Xl French Polynesia Marquesas Islands Boats Mountains Nature

Gauguins Marquesas og Huahines lagune

Gauguins Marquesas og Huahines lagune

17 dage fra 68.000 kr.

Kontakt Dorte

Tlf. 33 320 320

Det autentiske Fransk Polynesien

Oplev Tahiti og de afsides Marquesas-øer i Fransk Polynesien, hvor Paul Gauguin skabte sine store værker. Tag på masser af udflugter i guddommelig natur. Og bo i bungalow ud til den turkise lagune på Huahine mellem Tahiti og Bora Bora.

Denne rejse til Fransk Polynesien er til jer, der enten allerede har været på Bora Bora og Moorea, eller som bare søger større mangfoldighed og mere autenticitet væk fra alfarvej – hvis man ellers kan tale om alfarvej på et så unikt rejsemål som Fransk Polynesien. 

Glæd jer til

 • Markeder og polynesisk byliv på Tahiti
 • Gauguins Marquesas-øer med storslået natur og autentisk kultur
 • Mange inkluderede udflugter efter jeres valg
 • Bungalow ud til den turkise lagune på Huahine
 • Snorkeludflugt i lagunen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Papeete 1 nat på Papeete 1 Højdepunkter Mærk den polynesiske gæstfrihed og smag på lokale madmarkeder. Mærk den polynesiske gæstfrihed og smag på lokale madmarkeder.
Nuku Hiva 3 nætter på Nuku Hiva 3 Højdepunkter Fuld fart på programmet med udflugter til fods, til vands og i firhjulstrækker. Fuld fart på programmet med udflugter til fods, til vands og i firhjulstrækker.
Hiva Oa 3 nætter på Hiva Oa 3 Højdepunkter Udforsk øens smukke natur, afsides strande og polynesiske historie. Udforsk øens smukke natur, afsides strande og polynesiske historie.
Papeete 1 nat på Papeete 1 Højdepunkter Tag på shopping blandt byens butikker og nyd poolen. Tag på shopping blandt byens butikker og nyd poolen.
Huahine 5 nætter på Huahine 5 Højdepunkter Glæd jer til at besøg en perlefarm, snorkle med farverige fisk og slappe af på den kridhvide strand. Glæd jer til at besøg en perlefarm, snorkle med farverige fisk og slappe af på den kridhvide strand.
XL French Polynesia Society Islands Mountain Peak Maupiti View Sea

Gaugains Fransk Polynesien

I har ganske givet set de farverige og stemningsfulde malerier skabt af den franske maler Paul Gauguin. Han evnede at fange den lokale skønhed i både mennesker og natur som ingen anden. Paul Gauguin boede på Tahiti og Hiva Oa i øgruppen Marquesas i to omgange, 1891-93 og 1895-1903. 

Han tog dertil, da livet i Danmark efter hans mening ikke længere var så attraktivt. I rejser dermed på alle måder i Gauguins fodspor. Først til Tahiti og siden til to øer i Marquesas, hvor Paul Gauguin endte sine dage. Her boede senere også Jaques Brel, men det er en anden historie – eller anden sang, om man vil. 

XL French Polynesia Men Polynesian People Boat Culture

Autentiske oplevelser

Nuku Hiva og Hiva Oa i Marquesas-øerne

Marquesas-øerne er en isoleret verden langt ude i Stillehavet. I besøger øerne Nuku Hiva og Hiva Oa, hvor I bor på afslappede bungalowhoteller.

Marquesas inviterer til fantastiske vandreture, sejlture, rideture og udflugter i 4WD. Her er kæmpe vandfald, kløfter, tæt skov og hist og her sorte eller hvide strande. Samtidig er kulturen autentisk og levende på Marquesas med mange arkæologiske fund. I har et helt katalog af udflugter at vælge mellem begge steder.

Den turkise lagune på Huahine

Via et stop i Papeete på Tahiti oplever I det, alle forbinder med rejser til Fransk Polynesien; turkise laguner, grønne bjerge, koralrev og hvide strande.

I gør det på den mindre besøgte, men ikke mindre smukke ø Huahine mellem Bora Bora og Tahiti. Nyd den autentiske stemning og en guddommelig bjergrig natur. I bor i bungalow ud til stranden og kommer på snorkeludflugt i lagunen.

XL French Polynesia Huahine Hotel La Mahana Beach Kayak
XL French Polynesia Bora Bora Shark And Ray Safari Snorkeling Stingrays
Xl French Polynesia Marquesas Islands Statues Photo Philippe Bacchet
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

XL French Polynesia Tahiti View Aerial

I rejser til Fransk Polynesien via Los Angeles og lander i Papeete på Tahiti dag 2. Det er en lang tur, ja, men når I ser de frodige vulkaner mod den blå himmel, nyder den tropiske varme og ikke mindst mærker den polynesiske stemning og gæstfrihed, ved I med det samme, at I bliver rigt belønnet for indsatsen. Og det hele er kun lige startet.

XL French Polynesia Tahiti Papeete Tahiti Nui Hotel Junior Suite Living Room

Hotel Tahiti Nui 3+*, Papeete

I skal bo 1 nat på Hotel Tahiti Nui i Papeete. Her er dejlige værelser, en god pool og gåafstand til alt. Der er også en spa, hvis musklerne skal løsnes lidt op. Hotel Tahiti Nui i Papeete ligger perfekt for byens liv med markeder og butikker. Om aftenen kan I f.eks. gå få minutter til det lokale madmarked ved havnen, hvor et utal af food trucks tilbyder hjemmelavet mad.

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker flere dage på Tahiti til f.eks. at udforske højlandet i 4WD

De fleste ferier i Fransk Polynesien ville nu gå videre til Moorea eller Bora Bora. Men I følger ikke den slagne vej. I stedet flyver I 3½ time nordpå over det kæmpe ørige. Fra Selskabsøerne til øgruppen Marquesas.

Velkommen til Marquesas i Fransk Polynesien 

Marquesas er på alle måder en unik og isoleret verden. Her er 12 øer, hvor I skal besøge Nuku Hiva og Hiva Oa. Naturen adskiller sig markant fra meget af det, Fransk Polynesien ellers er kendt for. Her er ikke de typiske laguner, men til gengæld rå og frodig natur med vandfald, kløfter, skov og afsides strande. 

Xl French Polynesia Marquesas Islands Nuku Hiva Bay Of Taiohae

Smuk tur til hotellet 

I bliver budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner og kørt til jeres hotel. På vejen kan I nyde udsigten til Tapueahu-dalen, der er Marquesas svar på Grand Canyon.

Hotel Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge 3*

I skal bo 3 nætter med halvpension i en Bayview Bungalow på Hotel Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge. Lodgens rustikke bungalows ligger i en tropisk have med udsigt over havet og den lille by Taiohae. Neden for hotellet er den sorte sandstrand.

XL French Polynesia Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge Outdoor Pool

Når I rejser til Nuku Hiva og Hotel Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge med Nyhavn Rejser, kan I vælge mellem en række udflugter, som er inkluderet i prisen med en om dagen. Der er heldagsture og halvdagsture. Ture med fokus på kulturen og de mange arkæologiske fund, og ture i båd, i 4WD eller med vandreskoene snøret til magiske udsigtspunkter eller afsides strande.

I vælger frit fra det store udflugtsprogram på Nuku Hiva.

Xl French Polynesia Marquesas Islands Hiva Oa Puamau Statues Old Photo Michel Aubert

I siger farvel til Nuku Hiva, men absolut ikke til øgruppen Marquesas. I bliver kørt til lufthavnen og flyver en lille time til Hiva Oa.

Gaugain og Jacques Brel 

Når I sætter fod på Hiva Oa, ser naturen og mærker stemningen, så undrer det ikke, at store kunstnere har fundet både fred og inspiration i dette paradis. 

Det var på Hiva Oa, at maleren Paul Gauguin bosatte sig i sine sene år. Også den franske sanger Jaques Brel søgte den indre fred her. Nu er det jeres tur. Øen har ud over den spektakulære natur også mange arkæologiske levn med bl.a. nogle af de største og mest berømte ”tiki’er” (udhuggede gudefigurer i sten), i hele Fransk Polynesien. 

Xl French Polynesia Marquesas Islands Nuku Hiva Catholic Church

Hotel Hiva Oa Hanakee Pearl Lodge 3*, Hiva Oa 

Også på Hiva Oa venter en Pearl Lodge blot 15 minuttets kørsel fra lufthavnen. I skal bo 3 nætter i en Ocean View Bungalow på  Hotel Hiva Oa Hanakee Pearl Lodge, der ligger på højdedraget over landsbyen Atuona. Glæd jer til en autentisk bungalow og flot udsigt mod Temetiu-bjerget, byen og bugten Traitor’s Bay.

XL French Polynesia Hiva Oa Hanakee Pearl Lodge Terrace View

Som på Nuka Hiva har I et stort katalog af guidede udflugter på Hiva Oa, som I frit kan vælge fra. I kan opleve Hiva Oas natur, afsides strande og polynesiske historie med gamle bopladser, offeraltre mm på halvdags- og heldagsudflugter. 

I kan vandre i frodige dale, sejle til den smukke ø Tahuata, mens I holder udkig efter delfiner og djævlerokker, og køre på udflugt i 4WD i naturens og mytologiens tegn. Det er også muligt at tage af sted på hesteryg, men det skal bestilles hjemmefra.

Xl French Polynesia Marquesas Horseriding Horse Riding Local Photo Lionel Gouverneur

Nu går jeres ferie mod nye eventyr. I flyver tilbage til Papeete på Tahiti, hvor I har en enkelt overnatning på Hotel Tahiti Nui, som I jo kender allerede.  I får igen tid til at se nærmere på byens butikker og markeder. Måske er det nu, der skal ses nærmere på et par sorte perler?

Xl French Polynesia Tahiti Papeete Market

Når man taler om rejser til Fransk Polynesien, kommer der straks billeder for ens øje med hvide strande, grønne vulkaner og smukke laguner med koralrev og farverige fisk. Det er den drøm, I skal opleve nu. Men igen tager I væk fra alfarvej for at få den mest autentiske oplevelse.

Huahine - Den autentiske ø i Selskabsøerne

I bliver kørt i lufthavnen i Papeete og flyver 40 minutter til øen Huahine. Den ligger mellem Tahiti og Bora Bora, så I er stadig i øgruppen Selskabsøerne.

Huahine består i virkeligheden af to øer, Huahine Nui mod nord og Huahine Iti mod syd. Huahines frodighed og charme er baggrunden for dens mange kælenavne som The Secret Island, The Authentic Island, The Secluded Island og The Garden Island. Her skal I bo lige ud til strand og koraller.

XL French Polynesia Huahine Hotel La Mahana Beach Pier
XL French Polynesia Huahine Hotel La Mahana Aerial View Hotel Nature2
XL French Polynesia Huahine Poe Lagoon Tour Snorkeling Coral

Hotel La Mahana 3*, Huahine 

Tæt på sydspidsen af Huahine har vi fundet Hotel La Mahana Huahine lige ud til den turkise lagune i Avea-bugten. Stranden hører til Huahines bedste, og de smukke palmetækkede bungalows mellem palmerne bare oser af den afslappede stemning, der hersker på hele resortet. 

Hotel La Mahana er indbegrebet af en ferie på en Stillehavsø. I har god tid til at nyde det, for I skal bo fem nætter i en Deluxe Beach Bungalow med halvpension.

I bor ud til lagunen på Huahine, og I har koraller og fisk få meter ude i vandet. Men vi synes, at I også skal opleve noget af det bedste, lagunen kan byde på af snorkling på en dejligt afslappet heldagstur.

Koralrev, hellige ål og perler 

I snorkler på koralrev i stille vand og går i land i byen Faie, hvor kæmpe blåøjede ål lever i en lille flod. De betragtes som hellige af de lokale. Senere besøger I Huahines eneste perlefarm, og frokosten er en oplevelse i sig selv. I sejler nemlig ud til en af de små koraløer, motuer, der omkranser lagunen, og spiser med fødderne i det klare vand.

XL French Polynesia Huahine Island Lagoon

De næste dage er afsat til at lave præcis så meget eller lidt, I har lyst til. Læs en god bog i en solstol under palmerne. Tag en tur i kajak. Hils på de lokale fisk omkring korallerne. Nyd udsigten over lagunen. Hvor mange hundrede billeder har I nået at tage af den indtil nu? Og sejl eventuelt ud på den i solnedgangen.

I kan også tage på opdagelse rundt på øen. Hør eventuelt på hotellet, om der i nærheden er et af de lokale danseshows, hvor den livsglade sang og de kæmpe trommers buldren helt automatisk river en med i den forrygende stemning.  

XL French Polynesia Huahine Island Society Islands Southern Pacific Beach View

I har oplevet en større mangfoldighed af Fransk Polynesiens natur og kultur end de fleste. Fra de afsides Marquesas til skønne Huahine med en bungalow ud til lagunen. Nu er det desværre tid at vende hjem.

I bliver kørt i lufthavnen og rejser via Papeete og Los Angeles. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker et ekstra stop i Los Angeles på vejen for at strække benene og udforske englenes by i Californien. I lander i Danmark sidst på dag 17.

Xl French Polynesia Bora Bora Aerial View Lagoons 2
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledigflykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedr. priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 personer, Enkelt: v/1 person i værelse, suite, kahyt eller villa.

Inkluderet

 • Fly København-Papeete t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel i Papeete t/r
 • 1 nat på Hotel Tahiti Nui 3*, Papeete. Inkl. morgenmad
 • Indenrigsfly Papeete-Nuku Hiva
 • Transport fra lufthavn til hotel på Nuku Hiva t/r
 • 3 nætter på Hotel Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge 3*, Nuku Hiva. Inkl halvpension
 • Oplevelse: Udflugter på Nuku Hiva, Marquesas i Fransk Polynesien
 • Indenrigsfly Nuku Hiva-Hiva Oa
 • Transport fra lufthavn til hotel på Hiva Oa t/r
 • 3 nætter på Hotel Hiva Oa Hanakee Pearl Lodge 3*, Hiva Oa. Ocean View Bungalow, inkl. halvpension
 • Oplevelse: Udflugter på Hiva Oa, Marquesas i Fransk Polynesien
 • Indenrigsfly Hiva Oa-Papeete
 • Transport fra lufthavn til hotel i Papeete t/r
 • 1 nat på Hotel Tahiti Nui 3*, Papeete. Inkl. morgenmad
 • Indenrigsfly Papeete-Huahine
 • Transport fra lufthavn til hotel på Huahine t/r
 • 5 nætter på Hotel La Mahana Huahine 3*, Huahine. Deluxe Beach Bungalow, inkl. halvpension
 • Oplevelse: Snorkling og blåøjede ål på Huahine
Pris per person ved 2 voksne
Gauguins Marquesas og Huahines lagune
RejseperiodeDobbelt
01.04.23 ‑ 31.12.2367.000‑71.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Indrejsekrav til USA - ESTA
 • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Lokal hotelskat på € 1,68 pr person pr. nat (samlet ca. € 100 for to personer)
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Fransk Polynesien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Fransk Polynesien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.