• Nyd udsigten til det turkisblå hav på cruise til Bora Bora i Fransk Polynesien
  • Sofitel Bora Bora Private Island i Fransk Polynesien
  • Fantastiske naturomgivelser i Tahitis højland i Fransk Polynesien
  • Udsigt over Tahiti i Fransk Polynesien

Sejlbåd, bounty og vanilje i Fransk Polynesien

Tahiti i 4WD, bungalows på tropeøer og 4 dage i katamaran, 15 dage fra 75.000 kr.

Glæd jer til:

For sejl til Bora Bora i verdens smukkeste laguner

Tahiti med 4WD tur til vulkaner og vandfald

Vahine Island, ægte bountystemning i bungalow på stranden

Sorte perler og duftende vaniljeplantager på Taha’a

Bungalow på pæle i Bora Boras lagune

Læs mere

Udforsk Tahitis vulkaner og vandfald, nyd en bungalow på stranden på Taha’a og på pæle i lagunen på Bora Bora. Oplev vidunderlig sejltur til Bora Bora med verdensklasse snorkling. Og mød Vaniljemanden Brian i hans duftende plantage.

Dette er rejsen til Fransk Polynesien for jer, der vil udleve drømmen om at cruise mellem de turkise laguner, snorkle på farverige koralrev og bo i bungalows på små øer ude i lagunerne. Og jer, der samtidig sætter pris på autentisk bountystemning frem for ekstravagante luksusresorts.

Glæd jer til en ferie, hvor I fra start til slut er omgivet af uendelig skønhed og magisk stemning.

Tahitis vulkaner og bountystemning på Taha’a

I starter på Tahiti, hovedøen i Fransk Polynesien, hvor I oplever vulkaner, vandfald og farverige markeder. Herfra tager I til lagunen omkring vaniljeøen Taha’a, hvor I bor på en lille ø med kun 9 rustikke bungalows helt ude på kanten af lagunen. Her hersker ægte Robinson Crusoe-stemning.

I kommer også ind på Taha’a til frodighed, sorte perler og et unikt besøg hos Vaniljemanden Brian, der dyrker noget af verdens bedste vanilje.

For sejl til Bora Bora med verdensklasse snorkling

Nu venter 4 dages sejltur til Bora Bora på en 38 fod stor katamaran fra lagune til lagune, fra paradisø til paradisø og fra koralrev til koralrev. En helt igennem enestående oplevelse, som nok bliver noget af det største og smukkeste, I oplever i livet.

Bungalow på pæle i lagunen ved Bora Bora

Jeres rejse til Fransk Polynesien slutter i en bungalow på pæle i lagunen på en lille ø ved Bora Bora. Nyd udsigten til turkisblåt vand, frodige vulkaner og fantastiske solnedgange. I kan svømme lige ud til noget af den bedste snorkling ved Bora Bora, slappe af under palmerne og i øvrigt lave så meget eller lidt, I har lyst til inkl. at sejle i land til flere eventyr på den guddommelige Stillehavsø.

Skræddersyet rejse til Fransk Polynesien

Alt i denne rejse til Fransk Polynesien kan skræddersys til jeres ønsker. Fra hotellernes komfort over mængden af udflugter til sejlturen, som selvfølgelig også kan arrangeres med kun jer på katamaranen. Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker.

Program

Dag 1-2
I rejser til Fransk Polynesien

Udsigt over Tahiti i Fransk PolynesienI rejser til Fransk Polynesien via Los Angeles og lander i Papeete på Tahiti dag 2. Prøv bare at tænke tanken ”Jeg er på Tahiti i Fransk Polynesien”. Der sker noget inde i en med det samme. Nyhavn Rejsers lokale repræsentant byder velkommen og hjælper jer til hotellet.

Afslapning ved poolen på Tahiti Nui Hotel, Fransk PolynesienHotel Tahiti Nui 3+*, Papeete

I skal bo 2 nætter på Hotel Tahiti Nui i Papeete. Her er dejlige værelser, en god pool og gåafstand til alt. Der er også en spa, hvis musklerne skal løsnes lidt op. Hotel Tahiti Nui i Papeete ligger perfekt for byens liv med markeder og butikker.

Dag 3
Markeder, vulkaner og sorte strande på Tahiti

Landskab i Fransk PolynesienPapeete, hvor I bor, er den eneste storby i Fransk Polynesien. Om aftenen kan I fx gå et par minutter til havnefronten, hvor de mange food trucks åbner for madmarkedet på Vaiete-pladsen. Der er markeder med de lækreste vaniljestænger og smykker med sorte perler. Begge dele kommer I dog tæt på om få dage. 

Rundt på Tahiti er der også masser at opleve. Flere markeder, sorte strande, hvalsafarier i sæsonen og ikke mindst det frodige indre, hvor vulkanerne rejser sig mod himlen med Orohena på 2.241 m som den største.  

Oplev Tahitis vandfald og tag en svømmetur i en naturlig pool ved vandfaldene, Fransk Polynesien I 4WD til Tahitis tropiske højland 

I skal på heldagstur i 4WD over floder og gennem skov med kæmpe bregner til vandfald, som I kan bade i. Dagen igennem udforsker I Papenoo-krateret og kommer i nærkontakt med den storslåede natur.

Lidt historie skader ikke. Jeres guide vil derfor ud over at fortælle om flora og fauna også tage jer med til vigtige arkæologiske steder på Tahiti. I Fransk Polynesien er mange minder fra den tidlige polynesiske kultur med bl.a. hellige samlingssteder, som missionærerne destruerede og ofte byggede kirker oven på.

Dag 4
Til Raiatea og gennem lagunen til Taha’a

Raiatea - ø i Fransk PolynesienNu går jeres rejse til Fransk Polynesien videre mod hvide strande, turkise laguner og ren idyl. I bliver kørt til indenrigsterminalen på Tahiti, hvorfra en kort flyvetur over det smukke ørige bringer jer til . Det er den næststørste ø i øgruppen Selskabsøerne, der også omfatter Tahiti, Mooorea og Bora Bora. Igen bliver I budt velkommen, og denne gang går turen til havnen, hvor en speedbåd venter.

Over lagunen til Taha’a og Vahine Island

I oplever nu for første gang at sejle ud på en af de magiske laguner i Fransk Polynesien. Bag jer ligger Raiatea, foran ligger Taha’a. Oprindeligt hang de to sammen, men i dag er de selvstændige øer i samme lagune med hver sin vulkan som ankerpunkt.

Skønne omgivelser omkring Vahine Island Private Resort, Fransk PolynesienVahine Island Private Resort 3+*, Taha’a

De næste dage skal I nyde ægte Robinson Crusoe-stemning på den ganske lille tropeø Vahine Island, hvor blot 9 bungalows udgør resortet Vahine Island Private Resort. Rustikt, fredfyldt og præcis som i de bedste drømme om afsides tropeøer i Fransk Polynesien. I skal bo fire nætter i en bungalow ud til stranden og lagunen.

 
Dag 5
Sol, sand, koralrev og gastronomi på Vahine Island

Flotte palmer og omgivelser ved Vahine Island Private Resort, Fransk PolynesienVahine Island ligger ude ved kanten af lagunen og det beskyttende rev omkring Taha’a og Raitea. Få skridt – eller rettere svømmetag - til, og revet dropper lodret ned i dybet på ydersiden af øen. Vender I jer, ser I ud over lagunen mod Taha’a, hvor der bl.a. dyrkes noget af verdens bedste vanilje.

Lad dagen gå med snorkling, svømmeture, solbadning, paddle board og sejlture i kajak i lagunen. En massage i spaen, der består af en enkelt briks, en god bog i hængekøjen og at lave absolut ingenting er andre gode forslag. Glæd jer også til kokkens kreationer, når sulten melder sig.

Dag 6
Perler og vanilje på Taha’a

Vaniljestænger på Taha'a i Fransk PolynesienI dag skal I udforske frodige Taha’a på en rundtur i 4WD. I bliver sejlet gennem lagunen ind til land, og dagen vil byde på smukke udsigter, sorte perler og duftende vaniljeplantager sammen med en engageret guide.

Mød Vaniljemanden Brian

Som et ekstra krydderi på turen kan I se frem til et unikt besøg hos en dansker, der går under navnet Vaniljemanden Brian. I besøger hans store vaniljefarm og hører om den komplicerede dyrkning af vanilje. Vi kan kun anbefale, at I køber lidt med hjem, for I får ikke bedre polynesisk vanilje.

Dag 7
Endnu en dag i Paradis

Bliv vugget i søvn på cruise til Bora Bora i Fransk PolynesienMere snorkling, mere afslapning under palmerne, en drink i baren, en snak med det søde værtspar, mere fortrinlig mad … Måske en gåtur rundt på øen? I klarer ganske givet flere runder uden at blive forpustede!

Skal I tidligt op for at se solopgangen? Flette fingre i solnedgangen? Sejle rundt i lagunen i kajak? Uanset hvad I vælger, bliver det en herlig dag, og I har helt sikkert flere ideer til, hvad den kan bruges til.

Dag 8
For sejl til Bora Bora

Bo i en topmoderne og lækker katamaran på cruise til Bora Bora i Fransk PolynesienNu venter et nyt eventyr på jeres rejse til Fransk Polynesien. I siger farvel til Vahine Island og sejler tilbage til Raiatea. Opholdet på land bliver dog kort, for I bliver i havnen og går om bord på en vidunderlig katamaran, hvor kaptajnen er klar til at byde jer velkommen.

Lagune med farverige fisk, rokker og ufarlige revhajer ved Bora Bora i Fransk PolynesienMed katamaran til Bora Bora

I skal på 4 dages cruise til Bora Bora om bord på en 38 fods katamaran. På jeres vej vil I opleve noget af verdens bedste snorkling, men selv hvis I ikke er til snorkling, kan I frem til en eventyrlig oplevelse. I krydser to af verdens smukkeste laguner, besøger små tropeøer, slapper af i havets brise og vugges i søvn under millioner af stjerner. I har en rummelig kahyt med privat bad og toilet. Der er op til 12 gæster plus kaptajn og kok om bord. 

Dag 9-10
Turkise laguner, hvide strande og fisk i alle farver

Mulighed for at snorkle, bade og sole ved paradisøer på cruise til Bora Bora, Fransk PolynesienAt sejle mod fjerne kyster til Stillehavets paradisøer og koralrev er en drøm, der ligger dybt i mange af os. Eventyret, afslapningen, farverne, solen og varmen. Fantasien sætter straks gang i et utal af skønne billeder. Disse dage udlever I drømmen på bedste vis.

Snorkling på Bora Bora med revhajer og farverige fisk i stimer, Fransk PolynesienVerdensklasse snorkling

I kan opleve revhajer, manta rays, plette ørnerokker og myriader af farvestrålende fisk lige foran snorkelmasken. I går i land på hvide strande på ubeboede koraløer. Ligger for svaj i bugter, hvor nattehimlen fyldes med stjerner. Og spiser frisk fisk fra havet og anden lækker mad fra kokkens hånd. Kort sagt: I nyder at være til i en vidunderlig verden.

Første del af sejlturen går gennem lagunen ved Taha’a og Raiatea, og I slutter i den eventyrlige lagune ved Bora Bora. Ude på åbent hav kan I kaste snøren i vandet for at se, om I kan supplere kokkens råvarer til aftensmaden.

Dag 12
Bungalow på pæle i Bora Boras lagune

Overwater Bungalows på Sofitel Bora Bora Private Island, Fransk PolynesienEfter en sidste nat i lagunen er jeres cruise til Bora Bora desværre slut. Og så alligevel ikke desværre, for jeres rejse til Fransk Polynesien er jo på ingen måde slut af den grund. Det er bare tid at gå i land.

I bliver kørt et ganske lille stykke rundt om pynten på den sydøstlige del af Bora Bora. Her går I om bord på en lille shuttlebåd, der bringer jer til jeres hotel for de næste dage.

Smuk natur, Sofitel Bora Bora Private Island i Fransk PolynesienSofitel Bora Bora Private Island 4+*

Sofitel Bora Bora Private Island ligger med udsigt til turkisblåt vand og vulkanen Mt Otemanu, der overvåger sceneriet på afstand fra sin plads på Bora Bora. Sofitel Bora Bora Private Island er et romantisk paradis, og vi har reserveret en bungalow på pæle i lagunen til jer. Her skal I bo 5 nætter.

Dag 12-15
Bora Bora omgivet af skønhed og koralrev

Aktiviteter på Sofitel Bora Bora Private Island, Fransk PolynesienDe næste dage er til præcis så meget eller lidt, I har lyst til. Nyd livet på en pæl i lagunen, sejl i kajak, gå op på toppen af øen til magiske solnedgange og svøm ud til noget af bedste snorkling på Bora Bora.

I kan bede os arrangere en guidet snorkeltur i Bora Boras lagune, og I kan tage ind på land med shuttlebåden. Her er Sofitels søstereresort, hvor I kan benytte alle faciliteter, og her er flere restauranter, små butikker og vidunderlige strande.

Bora Bora er samtidig meget mere end livet ved og på vandet. Her er vulkaner, plantager og mulighed for vandreture og udflugter i 4WD. Skulle I af uransaglige årsager trænge til lidt byliv, så kan Bora Boras største by Vaiatape prale af hele 5-6000 indbyggere!

Dag 16-18
Hjem fra rejse til Fransk Polynesien

Bora Bora i Fransk PolynesienI siger farvel til Sofitel Bora Bora Private Island, men I gør det med maner. Jeres hjemrejse fra Bora Bora starter nemlig med 20 minutters sejltur i speedbåd gennem den smukke lagune. Nyd udsigten til de grønne vulkaner og de palmeklædte strande en sidste gang, før I går I land ved lufthavnen. 

I flyver via Los Angeles til Danmark, hvor I lander dag 18 lokal tid. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker en overnatning på hotel i Englenes By for at bide turen over og få lidt ekstra oplevelser på vejen.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Sejlbåd, bounty og vanilje i Fransk Polynesien
RejseperiodeDobbelt
19.10.21 - 31.10.2181.000-83.000
04.11.21 - 31.12.2174.000-79.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Indrejsekrav til USA - ESTA
  • Lokale havneafgifter, ca. € 90 pr person der betales lokalt. 
  • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Lokal hotelskat på € 1,68 pr person pr. nat (samlet ca. € 100 for to personer)

Bemærk

  • Der er gode muligheder for at lave stopover i Los Angeles