Xl Greece Spetses Amanzoe Central Pavilion And Terrace
Peloponnes, Grækenland

Amanzoe

Guddommelig luksus
med udsigt over Ægæerhavet

Hvis ikke de græske guder boede på Olympen, så boede de på Amanzoe på toppen af Peloppones og med udsigt over Det Græske Øhav. Amanzoes grænseløse æstetik og enestående poolvillaer er vitterligt af en anden verden.

Når I på en rejse til Grækenland træder ind på Amanzoe, er det som at træde ind i en film netop i den scene, hvor idyl, romantik og skønhed når klimaks. Følelsen af nærhed er intens, og samtidig signalerer horisontens uendelighed, at her findes ingen begrænsninger.

På toppen med udsigt over det Ægæiske hav

Amanzoe ligger på en bakketop med uforlignelig udsigt over Det Græske Øhav og omgivet af olivenlunde, vinmarker og åbne vidder med duftende urter.

Inden for rækkevidde er nogle af Peloponnes’ mange arkæologiske attraktioner, autentiske byer og naturskønne landskaber, og under et kvarter fra Amanzoe er den hyggelige havneby Porto Heli med restauranter og cafeer. Herfra inviterer bådene til korte sejlture og hyggelige udflugter til nærliggende de græske øer Spetses og Hydra. 

I starter jeres ferie i Grækenland med, at I flyver til Athen, kommer I videre til Amanzoe via 2,5 timers smuk køretur, hvis I da ikke foretrækker at tage turen på 25 minutter i helikopter. Igen ser man landingen for sig på det store lærred med udsigt til øhav, pool og villaer fra oven. Smukt.

Som Akropolis - bare med pool

Hvis vi starter på toppen, er det her, I finder restauranter, spa og velkomstpavillonen omgivet af fornemme boardwalks i marmor og smukke vandbassiner, der køler ned i solen. Arkitekturen er inspireret af Akropolis med søjlegange og tempellignende gavle. Det store sceneagtige ildsted, hvor I kan nyde en drink, fuldender æstetikken.

Xl Greece Spetses Amanzoe Main Pool Restaurant Terrace
Xl Greece Spetses Amanzoe Pavilion Pool
Xl Greece Spetses Amanzoe Terrace And Pool 6 Bedroom Villa
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restauranter på Amanzoe

Både gastronomi og service lever op til det høje niveau i alt. Og når sulten melder sig, har I en række muligheder.

The Restaurant

Her kan I nyde morgenmad og aftensmad både inde og ude. Menuerne er fra det lokale køkken og Middelhavslandene i øvrigt. Der lægges stor vægt på lokale råvarer, og i de kølige måneder tændes ildstederne for varme og ikke mindst hygge.

Pool Restaurant

Afslappet restaurant med frokost tæt på poolen og børnepoolen.

The Beach Club

Traditionelt, men alligevel sofistikeret græsk køkken ved stranden.

Taverna

Der er græsk BBQ i sommermånederne som en del af The Beach Club.

Nama

Japansk fine dining ved poolen om aftenen.

Hvis I ønsker den ultimative gastronomiske oplevelse på Amanzoe, kan I spise bare jer i centrum af hotellets amfiteater med stjernerne over jer og tjenere til at servicere det mindste ønske. I kan også bede om at få maden serveret i jeres villa. Dejligt, hvis man rejser med børn eller bare har brug for lidt hjemmehygge uden andre omkring sig.

Beach Club, spa, sport og mytologi

Meget af tiden vil I nok tilbringe i jeres skønne villa med pool, men bevæger I jer ud, kan I nyde alt fra fitness og tennis til yoga, pilates og ekstra forkælelse i den 2.850 m2 store spa, der også har watsu-pool.

Her er også en 25 m lang pool og børnepool. Og mangler I en god bog, så gå i det toetagers bibliotek i marmor med 1.000 titler at vælge mellem. For de unge er Youth Centre med spil og også uddannelsescenter med fokus på græsk mytologi.   

Beach Club

Dagen igennem er gratis transport til Amanzoes overdådige Beach Club 10 minutters kørsel væk. Her er dejlig sandstrand, 4 pools (to af dem børnepools), solstole og også private cabanaer på 65 m2, som I kan leje for dagen og også overnatte i.

Overdådige villaer med pool

Amanzoe har 38 villaer, der kaldes pavillons. Den ene er mere overdådig end den næste, og der er pavillons med 6 og 12 meter lange pools.

Nøgleordene er plads og privatliv. Man kommer ikke på Amanzoe for at blive set, men for at kunne være sig selv. Indretningen er præget af afdæmpede farver, svalende marmorgulve, vægge i natursten og dekor i varmt træ. 

Villaerne spænder fra Pool Pavillions på 100 m2 indendørs areal og tilsvarende 100 m2 udendørs areal samt Deluxe Pool Pavillions på 100/110 m2 over One bedroom villa på 190/721 m2 til en villa med 9 soveværelser på 2.600 m2 på 19.000 m2 land bare til jer!

Nyhavn Rejser anbefaler især Pool Pavillions med eller uden Premium View, da det efter vores mening er alt rigeligt og ville være absolut topvillaer på mange andre resorts. Men tal med os, hvis I ønsker mere plads.

Amanzoe er lukket fra slutningen af november til slutningen af marts.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.