Xl French Polynesia Marquesas Islands Boats Mountains Nature
Oplevelse i Fransk Polynesien

Udflugter på Hiva Oa, Marquesas i Fransk Polynesien

Vandreture, sejlture og ture i 4WD. Frit valg!

På øen Hiva Oa har I adgang til et stort udflugtsprogram, når I rejser til Marquesas-øerne i Fransk Polynesien med Nyhavn Rejser. Se jeres muligheder og vælg selv, når I er derude.

Oplev Hiva Oas natur, afsides strande og polynesiske historie på halvdags- og heldagsudflugter. I kan vandre, køre i 4WD, sejle og ride, som I har lyst til. Rideture skal dog bestilles hjemmefra. Glæd jer til at komme helt ind i sjælen af Hiva Oa i Marquesas-øgruppen i Fransk Polynesien. Husk solcreme og solhat og gerne en flaske vand. 

Halvdags- og heldagsudflugter

Vælg mellem et utal af ture

Taaoa-dalen i går og i dag - halvdagstur

På blot 2½ time kommer I på en tidsrejse uden lige. I oplever Taaoa-dalen, der er fyldt med arkæologiske fund. I ser bl.a. Upeke, der er meget vigtig for Marquesas’ mytologi og en af de største i Fransk Polynesien. Her er rester af bopladser, offeraltre mm. I landsbyen Taaoa udforsker i vor tids dagligdag på Hiva Oa med kirker, strand og butikker. I kommer også til kirkegården, hvor Jaques Brel og Gauguin er begravet.

Den store Tiki i Puamau - heldagstur med frokost

En spektakulær køretur i 4WD bringer jer til landsbyen Puamau på den nordøstlige del af Hiva Oa og et af de vigtigste steder i Fransk Polynesien for arkæologer og etnologer, Puamau. Her er Te Iipona verdensberømt for sine store mytologiske stenfigurer, der gemmer sig i det grønne. Figurer som Tiki Takaii på 2,43 m og exceptionelle Makai Taua Pepe, der ligger ned, kan dog have svært ved at gemme sig. I nyder en god frokost og har tid på egen hånd, inden turen går tilbage. Her stopper I inde i regnskoven for at se endnu en af de fascinerede stenfigurer, tikier. Denne gang Ututka Tiki, kendt som ”den smilende tiki”. 

Sejltur til Tahuata - Heldagsudflugt

I sejler fra Takauku forbi Hanakee-klippen, hvor I skal holde udkig efter delfiner og djævlerokker. På den anden side af Bordelais-kanalen ligger den smukke ø Tahuata. I besøger flere landsbyer med bl.a. kunsthåndværk. Mange mænd skærer figurer i rosentræ, hesteknogler og sværd fra sværdfisk. Der er BBQ på en smuk strand, hvor I har god tid til at nyde omgivelserne. 

Vandretur i Hiva Oas dale - Heldagsudflugt

Efter en kort køretur starter I en to timers vandretur langs kysten og forbi en kokosplantage omgivet af sandstrand til bugterne Hanaiapa og Hanaketuua. Der er picnic, når I kommer frem og god tid til svømmeture, før turen går tilbage. 

På hesteryg i guddommelig natur - Halvdagsudflugt

Rid ud i det blå – eller rettere grønne – på hesteryg sammen med guiden Paco. På jeres tur kommer I også forbi flere arkæologiske steder. Turen er så populær, at den skal bestilles hjemmefra, hvis I vil være sikre på at få plads.

Xl French Polynesia Marquesas Coast Island Photo Greg Nagel
Xl French Polynesia Marquesas Islands Hiva Oa Puamau Statue Tiki Takaii Photo Michel Aubert
Xl French Polynesia Marquesas Islands Hiva Oa Island Paul Gauguin Graveyard Le Calvaire Cemetry
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Fransk Polynesien

Alt på denne rejse til Fransk Polynesien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Fransk Polynesien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.