Xl French Polynesia Bora Bora Island Aerial View

Sejlbåd, bounty og vanilje i Fransk Polynesien

Sejlbåd, bounty og vanilje i Fransk Polynesien

15 dage fra 97.000 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Autentisk bountystemning og snorkling i verdensklasse

Udforsk Tahitis vulkaner og vandfald, nyd en bungalow på stranden på Taha’a og på pæle i lagunen på Bora Bora. Oplev vidunderlig sejltur til Bora Bora med verdensklasse snorkling. Og mød Vaniljemanden Brian i hans duftende plantage.

Dette er rejsen til Fransk Polynesien for jer, der vil udleve drømmen om at cruise mellem de turkise laguner, snorkle på farverige koralrev og bo i bungalows på små øer ude i lagunerne. Og jer, der samtidig sætter pris på autentisk bountystemning frem for ekstravagante luksusresorts.

Glæd jer til en ferie, hvor I fra start til slut er omgivet af uendelig skønhed og magisk stemning.

Glæd jer til

 • For sejl til Bora Bora i verdens smukkeste laguner
 • Tahiti med 4WD tur til vulkaner og vandfald
 • Vahine Island, ægte bountystemning i bungalow på stranden
 • Sorte perler og duftende vaniljeplantager på Taha’a
 • Bungalow på pæle i Bora Boras lagune og god snorkling

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Papeete 2 nætter på Papeete 2 Højdepunkter Udforsk det tropiske højland i firhjulstrækker og nyd de lokale markeder. Udforsk det tropiske højland i firhjulstrækker og nyd de lokale markeder.
Taha'a 4 nætter på Taha'a 4 Højdepunkter Glæd jer Robinson Crusoe-stemning, mødet med vaniljemanden og sjove vandaktiviteter. Glæd jer Robinson Crusoe-stemning, mødet med vaniljemanden og sjove vandaktiviteter.
For sejl til Bora Bora 3 nætter på For sejl til Bora Bora 3 Højdepunkter Fantastisk sejleventyr gennem paradisøer, farvestrålende koraller og djævlerokker. Fantastisk sejleventyr gennem paradisøer, farvestrålende koraller og djævlerokker.
Bora Bora 5 nætter på Bora Bora 5 Højdepunkter Nyd romantiske bungalows, magiske solnedgange og turkisblåt vand. Nyd romantiske bungalows, magiske solnedgange og turkisblåt vand.
XL French Polynesia Moorea 4Wd Truck View Mountain Nature

Tahitis vulkaner og bountystemning på Taha´a

I starter på Tahiti, hovedøen i Fransk Polynesien, hvor I oplever vulkaner, vandfald og farverige markeder. Herfra tager I til lagunen omkring vaniljeøen Taha’a, hvor I bor på en lille ø med kun 9 rustikke bungalows helt ude på kanten af lagunen. Her hersker ægte Robinson Crusoe-stemning.

I kommer også ind på Taha’a til frodighed, sorte perler og et unikt besøg hos Vaniljemanden Brian, der dyrker noget af verdens bedste vanilje.

For sejl til Bora Bora med verdensklasse snorkling 

Nu venter 4 dages sejltur til Bora Bora på en 38 fod stor katamaran fra lagune til lagune, fra paradisø til paradisø og fra koralrev til koralrev. En helt igennem enestående oplevelse, som nok bliver noget af det største og smukkeste, I oplever i livet.

Xl French Polynesia Bora Bora Catamaran Tahiti Yacht Charter Lagoon Mountain
XL French Polynesia Tahaa Palms Nature Ocean
XL French Polynesia Bora Bora Shark And Ray Safari Snorkeling Boy Rays
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt i denne rejse til Fransk Polynesien kan skræddersys til jeres ønsker. Fra hotellernes komfort over mængden af udflugter til sejlturen, som selvfølgelig også kan arrangeres med kun jer på katamaranen. Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker.

XL French Polynesia Tahiti View Aerial

I rejser til Fransk Polynesien via Los Angeles og lander i Papeete på Tahiti dag 2. Prøv bare at tænke tanken ”Jeg er på Tahiti i Fransk Polynesien”. Der sker noget inde i en med det samme. Nyhavn Rejsers lokale repræsentant byder velkommen og hjælper jer til hotellet.

XL French Polynesia Tahiti Papeete Tahiti Nui Hotel Junior Suite Living Room

Hotel Tahiti Nui 3+*. Papeete 

I skal bo 2 nætter på Hotel Tahiti Nui i Papeete. Her er dejlige værelser, en god pool og gåafstand til alt. Der er også en spa, hvis musklerne skal løsnes lidt op. Hotel Tahiti Nui i Papeete ligger perfekt for byens liv med markeder og butikker.

Papeete, hvor I bor, er den eneste storby i Fransk Polynesien. Om aftenen kan I fx gå et par minutter til havnefronten, hvor de mange food trucks åbner for madmarkedet på Vaiete-pladsen. Der er markeder med de lækreste vaniljestænger og smykker med sorte perler. Begge dele kommer I dog tæt på om få dage. 

Rundt på Tahiti er der også masser at opleve. Flere markeder, sorte strande, hvalsafarier i sæsonen og ikke mindst det frodige indre, hvor vulkanerne rejser sig mod himlen med Orohena på 2.241 m som den største.  

XL French Polynesia Tahiti 4Wd Safari Nature (2)
XL French Polynesia Tahiti 4Wd Tree Nature
XL French Polynesia Tahiti 4Wd City Tour Papeete Circle Island Tour

I 4WD til Tahitis tropiske højland  

I skal på heldagstur i 4WD over floder og gennem skov med kæmpe bregner til vandfald, som I kan bade i. Dagen igennem udforsker I Papenoo-krateret og kommer i nærkontakt med den storslåede natur.

Lidt historie skader ikke. Jeres guide vil derfor ud over at fortælle om flora og fauna også tage jer med til vigtige arkæologiske steder på Tahiti. I Fransk Polynesien er mange minder fra den tidlige polynesiske kultur med bl.a. hellige samlingssteder, som missionærerne destruerede og ofte byggede kirker oven på.

XL French Polynesia Tahiti 4Wd Mountains Safari Nature

Nu går jeres rejse til Fransk Polynesien videre mod hvide strande, turkise laguner og ren idyl. I bliver kørt til indenrigsterminalen på Tahiti, hvorfra en kort flyvetur over det smukke ørige bringer jer til . Det er den næststørste ø i øgruppen Selskabsøerne, der også omfatter Tahiti, Mooorea og Bora Bora. Igen bliver I budt velkommen, og denne gang går turen til havnen, hvor en speedbåd venter.

Over lagunen til Taha´a og Vahine Island

I oplever nu for første gang at sejle ud på en af de magiske laguner i Fransk Polynesien. Bag jer ligger Raiatea, foran ligger Taha’a. Oprindeligt hang de to sammen, men i dag er de selvstændige øer i samme lagune med hver sin vulkan som ankerpunkt.

Xl French Polynesia Raiatea Island Aerial View On Lagoon

Vahine Island Private Resort 3+*, Taha´a 

De næste dage skal I nyde ægte Robinson Crusoe-stemning på den ganske lille tropeø Vahine Island, hvor blot 9 bungalows udgør resortet Vahine Island Private Resort. Rustikt, fredfyldt og præcis som i de bedste drømme om afsides tropeøer i Fransk Polynesien. I skal bo fire nætter i en bungalow ud til stranden og lagunen.

 
XL French Polynesia Tahaa Vahine Island Private Resort Beach Bungalow

Vahine Island ligger ude ved kanten af lagunen og det beskyttende rev omkring Taha’a og Raitea. Få skridt – eller rettere svømmetag - til, og revet dropper lodret ned i dybet på ydersiden af øen. Vender I jer, ser I ud over lagunen mod Taha’a, hvor der bl.a. dyrkes noget af verdens bedste vanilje.

Lad dagen gå med snorkling, svømmeture, solbadning, paddle board og sejlture i kajak i lagunen. En massage i spaen, der består af en enkelt briks, en god bog i hængekøjen og at lave absolut ingenting er andre gode forslag. Glæd jer også til kokkens kreationer, når sulten melder sig.

XL French Polynesia Tahaa Vahine Island Private Resort Beach Canoeing
XL French Polynesia Tahaa Vahine Island Private Resort Dinner At The Beach View
XL French Polynesia Tahaa Vahine Island Private Resort Snorkeling

I dag skal I udforske frodige Taha’a på en rundtur i 4WD. I bliver sejlet gennem lagunen ind til land, og dagen vil byde på smukke udsigter, sorte perler og duftende vaniljeplantager sammen med en engageret guide.

Mød Vaniljemanden Brian 

Som et ekstra krydderi på turen kan I se frem til et unikt besøg hos en dansker, der går under navnet Vaniljemanden Brian. I besøger hans store vaniljefarm og hører om den komplicerede dyrkning af vanilje. Vi kan kun anbefale, at I køber lidt med hjem, for I får ikke bedre polynesisk vanilje.

Xl French Polynesia Tahaa Island Society Islands Beach Palm Trees
XL French Polynesia Tahaa Vanilla Beans
XL French Polynesia Tahaa Vanilla Beans Excursion

Mere snorkling, mere afslapning under palmerne, en drink i baren, en snak med det søde værtspar, mere fortrinlig mad … Måske en gåtur rundt på øen? I klarer ganske givet flere runder uden at blive forpustede!

Skal I tidligt op for at se solopgangen? Flette fingre i solnedgangen? Sejle rundt i lagunen i kajak? Uanset hvad I vælger, bliver det en herlig dag, og I har helt sikkert flere ideer til, hvad den kan bruges til.

XL French Polynesia Tahaa Vahine Island Private Resort Evening Sunset Palms

Nu venter et nyt eventyr på jeres rejse til Fransk Polynesien. I siger farvel til Vahine Island og sejler tilbage til Raiatea. Opholdet på land bliver dog kort, for I bliver i havnen og går om bord på en vidunderlig katamaran, hvor kaptajnen er klar til at byde jer velkommen.

XL French Polynesia Bora Bora Pearl Dream Cruise Ocean Yacht
XL French Polynesia Bora Bora Lagoon Colorful Fish Stingray And Black Tipped Sharks Underwater
XL French Polynesia Bora Bora Pearl Dream Cruise Beach Kayaking

Med Katamaran til Bora Bora 

I skal på 4 dages cruise til Bora Bora om bord på en 38 fods katamaran. På jeres vej vil I opleve noget af verdens bedste snorkling, men selv hvis I ikke er til snorkling, kan I frem til en eventyrlig oplevelse. I krydser to af verdens smukkeste laguner, besøger små tropeøer, slapper af i havets brise og vugges i søvn under millioner af stjerner. I har en rummelig kahyt med privat bad og toilet. Der er op til 12 gæster plus kaptajn og kok om bord. 

At sejle mod fjerne kyster til Stillehavets paradisøer og koralrev er en drøm, der ligger dybt i mange af os. Eventyret, afslapningen, farverne, solen og varmen. Fantasien sætter straks gang i et utal af skønne billeder. Disse dage udlever I drømmen på bedste vis.

XL French Polynesia Bora Bora Shark And Ray Safari Snorkeling Stingrays

Verdensklasse snorkling 

I kan opleve revhajer, manta rays, plette ørnerokker og myriader af farvestrålende fisk lige foran snorkelmasken. I går i land på hvide strande på ubeboede koraløer. Ligger for svaj i bugter, hvor nattehimlen fyldes med stjerner. Og spiser frisk fisk fra havet og anden lækker mad fra kokkens hånd. Kort sagt: I nyder at være til i en vidunderlig verden.

Første del af sejlturen går gennem lagunen ved Taha’a og Raiatea, og I slutter i den eventyrlige lagune ved Bora Bora. Ude på åbent hav kan I kaste snøren i vandet for at se, om I kan supplere kokkens råvarer til aftensmaden.

Efter en sidste nat i lagunen er jeres cruise til Bora Bora desværre slut. Og så alligevel ikke desværre, for jeres rejse til Fransk Polynesien er jo på ingen måde slut af den grund. Det er bare tid at gå i land.

 

XL Fransk Polynesien Bora Bora Le Bora Bora By Pearl Resort Pool
XL Fransk Polynesien Bora Bora Le Bora Bora By Pearl Middag
XL Fransk Polynesien Bora Bora Le Bora Bora By Pearl Overwater Bungalow Bedroom

Le Bora Bora by Pearl 4+*

Le Bora Bora by Pearl ligger med udsigt til turkisblåt vand og vulkanen Mt Otemanu, der overvåger sceneriet på afstand fra sin plads på Bora Bora - vi har reserveret en bungalow på pæle i lagunen til jer, hvor I har hele 5 nætter med en af verdens nok smukkeste udsigter.

De næste dage er til præcis så meget eller lidt, I har lyst til. Hyg jer i lagunen, sejl i kajak, gå op på toppen af øen til magiske solnedgange eller nyd privat middag ved strandbredden.

 

XL Fransk Polynesien Bora Bora Le Bora Bora By Pearl Resort Aerial View

I kan glæde jer til den guidede snorkeltur i Bora Boras lagune blandt farverige fisk, rokker og revhajer. I kan også tage ind på land med shuttlebåden til Sofitels søstereresort, hvor I kan benytte alle faciliteter. Her er også flere restauranter, små butikker og vidunderlige strande.

Bora Bora er samtidig meget mere end livet ved og på vandet. Her er vulkaner, plantager og mulighed for vandreture og udflugter i 4WD. Skulle I af uransaglige årsager trænge til lidt byliv, så kan Bora Boras største by Vaiatape prale af hele 5-6000 indbyggere!

I siger farvel til Le Bora Bora by Pearl, men I gør det med maner. Jeres hjemrejse fra Bora Bora starter nemlig med 20 minutters sejltur i speedbåd gennem den smukke lagune. Nyd udsigten til de grønne vulkaner og de palmeklædte strande en sidste gang, før I går I land ved lufthavnen. 

I flyver via Los Angeles til Danmark, hvor I lander dag 18 lokal tid. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker en overnatning på hotel i Englenes By for at bide turen over og få lidt ekstra oplevelser på vejen.

XL French Polynesia Bora Bora Shark And Ray Safari Motu Tapu Island
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Alt i denne rejse til Fransk Polynesien kan skræddersys til jeres ønsker. Fra hotellernes komfort over mængden af udflugter til sejlturen, som selvfølgelig også kan arrangeres med kun jer på katamaranen. Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Jeres rejse til Fransk Polynesien slutter i en bungalow på pæle i lagunen på en lille ø ved Bora Bora. Nyd udsigten til turkisblåt vand, frodige vulkaner og fantastiske solnedgange. I kan svømme lige ud til noget af den bedste snorkling ved Bora Bora, slappe af under palmerne og i øvrigt lave så meget eller lidt, I har lyst til inkl. at sejle i land til flere eventyr på den guddommelige Stillehavsø.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledigflykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedr. priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 personer, Enkelt: v/1 person i værelse, suite, kahyt eller villa.

Inkluderet

 • Fly København-Papeete t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Modtagelse i Papeete ved ankomst
 • Transport fra lufthavn til hotel i Papeete t/r
 • 2 nætter på Hotel Tahiti Nui 3*, Papeete. Junior Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: I 4WD til Tahitis tropiske højland
 • Indenrigsfly Papeete-Raiatea
 • Bådtransport fra Raiatea til Vahine Island t/r
 • 4 nætter på Vahine Island Private Resort 3+*, Taha'a. Beach bungalow, inkl. halvpension
 • Oplevelse: I 4WD på vaniljens og perlernes ø taha’a
 • 4 dages oplevelse: For sejl til Bora Bora 
 • Transport fra båd til hotel på Bora Bora
 • 5 nætter på Le Bora Bora by Pearl 4+*, Bora Bora. Overwater Bungalow inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Snorkling på Bora Bora
 • Transport i båd fra hotel til Bora Bora lufthavn
 • Indenrigsfly Bora Bora-Papeete
Pris per person ved 2 voksne
Sejlbåd, bounty og vanilje i Fransk Polynesien
RejseperiodeDobbelt
26.06.24 ‑ 07.11.2596.000‑102.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Indrejsekrav til USA - ESTA
 • Lokale havneafgifter, ca. € 90 pr person der betales lokalt. 
 • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Lokal hotelskat på € 1,68 pr person pr. nat (samlet ca. € 100 for to personer)

Bemærk

 • Der er gode muligheder for at lave stopover i Los Angeles
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Fransk Polynesien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Fransk Polynesien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.