Xl Greece Athens A77 Suites Iconic Suite Acropolis View Jacuzzi Evening
Athen, Grækenland

A77 Suites By Andronis

11 suiter i renoveret byhus

Nyd en stemningsfuld suite på et lille, unikt boutique hotel i Athen. I bor i en gågade i det charmerende Plaka-kvarter med udsigt til Akropolis. Omgivet af charme og stil - inde som ude.

Centralt hotel i Athen? Bo i gågade i Plaka

Inde i selve Plaka ligger en gågade med butikker, cafeer og restauranter. Her står et smukt nyklassicistisk byhus, hvor det sarte gule murværk med hvide indfatninger af døre og vinduer suppleres af fine smedejernsarbejder på altaner af marmor og diskrete lyseblå skodder og vinduer. Fornemt og harmonisk.

Det er sådan et hus, man har lyst til at stoppe op og tage et par fotos af. Det skal der nok blive tid til, men lige nu anbefaler vi, at I går indenfor, for det er her, I skal bo. Velkommen til A77 Suites by Andronis.

Plaka-kvarteret er en af de mest charmerende seværdigheder på rejser til Athen. De gamle, smalle gader oser af stemning og historie, og I kan gå fra butik til butik og café til café og suge til jer af skønne indtryk. Kigger I op, kan I se Akropolis vogte over byen lige ved siden af.

Få minutters gang herfra ligger det mere livlige Psyri-kvarter med Iroon-pladsen, så det kan dårligt blive bedre, hvis I vil bo centralt på en rejse til Athen.

Storbyferie eller øhop i Grækenland?

Med kun 12 suiter kan det betale sig at være i god tid, hvis I vil bo på A77 Suites i Athen. Får I plads, har I til gengæld en vidunderlig base både for storbyferie i Athen og måske for en videre færd i Det Græske Øhav.

Xl Greece Athens A77 Suites Elegant Suite Partial Acropolis View
Xl Greece Athens A77 Suites Iconic Suite Acropolis View Jacuzzi Room
Xl Greece Athens A77 Suites Supreme Suite Bathroom
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Boutiquehotel i Plaka

Når I træder ind i receptionen, fornemmer I med det samme A77 Suites’ særlige boutique-stemning. Det historiske krydres med moderne og minimalistiske detaljer i kunst, lamper, møbler og udsmykning, så der opstår en ganske særlig harmoni og energi.

Begrebet ”boutique-hotel” kan I endda tage helt bogstaveligt, for en del af A77 Suites er en butik med mode og design, der fuldender stemningen.

12 suiter fordelt på tre etager

Det tre-etagers byhus rummer 12 smukke suiter fordelt på fem kategorier. De er individuelt indrettet og forskellige i størrelsen. Vil I have altan? Egen gårdhave? Eller måske en tagterrasse med jacuzzi og udsigt til Akropolis? Tal med jeres rejserådgiver om det bedste for jer på en ferie i Athen.

  • Petite Suite: 22 m2, maks. 2 personer
  • Courtyard Suite: 28 m2, maks. 2 personer, unik adgang til privat gårdhave
  • Supreme Suite, 28 m2, maks. 2 personer,
  • Iconic Suite, 31 m2, maks. 2 personer, skøn tagterrasse med jacuzzi og udsigt til Akropolis
  • Elegant Suite, 34 m2, maks. 3 personer, lille altan, delvis udsigt til Akropolis
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.