Xl French Polynesia Moorea Belvedere Outlook View To Mount Rotuis

Fransk Polynesien ad bagveje og afveje

Fransk Polynesien ad bagveje og afveje

17 dage fra 46.500 kr.

Kontakt Dorte

Tlf. 33 320 320

Oplev det autentiske Fransk Polynesien

På denne rundrejse til Fransk Polynesien er strandluksus og hotelstjerner skiftet ud med autentiske oplevelser og rustikke, charmerende familiepensionater, som bringer jer bag facaden og helt ind i ø-rigets fortryllende verden.

 

Glæd jer til

 • At opleve Fransk Polynesien bag facaden
 • Ukendte paradisøer og fortryllende laguner
 • Lokalliv og autentiske kulturmøder
 • Hellige ruiner og polynesisk verdensarv
 • Håndplukkede familiepensionater og bungalows på stranden

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Tahiti 2 nætter på Tahiti 2 Højdepunkter Udforsk øens frodige vulkaner omgivet af tæt vegetation og svøm i brusende vandfald. Udforsk øens frodige vulkaner omgivet af tæt vegetation og svøm i brusende vandfald.
Moorea 4 nætter på Moorea 4 Højdepunkter Gå på opdagelse på smukke vandreruter med betagende udsigter og oplev levn fra Polynesiens oprindelige kultur. Gå på opdagelse på smukke vandreruter med betagende udsigter og oplev levn fra Polynesiens oprindelige kultur.
Raiatea 3 nætter på Raiatea 3 Højdepunkter Besøg Taputapuatea, som er på Unesco´s verdensarvsliste og bestig Mt. Tefatua. Besøg Taputapuatea, som er på Unesco´s verdensarvsliste og bestig Mt. Tefatua.
Maupiti 5 nætter på Maupiti 5 Højdepunkter Glæd jer til afslapning i hjertevarme omgivelser og direkte udsigt til en fortryllende lagune. Glæd jer til afslapning i hjertevarme omgivelser og direkte udsigt til en fortryllende lagune.
Xl French Polynesia Bora Bora Aerial View Lagoons 2

En rejse ind i sjælen

Dagligdag og drømme i Fransk Polynesien 

Tahiti. Et ord, der i århundreder har vakt billeder af det forjættede land. Billeder af perlehvide strande, lysende laguner, frodige vulkanlandskaber og et ubekymret liv i pagt med naturen. Så idyllisk er den virkelige verden selvfølgelig ikke, men på Tahiti er virkeligheden tættere på drømmen, end de fleste andre steder i verden. Og på denne rundrejse er Tahiti kun begyndelsen.

For I skal længere væk. Og længere ind i magien. Til nogle af Fransk Polynesiens smukkeste laguner og mest sagnomspundne vulkanlandskaber. Steder, som få mennesker i vores verdensdel har hørt om. 

 

Et eventyr i fortid og nutid

Undervejs vil I også rejse tilbage i tiden – til Fransk Polynesiens mystiske og fascinerende historie, som I ikke mindst vil opleve på øen Raiatea.

Men denne rejse handler i høj grad også om nutidens Fransk Polynesien. Om et enestående ø-rige midt ude i Stillehavet. Om alle dets indbyggere og alt det, som også sker bag de hvide strande og turkise laguner. 

Med andre ord, er det en rejse, hvor I besøger sjældne steder og bor mere rustikt på små familieejede pensionater. Det er rejsen for jer, som i højere grad søger autentiske oplevelser end en luksuriøs strandferie i Fransk Polynesien.  

 

Small French Polynesia Moorea Beach Lodge Beach Bungalow View
Xl French Polynesia Raiatea 3 Cascades Waterfall Nature
XL French Polynesia Bora Bora Pearl Dream Cruise Beach Kayaking
Det skal I opleve

Dagsprogram

Tal med jeres rejserådgiver om særlige ønsker til jeres rejse til Fransk Polynesien. Måske I ønsker en sejltur på et par dage? Eller nogle flere dage på en af øerne? I kan også gøre stop i Los Angeles på vej hjem for at klippe turen hjem til Danmark over. Vi skræddersyer jeres rejser. Hør mere med jeres rejserådgiver.

XL French Polynesia Tahiti View Aerial

I rejser til Papeete, Tahiti via Los Angeles. Vær opmærksom på, at der kun er afrejse om fredagen.

Ved ankomst bliver I modtaget i lufthavnen af jeres private chauffør, som kører jer til Hotel Tahiti Nui 3*, hvor I skal bo de næste to nætter.

XL French Polynesia Tahiti Papeete Tahiti Nui Hotel Junior Suite Living Room

Efter morgenmad bliver I henter på jeres hotel – i en 4WD. I dag skal I udforske Tahitis højland med en kyndig guide. I kører fra østkysten af Tahiti mod øens midte - ind i en fortryllende verden af tæt skov, historiske ruiner floder, vandløb, fløjlsbløde bjerge, dramatiske vulkanklipper, kæmpe bregner og et væld af vilde blomster. 

 

XL French Polynesia Tahiti 4Wd Safari Nature (2)
XL French Polynesia Tahiti 4Wd Polynesian Guide Plants
XL French Polynesia Tahiti 4Wd Waterfall Nature

I løbet af dagen krydser i mange floder og små vandløb – og vandfald, som I kan svømme i – og så vil jeres guide fortæller jer om øens unikke flora og fauna. Det er en eventyrlig introduktion til de forskellige aspekter af Tahiti og Fransk Polynesien, som I vil udforske meget mere de næste par uger.

I dag sætter I kurs mod det, som regnes for en af verdens absolut smukkeste øer, den hjerteformede ø Moorea. I tager færgen til Moorea, en tur på godt 30 min., hvor I bliver hentet på kajen og kørt til Moorea Beach Lodge. De næste fire nætter bor I i en skøn Beach Bungalow med udsigt til magiske solnedgange over Stillehavet.

Small French Polynesia Moorea Beach Lodge Garden Bungalow Exterior View
Small French Polynesia Moorea Beach Lodge Beach Hotel Front Sunset
Small French Polynesia Moorea Beach Lodge Garden Bungalow Interior View

I dag skal I udforske Mooreas frodige højland på ladet af en truck. Det er et gudesmukt landskab, som venter jer her og i dag er et af de store temaer landbruget og landbrugslivet i Fransk Polynesien. I passerer skønne frugtplantager og besøger Mooreas landbrugskole Lycée Agricole, hvor der dyrkes vanilje, bananer, grapefrugt, citroner og meget andet. 

XL French Polynesia Tahiti Moorea Island Mountains Nature Landscape
XL French Polynesia Moorea 4Wd Truck Turists
XL French Polynesia Moorea Pineapple Plantation Nature Landscape

Undervejs vil I opleve de betagende udsigter til Cook Bay og Opunohu Bay, og gøre stop ved Manutea Distillery, hvor I kan købe lokale landbrugsprodukter og nyde friskpresset juice af en anden verden. 

Dagens udflugt fuldendes på toppen af Magic Mountain med ikoniske og helt uforglemmelige udsigter over øen, som af mange kaldes for verdens smukkeste.

Opunohu Bay har en hel særlig plads I Moorea og Fransk Polynesiens historie. Dalen er ikke alene meget smuk, den var også særlig tæt befolket mellem 1200- og 1800-tallet, indtil europæerne begyndte at ankomme til Moorea i større antal - med sygdomme, der så godt som udryddede den lokale befolkning.

I dag er Opunohu Bay derfor det område i Fransk Polynesien med flest ruiner af polynesiske helligsteder, de såkaldte maraer. Marae betyder løst oversat ”ryddet området, fri for ukrudt og træ,” og de store stenplatforme var helt centrale for livet i de traditionelle polynesiske samfund. 

XL French Polynesia Moorea With Rotui Mountain Cook's Bay And Opunohu Bay Landscape Nature

I dag skal I udforske Opunohu Bay til fods. I besøger flere af øens vigtigste maraer. Og så vil I opleve duftende frugtplantager, fortryllende kastanjeskove, alskens tropiske planter og vidunderlige udsigter, ikke mindst fra udkigsstedet Belvedere, hvorfra I kan se Mt. Rotuis forrevne tinder rejse sig majestætisk op mellem Cook Bay og Opunohu Bay. Det er ganske enkelt et mageløst syn.

XL French Polynesia Moorea And Tahiti Islands South Pacific Aerial View
XL French Polynesia Moorea 4Wd Pineapple Mountain
Xl French Polynesia Moorea Tropical Forest Marae Holy

I dag har I hele dagen på egen hånd. I kan nyde roen, stranden og de skønne omgivelser på jeres lodge eller tage på nye eventyr rundt på Moorea. Måske I vil vandre en tur igen? Eller tage på hvalsafari, hvis årstiden er rigtig. 

I kan også sejle en tur i kajak eller cykle en tur på mountainbike – og så er der også mulighed for at udforske øen på hesteryg. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at planlægge en aktivitet på denne dag.

XL French Polynesia Moorea 4Wd Truck Aerial View Ocean

I dag tager I afsked med Moorea og sætter kurs mod endnu en fantastisk ø i Fransk Polynesien. Raiatea er den andenstørste ø i Fransk Polynesien efter Tahiti, men på trods af at øen er omkranset af en vidunderlig lagune, har den ikke så mange strande – og det betyder også, at den er mindre besøgt. 

Xl French Polynesia Raiatea Island Aerial View On Lagoon

Og det kan I glæde jer over, for det er en skøn og fascinerende ø med et autentisk lokalsamfund og en stor og stolt plads i Fransk Polynesiens kultur og historie. Foruden den lille, charmerende hovedby Uturoa, landbrug, sjældne regnskove og et væld af frugtplantager, huser øen også helligstedet Taputapuatea, som er at finde på Unesco´s verdensarvsliste.   

 

I flyver til Raiatea, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til Pension Villa Ixora, hvor I skal bo de næste 3 nætter.

Xl French Polynesia Raiatea Uturoa Main City
Xl French Polynesia Raiatea Villa Ixora Seaside House Terrace
Xl French Polynesia Raiatea Villa Ixora Lounge Area

Raiateas vulkaniske højland toppes af Mt. Tefatua (1017 m) og Mt. Temehani (750 m). Det er heroppe, fra disse regnfulde og forførende højdedrag, at øens små floder begynder deres rejse ned til Stillehavet.

 

Xl French Polynesia Raiatea Waterfall Tropical Forest

I dag skal I vandre langs en af disse floder, som fører jer op mod Mt. Temehani, gennem en fortryllende skov med bl.a. bambus, enorme bregner, meget sjældne blomster og polynesiske kastanjetræer, de såkaldte mape-træer - og så venter der jer tre magiske vandfald langt inde i skovens dyb.

Raiatea regnes af mange for at være Fransk Polynesiens kulturelle vugge. Det er her man rigtig kan opleve livet i Fransk Polynesien bag de kridhvide strande og turkise laguner. 

Xl French Polynesia Raiatea Marae Taputapuatea Temple Complex

På denne halvdagsudflugt udforsker I Raiatea på en anderledes og spændende måde. I oplever øens skønne natur og besøger bl.a. en vaniljeplantage, en perlefarm, hovedbyen Uturoa og helligstedet Taputapuatea, som er på Unesco´s verdensarvsliste. Det er et fascinerende sted, indhyllet i fordums mystik og det er utroligt at forestille sig det liv, som har været her for knap 1000 år siden – så langt fra resten af verden.

I dag flyver I til den sidste, mindste og muligvis specielle oplevelse på jeres rejse. Maupiti er i hvert i fald noget helt særligt. Både fordi den er så utrolig smuk, men også fordi den er så lille og afsidesliggende, som den er. 

Den ligger mere end 300 km vest for Tahiti i et bortgemt hjørne af Fransk Polynesien og der bor kun cirka 1200 mennesker, som alle bor fast på hovedøen Vaiea i skyggen af vulkanen Mt. Teurafaatu. 

XL French Polynesia Society Islands Mountain Peak Maupiti View Sea
Xl French Polynesia Maupiti Pension Papahani Bungalow Exterior View
Xl French Polynesia Maupiti Pension Papahani Beach Ocean View

Omkring hovedøen løber der en lille perlerække af småøer, adskilt fra hovedøen af en lysende, turkis lagune - og på en af disse småøer, Motu Tiapaa, ligger Pension Papahani, hvor I skal bo de næste fem nætter. På stranden og med udsigt til lagunen og vulkanen på den anden side. Det her er skønhed af en anden verden.

De næste fire dage lever i med sand mellem tæerne i det charmerende pensionat hos en polynesisk familie, som arrangere alt fra snorkling til fisketure og traditionel madlavning i jordovn, en såkaldt ahima’a. Hver dag er der frisk fisk på menuen og andet godt – og mellem snorkling og ren afslapning, kan I f.eks. også sejle over til hovedøen, indsnuse det lokale liv og gå på opdagelse oppe i bjergene.    

Xl French Polynesia Raiatea Beach Palm Trees
Håndplukket til jer

Det skal Iopleve på jeres rejse

I begynder jeres eventyr på hovedøen Tahiti, hvor I skal udforske øens tropiske højland med 4WD. Herfra går rejsen videre til den hjerteformede ø Moorea, som regnes for en af verdens smukkeste øer. Fra Mooera sætter I kurs mod Fransk Polynesiens kulturelle hjerteland, øen Raiatea, inden I fuldender jeres eventyr med seks dage på den lille ø Maupiti, hvor I lever med sand mellem tæerne og dagens fangst på menuen på et skønt lille familiepensionat.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

På denne rundrejse til Fransk Polynesien har vi nøje udvalgt hoteller, lodges og små familiepensionater, som giver jer en mere intim og personlig oplevelse af de skønne omgivelser - og samtidig bringer jer tættere på lokallivet.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledigflykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedr. priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 personer, Enkelt: v/1 person i værelse, suite, kahyt eller villa.

Inkluderet

 • Fly København-Papeete t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel på Tahiti
 • 2 nætter på Hotel Tahiti Nui 3*, Tahiti. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: I 4WD til Tahitis tropiske højland
 • Transport med bil og færge fra Tahiti til Moorea
 • 4 nætter på Moorea Beach Lodge 3*, Moorea. Beach Bungalow, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Med truck op i Mooreas højland
 • Oplevelse: Vandretur i Mooreas højland og hellige dale
 • Transport fra hotel til lufthavn på Moorea
 • Indenrigsfly fra Moorea til Raiatea
 • Transport fra lufthavn til hotel på Raiatea t/r
 • 3 nætter på Villa Ixora, Raiatea. Garden Bungalow, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Vandretur til Raiateas hemmelige vandfald
 • Oplevelse: Raiatea i fortid og nutid
 • Indenrigsfly fra Raiatea til Maupiti
 • Transport fra lufthavn til hotel på Maupiti t/r
 • 5 nætter på Pension Papahani, Maupiti. Garden Bungalow, inkl. halvpension
 • Indenrigsfly fra Maupiti til Papeete
Pris per person ved 2 voksne
Fransk Polynesien ad bagveje og afveje
RejseperiodeDobbelt
28.03.23 ‑ 31.10.2346.000‑51.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Indrejsekrav til USA - ESTA
 • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Lokal hotelskat på $ 1,68 pr. person pr. nat
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Fransk Polynesien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Fransk Polynesien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.