• Oplev øgruppen Marquesas i Fransk Polynesien
  • Oplev den bedste snorkling på Huahine i Fransk Polynesien
  • Den berømte maler Paul Gauguin ligger begravet på Le Calvaire kirkegård på øen Hiva Oa, Marquesas i Fransk Polynesien
  • Oplev den smukke strand ved Hotel La Mahana på øen Huahine, Fransk Polynesien

Gauguins Marquesas og Huahines lagune

Natur, historie og bungalows i det autentiske Fransk Polynesien, 17 dage fra 60.500 kr.

Glæd jer til:

Markeder og polynesisk byliv på Tahiti

Gauguins Marquesas-øer med storslået natur og autentisk kultur

Mange inkluderede udflugter efter jeres valg

Bungalow ud til den turkise lagune på Huahine

Snorkeludflugt i lagunen

Læs mere

Oplev Tahiti og de afsides Marquesas-øer i Fransk Polynesien, hvor Paul Gauguin skabte sine store værker. Tag på masser af udflugter i guddommelig natur. Og bo i bungalow ud til den turkise lagune på Huahine mellem Tahiti og Bora Bora.

Denne rejse til Fransk Polynesien er til jer, der enten allerede har været på Bora Bora og Moorea, eller som bare søger større mangfoldighed og mere autenticitet væk fra alfarvej – hvis man ellers kan tale om alfarvej på et så unikt rejsemål som Fransk Polynesien. 

Gauguins Fransk Polynesien

I har ganske givet set de farverige og stemningsfulde malerier skabt af den franske maler Paul Gauguin. Han evnede at fange den lokale skønhed i både mennesker og natur som ingen anden. Paul Gauguin boede på Tahiti og Hiva Oa i øgruppen Marquesas i to omgange, 1891-93 og 1895-1903. 

Han tog dertil, da livet i Danmark efter hans mening ikke længere var så attraktivt. I rejser dermed på alle måder i Gauguins fodspor. Først til Tahiti og siden til to øer i Marquesas, hvor Paul Gauguin endte sine dage. Her boede senere også Jaques Brel, men det er en anden historie – eller anden sang, om man vil. 

Nuku Hiva og Hiva Oa i Marquesas-øerne

Marquesas-øerne er en isoleret verden langt ude i Stillehavet. I besøger øerne Nuku Hiva og Hiva Oa, hvor I bor på afslappede bungalowhoteller.

Marquesas inviterer til fantastiske vandreture, sejlture, rideture og udflugter i 4WD. Her er kæmpe vandfald, kløfter, tæt skov og hist og her sorte eller hvide strande. Samtidig er kulturen autentisk og levende på Marquesas med mange arkæologiske fund. I har et helt katalog af udflugter at vælge mellem begge steder.

Den turkise lagune på Huahine

Via et stop i Papeete på Tahiti oplever I det, alle forbinder med rejser til Fransk Polynesien; turkise laguner, grønne bjerge, koralrev og hvide strande.

I gør det på den mindre besøgte, men ikke mindre smukke ø Huahine mellem Bora Bora og Tahiti. Nyd den autentiske stemning og en guddommelig bjergrig natur. I bor i bungalow ud til stranden og kommer på snorkeludflugt i lagunen.

Program

Dag 1-2
I rejser til Tahiti

Udsigt over Tahiti i Fransk PolynesienI rejser til Fransk Polynesien via Los Angeles og lander i Papeete på Tahiti dag 2. Det er en lang tur, ja, men når I ser de frodige vulkaner mod den blå himmel, nyder den tropiske varme og ikke mindst mærker den polynesiske stemning og gæstfrihed, ved I med det samme, at I bliver rigt belønnet for indsatsen. Og det hele er kun lige startet.

Afslapning ved poolen på Tahiti Nui Hotel, Fransk PolynesienHotel Tahiti Nui 3+*, Papeete

I skal bo 1 nat på Hotel Tahiti Nui i Papeete. Her er dejlige værelser, en god pool og gåafstand til alt. Der er også en spa, hvis musklerne skal løsnes lidt op. Hotel Tahiti Nui i Papeete ligger perfekt for byens liv med markeder og butikker. Om aftenen kan I f.eks. gå få minutter til det lokale madmarked ved havnen, hvor et utal af food trucks tilbyder hjemmelavet mad.

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker flere dage på Tahiti til f.eks. at udforske højlandet i 4WD.

Dag 3
I rejser til Nuku Hiva i Marquesas

De lokale på Marquesas øerne byder velkommenDe fleste ferier i Fransk Polynesien ville nu gå videre til Moorea eller Bora Bora. Men I følger ikke den slagne vej. I stedet flyver I 3½ time nordpå over det kæmpe ørige. Fra Selskabsøerne til øgruppen Marquesas.

Oplev øgruppen Marquesas i Fransk PolynesienVelkommen til Marquesas i Fransk Polynesien

Marquesas er på alle måder en unik og isoleret verden. Her er 12 øer, hvor I skal besøge Nuku Hiva og Hiva Oa. Naturen adskiller sig markant fra meget af det, Fransk Polynesien ellers er kendt for. Her er ikke de typiske laguner, men til gengæld rå og frodig natur med vandfald, kløfter, skov og afsides strande. 

Smuk tur til hotellet

I bliver budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner og kørt til jeres hotel. På vejen kan I nyde udsigten til Tapueahu-dalen, der er Marquesas svar på Grand Canyon.

Poolen på Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge, Fransk PolynesienHotel Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge 3*

I skal bo 3 nætter med halvpension i en Bayview Bungalow på Hotel Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge. Lodgens rustikke bungalows ligger i en tropisk have med udsigt over havet og den lille by Taiohae. Neden for hotellet er den sorte sandstrand.

Dag 4-5
Nuku Hiva med guide til fods, i 4WD eller i båd

Mytologiske statuer på Marquesas, Fransk PolynesienNår I rejser til Nuku Hiva og Hotel Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge med Nyhavn Rejser, kan I vælge mellem en række udflugter, som er inkluderet i prisen med en om dagen. Der er heldagsture og halvdagsture. Ture med fokus på kulturen og de mange arkæologiske fund, og ture i båd, i 4WD eller med vandreskoene snøret til magiske udsigtspunkter eller afsides strande.

I vælger frit fra det store udflugtsprogram på Nuku Hiva.

Dag 6
Til endnu en perle i Marquesas, Hiva Oa

Den berømte maler Paul Gauguin ligger begravet på Le Calvaire kirkegård på øen Hiva Oa, Marquesas i Fransk PolynesienI siger farvel til Nuku Hiva, men absolut ikke til øgruppen Marquesas. I bliver kørt til lufthavnen og flyver en lille time til Hiva Oa.

Gauguin og Jaques Brel

Når I sætter fod på Hiva Oa, ser naturen og mærker stemningen, så undrer det ikke, at store kunstnere har fundet både fred og inspiration i dette paradis. 

Det var på Hiva Oa, at maleren Paul Gauguin bosatte sig i sine sene år. Også den franske sanger Jaques Brel søgte den indre fred her. Nu er det jeres tur. Øen har ud over den spektakulære natur også mange arkæologiske levn med bl.a. nogle af de største og mest berømte ”tiki’er” (udhuggede gudefigurer i sten), i hele Fransk Polynesien. 

Nyd udsigten fra terrassen i de hyggelige bungalows på Hiva Oa Hanakee Pearl Lodge, Fransk Polynesien

Hotel Hiva Oa Hanakee Pearl Lodge 3*, Hiva Oa

Også på Hiva Oa venter en Pearl Lodge blot 15 minuttets kørsel fra lufthavnen. I skal bo 3 nætter i en Ocean View Bungalow på Hotel Hiva Oa Hanakee Pearl Lodge, der ligger på højdedraget over landsbyen Atuona. Glæd jer til en autentisk bungalow og flot udsigt mod Temetiu-bjerget, byen og bugten Traitor’s Bay.

Dag 7-8
Guidede udflugter på Hiva Oa

Oplev øgruppen Marquesas i Fransk Polynesien fra hesterygSom på Nuka Hiva har I et stort katalog af guidede udflugter på Hiva Oa, som I frit kan vælge fra. I kan opleve Hiva Oas natur, afsides strande og polynesiske historie med gamle bopladser, offeraltre mm på halvdags- og heldagsudflugter. 

I kan vandre i frodige dale, sejle til den smukke ø Tahuata, mens I holder udkig efter delfiner og djævlerokker, og køre på udflugt i 4WD i naturens og mytologiens tegn. Det er også muligt at tage af sted på hesteryg, men det skal bestilles hjemmefra.

Dag 9
Markeder og byliv i Papeete

Poolområdet på Tahiti Nui Hotel, Fransk PolynesienNu går jeres ferie mod nye eventyr. I flyver tilbage til Papeete på Tahiti, hvor I har en enkelt overnatning på Hotel Tahiti Nui, som I jo kender allerede.  I får igen tid til at se nærmere på byens butikker og markeder. Måske er det nu, der skal ses nærmere på et par sorte perler?

Dag 10
Fransk Polynesiens hvide strande på Huahine

Smukt koralrev ved Huahine, Fransk PolynesienNår man taler om rejser til Fransk Polynesien, kommer der straks billeder for ens øje med hvide strande, grønne vulkaner og smukke laguner med koralrev og farverige fisk. Det er den drøm, I skal opleve nu. Men igen tager I væk fra alfarvej for at få den mest autentiske oplevelse.

Huahine – den autentiske ø i Selskabsøerne

I bliver kørt i lufthavnen i Papeete og flyver 40 minutter til øen Huahine. Den ligger mellem Tahiti og Bora Bora, så I er stadig i øgruppen Selskabsøerne.

Huahine består i virkeligheden af to øer, Huahine Nui mod nord og Huahine Iti mod syd. Huahines frodighed og charme er baggrunden for dens mange kælenavne som The Secret Island, The Authentic Island, The Secluded Island og The Garden Island. Her skal I bo lige ud til strand og koraller.

Bungalows ved hotel Relais Mahana på øen Huahine, Fransk PolynesienHotel La Mahana 3*, Huahine

Tæt på sydspidsen af Huahine har vi fundet Hotel La Mahana Huahine lige ud til den turkise lagune i Avea-bugten. Stranden hører til Huahines bedste, og de smukke palmetækkede bungalows mellem palmerne bare oser af den afslappede stemning, der hersker på hele resortet. 

Hotel La Mahana er indbegrebet af en ferie på en Stillehavsø. I har god tid til at nyde det, for I skal bo fem nætter i en Deluxe Beach Bungalow med halvpension.

Dag 11
Heldagstur med snorkling og blåøjede ål

Oplev den bedste snorkling på Huahine i Fransk Polynesien

I bor ud til lagunen på Huahine, og I har koraller og fisk få meter ude i vandet. Men vi synes, at I også skal opleve noget af det bedste, lagunen kan byde på af snorkling på en dejligt afslappet heldagstur.

Koralrev, hellige ål og perler

I snorkler på koralrev i stille vand og går i land i byen Faie, hvor kæmpe blåøjede ål lever i en lille flod. De betragtes som hellige af de lokale. Senere besøger I Huahines eneste perlefarm, og frokosten er en oplevelse i sig selv. I sejler nemlig ud til en af de små koraløer, motuer, der omkranser lagunen, og spiser med fødderne i det klare vand.

Dag 12-14
Afslapning på Huahine

Fantastisk strand og natur ved hotel Relais Mahana på øen Huahine, Fransk PolynesienDe næste dage er afsat til at lave præcis så meget eller lidt, I har lyst til. Læs en god bog i en solstol under palmerne. Tag en tur i kajak. Hils på de lokale fisk omkring korallerne. Nyd udsigten over lagunen. Hvor mange hundrede billeder har I nået at tage af den indtil nu? Og sejl eventuelt ud på den i solnedgangen.

I kan også tage på opdagelse rundt på øen. Hør eventuelt på hotellet, om der i nærheden er et af de lokale danseshows, hvor den livsglade sang og de kæmpe trommers buldren helt automatisk river en med i den forrygende stemning.  

Dag 15-17
Hjem fra rejse til Fransk Polynesien

Marked i Papeete på Tahiti, Fransk PolynesienI har oplevet en større mangfoldighed af Fransk Polynesiens natur og kultur end de fleste. Fra de afsides Marquesas til skønne Huahine med en bungalow ud til lagunen. Nu er det desværre tid at vende hjem.

I bliver kørt i lufthavnen og rejser via Papeete og Los Angeles. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker et ekstra stop i Los Angeles på vejen for at strække benene og udforske englenes by i Californien. I lander i Danmark sidst på dag 17.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Gauguins Marquesas og Huahines lagune
RejseperiodeDobbelt
19.06.21 - 31.12.2160.000-63.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Indrejsekrav til USA - ESTA
  • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Lokal hotelskat på € 1,68 pr person pr. nat (samlet ca. € 100 for to personer)