Xl French Polynesia Raiatea Villa Ixora Seaside House Terrace
Raiatea

Villa Ixora

Hyggeligt pensionat

Villa Ixora er ganske enkelt et rart sted at bo. Det lille og hjertevarme pensionat har kun fem værelser og en god lille restaurant - og så bor I i gåafstand til Raiateas lille hovedby Uturoa med marked, havnemiljø, butikker og restauranter.

Tæt på lokalliv og dagligdag i Polynesien

Villa Ixora ligger på Raiateas østkyst i udkanten af øens hovedby Uturoa. Det er en rigtig dejlig placering, som giver mulighed for at nyde byen i løbet dagen og opleve det lokale liv samtidig med, at I bor i rolige og hjemlige omgivelser ved en lille og stille bugt. 

Uturoa har knap 4000 indbyggere og i byens midte, finder I flere butikker, cafeer, restauranter og en hyggelig havn med fiskebåde, lystsejlere og både der sejler til naboøen Taha’a. Ved siden af havnen, kan I hver dag opleve byens hyggelige marked, hvor de handlende sælger fisk, frugt, grønt og lokalt håndværk fra den tidlige morgenstund.

På Villa Ixora kan I også låne cykler og havkajakker, så I kan udforske øen, tage på eventyr i bl.a. Tepua-bugten og sejle ud til de kridhvide strande på den lille ø Ofetaro. Pensionatet arrangerer også en række heldagsudflugter, hvor I kan udforske Raiatea eller en sejltur til Raiateas søsterø Taha’a, der også kaldes for Vaniljeøen – her produceres godt 70 procent af al vanilje i Fransk Polynesien

Xl French Polynesia Raiatea Villa Ixora Seaside Bungalow Terrace
Xl French Polynesia Raiatea Villa Ixora Pool Area
Xl French Polynesia Raiatea Villa Ixora Seaside Bungalow Interior
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Hjemlig varme, pool og frisk fisk på menuen

I Villa Ixoras hovedbygning findes et lille bibliotek med bøger og brætspil, og lobbyen fører videre ud til en stor overdækket terrasse, hvor I finder en hyggelig restaurant med udsigt til have og pool. Her er det ikke mindst fisk som er på menuen. Fra papegøjefiskefilet og tuntatar til Polynesiens berømte guldmakrel – tilberedt med inspiration fra såvel middelhavskøkkenet som det lokale polynesiske køkken

5 værelser med terrasse

Villa Ixora ligger ved en lille bugt lige syd for Uturoa. Pensionatets små bungalows ligger spredt i en have med palmer, farverige tropiske planter og en græsplæne, der løber helt ud til vandkanten og Villa Ixoras store badebro. 

Villa Ixora har fem værelser fordelt på tre Garden Bungalows, en Seaside Bungalow og en Seaside House. Alle værelserne har terrasse, aircondition, tv, køleskab, dobbeltseng og en sofa, som kan laves til en tredje seng. Indretningen er lys og enkel med indslag af lokalt polynesisk håndværk. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Fransk Polynesien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Fransk Polynesien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.