• Oplev øgruppen Marquesas i Fransk Polynesien
 • Den berømte maler Paul Gauguin ligger begravet på Le Calvaire kirkegård på øen Hiva Oa, Marquesas i Fransk Polynesien
 • Mytologisk statue i Puamau på Hiva Oa i Marquesas øgruppen, Fransk Polynesien

Udflugter på Hiva Oa, Marquesas i Fransk Polynesien

Vandreture, sejlture og ture i 4WD. Frit valg!

Den høje Tiki Takaii stenfigur i Puamau på Hiva Oa i Marquesas øgruppen, Fransk Polynesien
Læs mere

På øen Hiva Oa har I adgang til et stort udflugtsprogram, når I rejser til Marquesas-øerne i Fransk Polynesien med Nyhavn Rejser. Se jeres muligheder og vælg selv, når I er derude.

Naturen på en af øerne i Marquesas, Fransk PolynesienOplev Hiva Oas natur, afsides strande og polynesiske historie på halvdags- og heldagsudflugter. I kan vandre, køre i 4WD, sejle og ride, som I har lyst til. Rideture skal dog bestilles hjemmefra. Glæd jer til at komme helt ind i sjælen af Hiva Oa i Marquesas-øgruppen i Fransk Polynesien. Husk solcreme og solhat og gerne en flaske vand. 

Den berømte maler Paul Gauguin ligger begravet på Le Calvaire kirkegård på øen Hiva Oa, Marquesas i Fransk PolynesienTaaoa-dalen i går og i dag - halvdagstur

På blot 2½ time kommer I på en tidsrejse uden lige. I oplever Taaoa-dalen, der er fyldt med arkæologiske fund. I ser bl.a. Upeke, der er meget vigtig for Marquesas’ mytologi og en af de største i Fransk Polynesien. Her er rester af bopladser, offeraltre mm. I landsbyen Taaoa udforsker i vor tids dagligdag på Hiva Oa med kirker, strand og butikker. I kommer også til kirkegården, hvor Jaques Brel og Gauguin er begravet.

Den høje Tiki Takaii stenfigur i Puamau på Hiva Oa i Marquesas øgruppen, Fransk PolynesienDen store Tiki i Puamau – heldagstur med frokost 

En spektakulær køretur i 4WD bringer jer til landsbyen Puamau på den nordøstlige del af Hiva Oa og et af de vigtigste steder i Fransk Polynesien for arkæologer og etnologer, Puamau. Her er Te Iipona verdensberømt for sine store mytologiske stenfigurer, der gemmer sig i det grønne. Figurer som Tiki Takaii på 2,43 m og exceptionelle Makai Taua Pepe, der ligger ned, kan dog have svært ved at gemme sig. I nyder en god frokost og har tid på egen hånd, inden turen går tilbage. Her stopper I inde i regnskoven for at se endnu en af de fascinerede stenfigurer, tikier. Denne gang Ututka Tiki, kendt som ”den smilende tiki”. 

Håndværk på Tahuata i øgruppen Marquesas, Fransk PolynesienSejltur til Tahuata - heldagsudflugt

I sejler fra Takauku forbi Hanakee-klippen, hvor I skal holde udkig efter delfiner og djævlerokker. På den anden side af Bordelais-kanalen ligger den smukke ø Tahuata. I besøger flere landsbyer med bl.a. kunsthåndværk. Mange mænd skærer figurer i rosentræ, hesteknogler og sværd fra sværdfisk. Der er BBQ på en smuk strand, hvor I har god tid til at nyde omgivelserne. 

Vandretur i Hiva Oas dale - heldagsudflugt

Efter en kort køretur starter i en to timers vandretur langs kysten og forbi en kokosplantage omgivet af sandstrand til bugterne Hanaiapa og Hanaketuua. Der er picnic, når I kommer frem og god tid til svømmeture, før turen går tilbage. 

Oplev øgruppen Marquesas i Fransk Polynesien fra hesterygPå hesteryg i guddommelig natur - halvdagsudflugt

Rid ud i det blå – eller rettere grønne – på hesteryg sammen med guiden Paco. På jeres tur kommer I også forbi flere arkæologiske steder. Turen er så populær, at den skal bestilles hjemmefra, hvis I vil være sikre på at få plads.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.