia Tahaa Vahine Island Private Resort Bungalows Beach
XL French Polynesia Tahaa Vahine Island Private Resort Entrance Hotel
XL French Polynesia Tahaa Vahine Island Private Resort Beach Suite Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Kun 9 bungalows til en hel ø

Vahine Island Private Resort er til jer, som værdsætter fredfyldt nærkontakt med naturen, der her består af hvide strande og svajende palmer. Ud til lagunen i palmernes skygge ligger 5 bungalows på 50 m2 og en suite på 115 m2. Den har to terrasser, så I kan flytte med sol og skygge.
Rejser I med børn, er det suiten, I skal vælge. 

På den nordlige del af øen rækker resortet en arm ud i lagunen med 3 water bungalows på 70 m2. Både ved bungalows på land og ude over vandet har I en hængekøje at dase i, mens I ser ud over lagunen og på revhajerne, der glider forbi.

Rustik indretning fyldt med sjæl

Indretningen er en væsentlig del af oplevelsen. Man føler lidt, at værterne har fundet mange af naturmaterialerne på gåture rundt på øen. Krogede grene til ben på stole, rå træstammer til borde, strandskaller omkring et spejl, palmeflettede vægge og palmetækkede tage. Alt sammen gjort med balance, så det ikke bliver for meget.

Hyggeligt værtspar kræser om jer på Vahine Island

Bag Vahine Island står det søde værtspar Elizabeth og Pierre. Sammen får de to gæsterne til at føle sig uendeligt velkomne. Hver dag sammensætter de en fast menu, som I får ok til, hvis der er noget, som I foretrækker ændret for jer. 

Før  maden kan i nyde en drinks i den rustikke drivtømmerbar, og bagefter er der få skridt til de gastronomiske oplevelser i restauranten. Hvis I søger Wi-Fi, er det også restauranten, I skal gå til.  

Livet på Vahine Island

Snorkling, svømmeture, solbadning, paddle board, sejlture i kajak i lagunen eller længere væk til perlefarme eller til 4WD ture i land på Taha’a er bare få eksempler på, hvad tiden går med. En massage i spaen, der består af en enkelt briks, en god bog og ingenting er andre gode forslag. 

Netop det at lave ingenting er en kunst, man nemt lærer på rejser til Fransk Polynesien. Og nok noget af det, der tjener sjælen allerbedst. 

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL French Polynesia Beach Sea Palm Tree Boat
Bora Bora, Fransk Polynesien, Stillehavet

Glæd jer til

For sejl til Bora Bora i verdens smukkeste laguner

Tahiti med 4WD tur til vulkaner og vandfald

Vahine Island, ægte bountystemning i bungalow på stranden

Sorte perler og duftende vaniljeplantager på Taha’a

Bungalow på pæle i Bora Boras lagune og god snorkling

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Fransk Polynesien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Fransk Polynesien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.