Xl Greece Domes Zeen Chania Pool Night
Kreta, Grækenland

Domes Zeen Chania, Luxury Collection

Bohemeluksus og skønne poolpavilloner for par og familier

Med et skønt udvalg af smagfulde poolpavilloner, en privat strand, en spa og to skønne restauranter – alt sammen i nærheden af historiske Chania – er Domes Zeen Chania, a luxury collection garant for vidunderlige dage under solen, uanset om I rejser som par eller vil på familieferie i Grækenland.

Et harmonisk fristed for alle aldre

Bohemestemning og afslappet luksus

Domes Zeen Chania har skabt den perfekte balance mellem privatliv, god service, venlig atmosfære og en fabelagtig sans for æstetik, der forener naturtro varme med rå, moderne kant. Resultatet er et indbydende og harmonisk resort, der på én gang føles sofistikeret og helt simpelt - med fødderne solidt plantet i Kretas stoiske kultur og Det Ægæiske Havs konstante, rolige rytme.

Familievenlig på den bedste måde

Nogle steder evner virkelig at rumme både voksne og børn, uden at nogen føler sig overset. Sådan er det på Domes Zeen Chania, hvor både par og børnefamilier vil føle sig virkelig velkommen – helt fra den fredfyldte spa og de rolige områder til børneklubben og restauranternes menuer, hvor der også er tænkt på de små.   

Tæt på historiske Chania

Selv om Domes Zeen Chania ligger roligt i udkanten af Chania, tager det ikke mere end 30 min til fods og 7 min med taxa at komme ind til den gamle bydel, hvor I bl.a. kan gå på opdagelse i Chanias historiske marked og nyde stemningen – for ikke at nævne de mange tavernaer – omkring byens charmerende havnepromenade.   

Privat strand og dejligt poolområde

Domes Zeen Chania ligger ud til et privat stykke strand vest for Chania - og selv om det er grov stenstrand, er der rig plads til leg og middelhavet er vidunderligt at bade i. Glæd jer også til at slappe af ved resortets store poolområde – eller ved jeres egen private pool, hvis I er så heldige at bo i en poolpavillon.

Xl Greece Domes Zeen Chania Beach Enino Outdoor Area
Xl Greece Domes Zeen Chania Beach House 2
Xl Greece Domes Zeen Chania Children Playground

Faciliteter og services

Smagen af Kreta

Domes Zeen Chania byder på to gode restauranter, der på fortrinlig vis fusionerer kretanske, græske og internationale madtraditioner med friske, økologiske råvarer og karakterfulde udtryk som den gennemgående fællesnævner. 

På Beach House Restaurant kan I glæde jer til at nyde morgenmad, frokost og middag med skøn udsigt til Det Ægæiske Hav, mens Enino Gastronomy Restaurant byder på kreative gastronomiske temaer i form af vinparrede 6-retters menuer. Restauranten er kun for voksne (17 år og op), mens baby-sitting service kan arrangeres lokalt.

Sidst, men ikke mindst kan I altid nyde en god kop kaffe, et godt glas vin eller en af husets skønne signatur cocktails på Beach House Bar, som I finder ved poolen.

Mere end bare en Kids Club

Domes Zeen Chania har en vidunderlig børneklub, som byder på gode kreative aktiviteter og en overdækket børnepool til de varme dage, ligesom det er muligt for børn at overnatte i en tipi! Kids Club'en er inddelt i følgende aldergrupper:

  • Creche: 6 mdr til og med 4 år (tilkøbes på stedet)
  • Kids Club: 4-12 år (gratis)

Vi er særligt begejstrede for KiEPos ("Græsk have"), hvor børn og barnlige sjæle kan lære om sund mad, planter, økosystemer og bæredygtighed. Her kan de små gartnere få fingrene i jorden, smage, røre og plante deres egne grøntsager, krydderurter og blomster - alt sammen i børnehøjde og kyndigt vejledt af haveeksperter.

Jungle Spa og udendørs fitnesscenter

Forkæl jer selv og find roen på resortets Jungle Spa, som byder velkommen med et inspirerende udvalg af massager og kropsterapier – i de skønneste omgivelser lige ved strandkanten.

I finder naturligvis også et topmoderne fitnesscenter, indrettet i en rummelig, udendørs pavillon, så I kan nyde havbrisen og den græske himmel, mens I arbejder lidt sved på panden.

Keramik, vinsmagning og vandreture på Kreta

Domes Zeen Chania arrangerer også mange udflugter på Kreta - fra besøg til nogle af øens mange vingårde til en betagende vandretur gennem den 16 km lange bjergkløft, Samaria Gorge, men I tilbage på resortet kan glæde jer til at prøve kræfter med pottemageri og kretansk keramik.

Skønne bungalows, suiter og villaer

Domes Zeen Chania har 105 vidunderlige suiter, bungalows og poolvillaer, der alle er indrettet til perfektion i en rå, elementær og naturtro stil, der bare emmer af luksuriøs bohemestemning.

Vi anbefaler særligt resortets fredfyldte poolpavilloner, ikke mindst en Tropical Pavilion Private Pool (med udsigt til resortets haver) og en Sapphire Pavilion Private Pool (med havudsigt), som har store gulv-til-loft vinduer, der åbner op mod jeres private terrasse med pool. I kan vælge mellem flere pavillontyper med plads op til 6 personer.

Alle suiter, bungalows og poolpavilloner har tv, minibar, Marshall højtalere og Wi-Fi.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst. 

Ekstra forkælelse med Haute Living Selection

Når I rejser med Nyhavn Rejser bor I altid i en villa eller pavillon med privat pool, så I automatisk er en del af Domes Zeen Chanias ’Haute Living Selection’.

Det beyder, at I bl.a. har inkluderet halvpension (morgenmad og valg mellem 3-retters frokost eller middag*), concierge service og 24/7 adgang til resortets Haute Living Room med snacks, frugt, drikkevarer og meget mere end det. Hør jeres rejserådgiver om resten.

*Vælg mellem frokost eller middag på The Beach House. Jeres ophold inkluderer også en 3-retters middag på Enino. Bookes i forvejen.

 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Greece Domes Zeen Chania Beach House
Kreta, Grækenland, Europa

Glæd dig til

Afslappet bohemestemning for store og små

Fredfyldt poolpavillon på 47 m2 med egen pool og terrasse

Privat strand, stort poolområde og dejlig spa

Gode restauranter med børnevenligt menukort

Gåafstand til Chania Old Town

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.