• Den kridhvide sandstrand ved Pension Papahani, Fransk Polynesien
  • Maraen Taputapuatea på Raiatea er på Unesco´s verdensarvsliste
  • Fra udsigtspunktet Belvedere på Moorea er der vidunderlig udsigt til Mt Rotuis
  • I 4WD til Tahitis højland i Fransk Polynesien

Fransk Polynesien ad bagveje og afveje

Sjældne øer, autentiske oplevelser og spændende kulturmøder, 17 dage fra 42.000 kr.

Glæd jer til:

At opleve Fransk Polynesien bag facaden

Ukendte paradisøer og fortryllende laguner

Hellige ruiner og polynesisk verdensarv

Lokalliv og autentiske kulturmøder

Håndplukkede familiepensionater og bungalows på stranden

Læs mere

På denne rundrejse til Fransk Polynesien er strandluksus og hotelstjerner skiftet ud med autentiske oplevelser og rustikke, charmerende familiepensionater, som bringer jer bag facaden og helt ind i ø-rigets fortryllende verden.

Dagligdag og drømme i Fransk Polynesien 

Tahiti. Et ord, der i århundreder har vakt billeder af det forjættede land. Billeder af perlehvide strande, lysende laguner, frodige vulkanlandskaber og et ubekymret liv i pagt med naturen. Så idyllisk er den virkelige verden selvfølgelig ikke, men på Tahiti er virkeligheden tættere på drømmen, end de fleste andre steder i verden. Og på denne rundrejse er Tahiti kun begyndelsen.

For I skal længere væk. Og længere ind i magien. Til nogle af Fransk Polynesiens smukkeste laguner og mest sagnomspundne vulkanlandskaber. Steder, som få mennesker i vores verdensdel har hørt om. 

Fortid og nutid i Fransk Polynesien

Undervejs vil I også rejse tilbage i tiden – til Fransk Polynesiens mystiske og fascinerende historie, som I ikke mindst vil opleve på øen Raiatea.

Men denne rejse handler i høj grad også om nutidens Fransk Polynesien. Om et enestående ø-rige midt ude i Stillehavet. Om alle dets indbyggere og alt det, som også sker bag de hvide strande og turkise laguner. 

Med andre ord, er det en rejse, hvor I besøger sjældne steder og bor mere rustikt på små familieejede pensionater. Det er rejsen for jer, som i højere grad søger autentiske oplevelser end en luksuriøs strandferie i Fransk Polynesien.  

Autentiske oplevelser på fire forskellige øer

I begynder jeres eventyr på hovedøen Tahiti, hvor I skal udforske øens tropiske højland med 4WD. Herfra går rejsen videre til den hjerteformede ø Moorea, som regnes for en af verdens smukkeste øer. På Moorea skal I også udforske øens indre højland med 4WD, og så skal I på vandretur i den fortryllende Opunohu-dal. 

Fra Mooera, sætter I kurs mod Fransk Polynesiens kulturelle hjerteland, øen Raiatea, hvor I både skal på vandretur til vandfald under øens høje bjergetoppe og skal på en kulturel udflugt i fortid og nutid med en kyndig, lokal guide.  

I fuldender jeres eventyr med seks dage på den lille ø Maupiti, hvor I lever med sand mellem tæerne og dagens fangst på menuen på et skønt lille familiepensionat på stranden. 

Håndplukkede lodges og pensionater

På denne rundrejse til Fransk Polynesien har vi nøje udvalgt hoteller, lodges og små familiepensionater, som giver jer en mere intim og personlig oplevelse af de skønne omgivelser -  og samtidig bringer jer tættere på lokallivet. 

På Hotel Tahiti Nui 3* i Fransk Polynesiens hovedstad Papeete, bor I midt i bylivet lige over for på byens gamle rådhus fra kolonitiden og med markeder og butikker inden for gåafstand. På Moorea venter jer det charmerende og fredfyldte Moorea Beach Lodge 3*. Herfra går turen til det hyggelige pensionat Villa Ixora på Raiatea inden I slutter af på det vidunderlige lille, familiejede Pension Papahani på Maupiti. 

Afrejse hver fredag

Vær venligst opmærksomme på, at der kun er afrejse fra Danmark hver fredag på denne rundrejse. Afrejse sker fra København.  

Vi skræddersyer jeres rejse til Fransk Polynesien

Tal med jeres rejserådgiver om særlige ønsker til jeres rejse til Fransk Polynesien. Måske I ønsker en sejltur på et par dage? Eller nogle flere dage på en af øerne? I kan også gøre stop i Los Angeles på vej hjem for at klippe turen hjem til Danmark over. Vi skræddersyer jeres rejser. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
I rejser til Tahiti

Poolområdet på Tahiti Nui Hotel, Fransk PolynesienI rejser til Papeete, Tahiti via Los Angeles. Vær opmærksom på, at der kun er afrejse om fredagen.

Ved ankomst bliver I modtaget i lufthavnen af jeres private chauffør, som kører jer til Hotel Tahiti Nui 3*, hvor I skal bo de næste to nætter.

Dag 2
Tahiti

Fantastiske naturomgivelser i Tahitis højland i Fransk PolynesienEfter morgenmad bliver I henter på jeres hotel – i en 4WD. I dag skal I udforske Tahitis højland med en kyndig guide. I kører fra østkysten af Tahiti mod øens midte - ind i en fortryllende verden af tæt skov, historiske ruiner floder, vandløb, fløjlsbløde bjerge, dramatiske vulkanklipper, kæmpe bregner og et væld af vilde blomster. 

I løbet af dagen krydser i mange floder og små vandløb – og vandfald, som I kan svømme i – og så vil jeres guide fortæller jer om øens unikke flora og fauna. Det er en eventyrlig introduktion til de forskellige aspekter af Tahiti og Fransk Polynesien, som I vil udforske meget mere de næste par uger.

Dag 3
Fra Tahiti til Moorea

Nyd omgivelserne ved Moorea Beach Lodge, Fransk PolynesienI dag sætter I kurs mod det, som regnes for en af verdens absolut smukkeste øer, den hjerteformede ø Moorea. I tager færgen til Moorea, en tur på godt 30 min., hvor I bliver hentet på kajen og kørt til Moorea Beach Lodge. De næste fire nætter bor I i en skøn Beach Bungalow med udsigt til magiske solnedgange over Stillehavet.

Dag 4
Moorea på bagsædet af en truck

Ananasplantage på Moorea i Fransk PolynesienI dag skal I udforske Mooreas frodige højland på ladet af en truck. Det er et gudesmukt landskab, som venter jer her og i dag er et af de store temaer landbruget og landbrugslivet i Fransk Polynesien. I passerer skønne frugtplantager og besøger Mooreas landbrugskole Lycée Agricole, hvor der dyrkes vanilje, bananer, grapefrugt, citroner og meget andet. 

Oplev Mooreas højland på ladet af en truck i Fransk PolynesienUndervejs vil I opleve de betagende udsigter til Cook Bay og Opunohu Bay, og gøre stop ved Manutea Distillery, hvor I kan købe lokale landbrugsprodukter og nyde friskpresset juice af en anden verden. 

Dagens udflugt fuldendes på toppen af Magic Mountain med ikoniske og helt uforglemmelige udsigter over øen, som af mange kaldes for verdens smukkeste.

Dag 5
Vandretur i Opunohu Bay, Moorea

Marae, stenplatform og polynesisk helligdom på Moorea, Fransk PolynesienOpunohu Bay har en hel særlig plads I Moorea og Fransk Polynesiens historie. Dalen er ikke alene meget smuk, den var også særlig tæt befolket mellem 1200- og 1800-tallet, indtil europæerne begyndte at ankomme til Moorea i større antal - med sygdomme, der så godt som udryddede den lokale befolkning.

I dag er Opunohu Bay derfor det område i Fransk Polynesien med flest ruiner af polynesiske helligsteder, de såkaldte maraer. Marae betyder løst oversat ”ryddet området, fri for ukrudt og træ,” og de store stenplatforme var helt centrale for livet i de traditionelle polynesiske samfund. 

Fra udsigtspunktet Belvedere på Moorea er der vidunderlig udsigt til Mt Rotuis

I dag skal I udforske Opunohu Bay til fods. I besøger flere af øens vigtigste maraer. Og så vil I opleve duftende frugtplantager, fortryllende kastanjeskove, alskens tropiske planter og vidunderlige udsigter, ikke mindst fra udkigsstedet Belvedere, hvorfra I kan se Mt. Rotuis forrevne tinder rejse sig majestætisk op mellem Cook Bay og Opunohu Bay. Det er ganske enkelt et mageløst syn.

Dag 6
Moorea på egen hånd

Udsigt over Moorea i Fransk PolynesienI dag har I hele dagen på egen hånd. I kan nyde roen, stranden og de skønne omgivelser på jeres lodge eller tage på nye eventyr rundt på Moorea. Måske I vil vandre en tur igen? Eller tage på hvalsafari, hvis årstiden er rigtig. 

I kan også sejle en tur i kajak eller cykle en tur på mountainbike – og så er der også mulighed for at udforske øen på hesteryg. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at planlægge en aktivitet på denne dag.

Dag 7
Fra Moorea til Raiatea

Udsigten over lagunen på Raiatea, Villa Tonoï, Fransk PolynesienI dag tager I afsked med Moorea og sætter kurs mod endnu en fantastisk ø i Fransk Polynesien. Raiatea er den andenstørste ø i Fransk Polynesien efter Tahiti, men på trods af at øen er omkranset af en vidunderlig lagune, har den ikke så mange strande – og det betyder også, at den er mindre besøgt. 

Og det kan I glæde jer over, for det er en skøn og fascinerende ø med et autentisk lokalsamfund og en stor og stolt plads i Fransk Polynesiens kultur og historie. Foruden den lille, charmerende hovedby Uturoa, landbrug, sjældne regnskove og et væld af frugtplantager, huser øen også helligstedet Taputapuatea, som er at finde på Unesco´s verdensarvsliste.   

Nyd et måltid med udsigt til vandet i Seaside House, Villa Ixora, Fransk PolynesienI flyver til Raiatea, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til Pension Villa Ixora, hvor I skal bo de næste 3 nætter.

Dag 8
Vandfald og sjældne skove på Raiatea

Se fantastiske vandfald på jeres vandretur til toppen af øenRaiateas vulkaniske højland toppes af Mt. Tefatua (1017 m) og Mt. Temehani (750 m). Det er heroppe, fra disse regnfulde og forførende højdedrag, at øens små floder begynder deres rejse ned til Stillehavet.

I dag skal I vandre langs en af disse floder, som fører jer op mod Mt. Temehani, gennem en fortryllende skov med bl.a. bambus, enorme bregner, meget sjældne blomster og polynesiske kastanjetræer, de såkaldte mape-træer - og så venter der jer tre magiske vandfald langt inde i skovens dyb.

Dag 9
Verdensarv og moderne tider på Raiatea

Maraen Taputapuatea på Raiatea er på Unesco´s verdensarvslisteRaiatea regnes af mange for at være Fransk Polynesiens kulturelle vugge. Det er man rigtig kan opleve livet i Fransk Polynesien bag de kridhvide strande og turkise laguner. 

På denne halvdagsudflugt udforsker I Raiatea på en anderledes og spændende måde. I oplever øens skønne natur og besøger bl.a. en vaniljeplantage, en perlefarm, hovedbyen Uturoa og helligstedet Taputapuatea, som er på Unesco´s verdensarvsliste. Det er et fascinerende sted, indhyllet i fordums mystik og det er utroligt at forestille sig det liv, som har været her for knap 1000 år siden – så langt fra resten af verden.

Dag 10
Fra Raiatea til Maupiti

Nyd omgivelserne ved Pension Papahani, Fransk PolynesienI dag flyver I til den sidste, mindste og muligvis specielle oplevelse på jeres rejse. Maupiti er i hvert i fald noget helt særligt. Både fordi den er så utrolig smuk, men også fordi den er så lille og afsidesliggende, som den er. 

Den ligger mere end 300 km vest for Tahiti i et bortgemt hjørne af Fransk Polynesien og der bor kun cirka 1200 mennesker, som alle bor fast på hovedøen Vaiea i skyggen af vulkanen Mt. Teurafaatu. 

Bo i lækre bungalows ved stranden på Pension Papahani, Fransk PolynesienOmkring hovedøen løber der en lille perlerække af småøer, adskilt fra hovedøen af en lysende, turkis lagune - og på en af disse småøer, Motu Tiapaa, ligger Pension Papahani, hvor I skal bo de næste fem nætter. På stranden og med udsigt til lagunen og vulkanen på den anden side. Det her er skønhed af en anden verden.

Dag 11 -14
Strandferie på Maupiti

Den kridhvide sandstrand ved Pension Papahani, Fransk PolynesienDe næste fire dage lever i med sand mellem tæerne i det charmerende pensionat hos en polynesisk familie, som arrangere alt fra snorkling til fisketure og traditionel madlavning i jordovn, en såkaldt ahima’a. Hver dag er der frisk fisk på menuen og andet godt – og mellem snorkling og ren afslapning, kan I f.eks. også sejle over til hovedøen, indsnuse det lokale liv og gå på opdagelse oppe i bjergene.    

 
Dag 15-17
Hjemrejse

Raiatea - ø i Fransk PolynesienJeres eventyr i Fransk Polynesien er ved vejs ende. I dag flyver i til Tahiti og videre til Los Angeles, hvor I skifter fly til København, hvor I ankommer midt på formiddagen på dag 17.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Fransk Polynesien ad bagveje og afveje
RejseperiodeDobbelt
17.04.21 - 31.10.2141.000-46.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

  • Transport fra lufthavn til hotel på Maupiti t/r
  • 5 nætter på Pension Papahani, Maupiti. Garden Bungalow, inkl. halvpension
  • Indenrigsfly fra Maupiti til Papeete

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
  • Indrejsekrav til USA - ESTA
  • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Lokal hotelskat på $ 1,68 pr. person pr. nat