Xl Greece Crete Domes Noruz Chania Beach Overview
Kreta, Grækenland

Domes Noruz Chania, Autograph Collection

Nyd de bedste værelser med pool tæt på skønne Chania

Domes Noruz Chania, Autograph Collection ligger ud til en sandstrand kun 4 km fra skønne Chania på Kreta. Rejser I med Nyhavn Rejser til Kreta, får I hotellets absolut bedste værelser inkl. egen pool, halvpension og en række andre fordele oveni.

Ved den lille strandby Agioi Apostoloi ligger store og små bugter på stribe med sandstrande afbrudt af klippefremspring. Lige ud til den ene strand ligger Domes Norus Chania klar til at forkæle jer.

Hotel på Kreta kun for voksne

Domes Noruz Chania er for jer, der søger loungestemning, romantik, sol og strand på rejser til Grækenland, og som samtidig nyder at have bylivet i charmerende Chania lige om hjørnet.

Domes Noruz Chania er forbeholdt gæster på 16 år og derover. Det giver helt naturligt en særlig stemning både ved poolen og i restaurant og barer. Hvis I rejser med Nyhavn Rejser til Kreta, kan det dog være, at I slet ikke har lyst til at forlade jeres værelse på Domes Noruz Chania. I har nemlig et af hotellets bedste.

Xl Greece Domes Noruz Chania Indoor Spa Pool Close
Xl Greece Domes Noruz Chania Restaurant Topos Terrace
Xl Greece Crete Domes Noruz Chania Main Pool
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restaurant og barer

Fra tidlig morgen til sen aften kan I få stillet sulten i Topos Retaurant der lægger særlig vægt på lokale ingredienser og økologiske råvarer. Der er servering både inde og ude.

Raw Bar inviterer til magiske solnedgange på tagterrassen. Suppler med frisk sushi, champagne og skønne cocktails. I den imponerende lobby finder I N Bar under de stor hvælvinger, der er skabt med inspiration fra Chanias venetianske skibsværfter.

Ekstra fordele med Haute Living Selection

Nyhavn Rejser anbefaler altid Sublime Loft- og Haven suiterne, der er del af hotellets Haute Living Selection, der kan beskrives som et eksklusivt hotel i hotellet. Her får I en række ekstra fordele, herunder: 

  • Halvpension, der består af morgenmad og 3-retters middag (eller frokost) på Topos Restaurant. Bestil venligst bord dagen før.
  • Ved mere end 5 nætters ophold er der også inkluderet en 3-retters middag på Raw Bar.
  • 24/7 adgang til hotellets Haute Living Room, hvor I bl.a. har inkluderer lokale delikatesser, varme og kolde snacks (inkl. øl og vin).

 

Spa og to poolområder

Hvis I vil tilføje lidt ekstra forkælelse på jeres rejse til Kreta, kan vi anbefale en tur i den smukke spa, der inviterer til velgørende behandlinger og afslapning omkring den indendørs pool, jacuzzi og i saunaen (tilkøb).

Domes Noruz Chania har to poolområder. Det ene er stilleområde, men det andet har moderne loungestemning, hvor I kan nyde Grækenlands sol til rytmerne fra håndplukkede DJ’s.

Suiter med havudsigt og pool

Vi anbefaler følgende suiter, der alle har havudsigt, 49” tv (nogle op til 3), fitness spot med balancebold, wi-fi og smart lightning-system, så I kan indstille al lys efter jeres humør og behov. Se billeder i galleriet.

 

  • Sublime Loft med opvarmet plunge pool: Suite i to etager på 75 m2 inkl. udendørs areal, terrasse med plungepool og fitness spot, maks. 4 personer
  • Pure Haven, Sea Front med opvarmet pool: Suite i 1 plan på 55-75 m2, inkl. udendørs areal, terrasse med pool, udendørs badekar og fitness spot, maks. 2 personer
  • Absolute Haven, Sea Front med pool: Suite i to etager på 85 m2 inkl. udendørs areal, terrasse med pool, udendørs badekar og fitness spot, maks. 4 personer
  • Ultimate Haven, Sea Front med pool: Suite i to etager på 102 m2 inkl. udendørs areal, 2 badeværelser, 1 soveværelse og en stue (med sofaseng) terrasse med pool, jacuzzi og fitness spot, maks. 4 personer.
Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Greece Crete Domes Noruz Chania Absolute Haven Terrace
Kreta, Grækenland, Europa

Glæd jer til

Adults Only-boutiquehotel

Lækkert moderne design og egen pool

Dejlig sandstrand og flere pools

God beliggenhed, kun 15 min. til fods fra Chanias gamle bydel

Inkluderet halvpension og Haute Living Selection-fordele

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Greece Crete Domes Noruz Chania Absolute Haven Terrace
Kreta, Grækenland, Europa

Glæd jer til

Adults Only-boutiquehotel

Lækkert moderne design og egen pool

Dejlig sandstrand og flere pools

God beliggenhed, kun 15 min. til fods fra Chanias gamle bydel

Inkluderet halvpension og Haute Living Selection-fordele

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.