• Mytologiske statuer på Marquesas, Fransk Polynesien
 • Nuku Hiva i øgruppen Marqueasa, Fransk Polynesien
 • De lokale på Marquesas øerne byder velkommen

Udflugter på Nuku Hiva, Marquesas i Fransk Polynesien

Vandreture, sejlture og ture i 4WD. Frit valg!

Marquesas øen Nuku Hiva, Fransk Polynesien
Læs mere

Når I rejser til Nuku Hiva i øgruppen Marquesas i Fransk Polynesien med Nyhavn Rejser, har I adgang til et stort udflugtsprogram. Se jeres muligheder og vælg selv, når I er derude.

Marquesas øgruppen i Fransk PolynesienOplev Nuku Hivas betagende natur på en række udflugter – halvdags og heldags, til lands og til vands, i travesko og i firhjulstrækker. Det er helt op til jer, og I vælger selv derude alt efter dagsformen. 

Bemærk, at enkelte af turene komme samme steder, så de bør ikke kombineres, med mindre I meget gerne vil tilbage til samme smukke sted. Husk solcreme og solhat og gerne en flaske vand. Solen kan bage i Marquesas øgruppen.

Katedralen Notre Dame på Nuku Hiva i Marquesas øgruppen, Fransk PolynesienGuidet rundtur i Taiohae - halvdagstur

I bliver kørt til Taiohae, der er hovedbyen på Nuku Hiva, og får her en guidet rundtur i byen. Oplev katedralen Notre Dame, der meget typisk blev bygget i 1973 på en gammel polynesisk ceremoniplads. Kirken rummer bl.a. mange træarbejder skabt af lokale kunstnere. I ser også flere arkæologiske steder og stadig eksisterende ceremonipladser og får på denne måde spændende indsigt i den lokale kultur.

En af øgruppen Marquesas's mange mytologiske stenfigurerUdforsk Hatiheu-dalen - heldagstur med frokost

På nordkysten af Nuku Hiva ligger den smukke dal Hatiheu. I udforsker den i 4WD og oplever undervejs spektakulære udsigter over Taiohae-bugten og Taipivai-dalen, der huser en af de største kokosplantager i Fransk Polynesien.  Her boede Herman Melville, forfatter af Moby Dick and Taïpi. 

I løbet af dagen kommer I forbi mange arkæologiske levn fra den tidlige polynesiske kultur. Et af dem er Hikokua, der er flot restaureret med mange fascinerende skulpturer. Jeres guide vil fortælle om kulturen, traditioner og ceremonier. Der er inkluderet frokost på en restaurant. 

Naturen på en af øerne i Marquesas, Fransk PolynesienVandretur i Hakaui-dalen - heldagstur med frokost

I den sydvestlige del af Nuku Hiva ligger Hakaui-dalen, som man kun kan komme til med båd. I vandrer 2 timer gennem landsbyen Hakaui og op langs floden i tæt vegetation, som pludselig åbner sig med fantastisk udsigt ved Hakaui-vandfaldet. På vejen passerer I gamle bopladser, gravpladser og gudefigurer. I nyder en picnic i dalen og tilbage ved vandet igen kan I tage en dukkert i Hakatea-bugten.

Vandretur ved Tehaatiki - halvdagstur

I kommer på en smuk vandretur på de stejle bjergskråninger ved Tehaatiki, uden at turen i sig selv er svær. På vejen nyder I en flot udsigt over Taihaoe-krateret. Her er et rigt fugleliv, og I kan også hilse på de lokale vilde geder. 

Oplev øgruppen Marquesas i Fransk PolynesienSejltur i Hakatea-bugten – halvdagstur

I sejler i Hakatea-bugten på den sydlige kyst af Nuku Hiva. I land kan I spadsere en hyggelig tur til landsbyen Hakaui og langs den hvide strand. Når I står med tæerne i sandet og får lyst til en svømmetur, er der kun én ting at sige til det: Gør det! Kombiner ikke denne tur med vandreturen i Hakaui-dalen. De kommer samme steder. 

Marquesas øen Nuku Hiva, Fransk PolynesienI hjertet af Taipivaï-dalen - halvdagstur

Guidet 4WD-tur i Taipivaï-dalen, der er den vigtigste og mest frodige dal på Nuku Hiva. I nyder den fantastiske udsigt fra bjerget Col de Muake og passerer et vandfald, som inspirerede Herman Melville til at skrive novellen Taïpi. I går en tur til en kokosplantage til en historisk plads med bl.a. gamle stenskulpturer. I landsbyen Taïpivai kan I nyde lokalt kunsthåndværk, før I udforsker pittoreske Hooumi. Kombiner ikke denne udflugt med heldagsturen til Hatiheu-dalen. De kommer samme steder. 

Resterne fra et tempel ved Hatiheu-bugten på Nuku Hiva i øgruppen MarquesasVandretur til Anaho Bay – heldagstur

Oplev den fredfyldte bugt Anaho. En køretur i 4WD bringer jer til spektakulære udsigter. I vandrer herefter gennem skoven en time ad en rute, der kan give lidt sved på panden. I et pas er der panoramaudsigt over bugterne Anaho og Hatiheu, før I begiver jer ned til stranden, hvor der er picninc og badning. Senere går I samme vej tilbage. Dagen igennem passerer I også flere arkæologiske levn fra den tidlige polynesiske kultur.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.