• Udforsk den vidunderlige natur i Amazonas, Ecuador
 • Amazonas i Ecuador er hjemsted for utallige fascinerende dyr
 • Fantastiske naturomgivelser i Amazonas, Ecuador
 • Frø i Amazonas, Ecuador
 • Udforsk regnskoven ved Sacha Lodge, Amazonas i Ecuador

Rejser til Amazonas, Ecuador

I kano, i junglen og i trygge hænder i Ecuadors Amazonas

Frodig regnskov med enestående dyreliv

Sejlture blandt piratfisk og alligatorer

Fantastisk udsigt fra tårne og stier

Professionelle naturguider

Håndplukkede lodges i pagt med naturen

Læs mere

Ecuadors regnskov er uovertruffen. En stor del findes i Amazonas-junglen, der er delt mellem flere af Sydamerikas lande. Og Ecuadors andel af Amazonas er mere jomfruelig og vildt voksende, men samtidig også mere tilgængelig end i nabolandene.

Som et Tintin-eventyr

Billedet af en indianer i kano, omgivet af frodig, grøn og tæt bevoksning, er et tidsløst udtryk fra Amazonas-junglen. Indsæt nu jer selv i billedet på vej ned af Napo-floden, og forvandlingen fra Tintins eventyr til jeres egen eventyrrejse er komplet. Ecuadors uspolerede regnskov inviterer til at blive udforsket, og vi har været der for at finde den bedste løsning til jer.

Komfort langt fra civilisationen

Rejser ind i Amazonas vilde skov og floddeltaer begynder med en kort flyvetur hen over Andesbjergene. Så følger en kanotur dybt ind i junglen til fx Sacha Lodge. Her midt i urskoven overnatter I omgivet af naturen til alle sider. Her er bungalows i naturmaterialer, der byder på gode senge indenfor og hængekøje på balkonen. Og på natbordet står en kikkert, for junglen er vitterlig lige uden for døren.

Ecuadors tætte regnskov 

Rejser til Amazonas er som at bevæge sig igennem et særnummer af National Geographic, hvor alle sider er dedikeret til kæmpebregner, dyr, der ellers aldrig viser sig, og indianere, der går barfodede omkring i en anden verden – bogstavelig talt. 

Utallige sjældne dyr og fugle

Ecuador er hjemsted for utallige fascinerende dyr, vi ellers kun ser i zoologisk have: Fra kolibrier og tukaner til koboltfarvede papegøjer, fra pumaer og jaguarer til tapirer.  Ecuadors jungle har sit forunderlige dyrerige, nøjagtig som Galápagos har sit, og vi sørger for, at I kommer helt tæt på. 

Udflugt til lands, til vands og i luften

Dagene i Ecuadors Amazonas er et overflødighedshorn af udflugtsmuligheder. Stå tidligt op, og kig efter nogle af områdets mere end 500 fuglearter. Se junglen fra kapoktræets top, eller gå ad gangbroer fra træ til træ, mens morgendisen rejser sig fra junglens tæppe. Fisk efter piratfisk i floden, eller begiv jer ud i floddeltaet i en udhulet kano. Rejser til Amazonas er naturoplevelser, som I vil huske meget, meget længe.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Amazonas i Ecuador

Få hjælp til at planlægge rejsen til Ecuador med unikke oplevelser i Amazonas tætte regnskov. Oplev dyrelivet sammen med professionelle naturguider og bo på lodges, der ligger i pagt med naturen. Hør Nyhavn Rejsers Ecuador-eksperter om de bedste udflugter og ruter samt om udvalgte hoteller tæt på oplevelserne. Ring og få skræddersyet en rejse Amazonas i Ecuador. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.