Halkidiki, Grækenland

Eagles Villas

Stilfulde luksusvillaer

På en bakketop på Athos-halvøen på Halkidiki ligger Eagles Villas med udsigt over Det Ægæiske Hav. Nyd en stilfuld poolvilla med masser af plads og gennemført indretning. Fri adgang til alle faciliteter på Eagles Palace 4+* inkl. skøn sandstrand.

Eagles Villas er til jer, der vil nyde det autentiske Grækenland og samtidig forkæle jer selv med stilfuld luksus, hvor selv familier med 3 og 4 børn op til 16 år kan bo med rigeligt plads.

Som medlem af Small Luxury Hotels of the World, kan I forvente en rejse til Grækenland langt ud over det sædvanlige!

Perfekt beliggenhed på Halkidiki

Halkidiki ligger på det nordlige fastland i Grækenland ud til Det Ægæiske Hav. Ud fra Halkidiki går 3 små halvøer med Athos som den mindst turistede. Her – på en bakketop oven for den børnevenlige sandstrand – smyger Eagles Villas sig ind i landskabet med sine luksuriøse villaer. 

Villaerne er bygget sammen i små klynger, og de er anlagt med store grønne arealer og enestående udsigt mod det blå hav. Ind i mellem lyser villaernes pools op som lyseblå oaser og frister til svalende dukkerter, når I er hjemme fra sandstranden og udflugter i omegnen. 

Tag med til Drenias gyldne strande

Hop om bord på Eagles Palace båden og tag med over til den lille ø Drenia. Her venter gylden sandstrand, solsenge, lækre snacks og kolde drikkevarer kun på Eagles Palace- og Villas gæsterne. Øen ligger 10 min. sejlads fra Eagles Palace.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

40 lækre luksusvillaer med pool

Eagles Villas har 40 luksusvillaer, der alle har en privat pool og stor terrasse med udsigt over havet. Villaerne er skabt i en stram, moderne arkitektur, og indretningen følger trop med rene linjer og de bedste materialer i alt fra de smukke natursten ved poolen til tekstilerne i soveværelset. En stil, der taler til den nordiske tradition og smag. 

Villaer med og uden have

Der er 3 kategorier af villaer fra det luksuriøse til det overdådige. Og hver kategori fås med og uden direkte adgang til have, hvor børnene kan tumle sig i det grønne. Det angivne areal er ekskl. udendørs arealer.

  • Junior Pool Villa, 65 m2, maks. 4 personer. 2 voksne og 2 børn op til 16 år.
  • Ocean One Bedroom Pool Villa med separat soveværelse og 2 badeværelser, 90 m2, maks. 5 personer – f.eks. 2 voksne og 3 børn op til 16 år. Stuen kan bestilles indrettet som soveværelse med queen size seng. 
  • Residential 2 Bedroom Pool Villa i 2 etager med 2 soveværelser, 2 badeværelser, udendørs brus og kitchenette, 140 m2, maks. 6 personer, heraf 4 børn op til 16 år.

Læs mere om store villaer og generationsrejser her >

Adgang til alt på Eagles Palace 4+*

Lige neden for Eagles Villas ligger søsterresortet Eagles Palace. Her er 4 restauranter, lækre pools og ikke mindst en dejlig sandstrand med gratis solstole – vel at mærke kun for hotellets gæster! I er hjerteligt velkomne til at benytte alle faciliteter på dette resort, og når I skal frem og tilbage, er I også velkomne til at ringe efter en af resortets golfvogne, der så kører jer.

Pool, børneklub og adgang til meget mere

På Eagles Villas har alle villaer egen pool, men det er ikke alt, hvis I skal have en dukkert. Der er to store pools, en udendørs og en indendørs, og også en skyggefuld pool i børneklubben Explorers Club (mod tillæg og reservation for at sikre en god oplevelse for børnene). Søger I mere aktivitet, er der fitnessrum og 2 tennisbaner. 

Restauranter med kulinariske oplevelser

Forvent service i særklasse lige fra receptionens smilende velkomst til tjenernes serveringer af kulinariske oplevelser i restauranterne.

På Eagles Villas har I to restauranter:

  • Lofos: Middelhavskøkken og internationalt køkken med bl.a. live cooking stations. Åben morgen og aften.
  • Eleonas: Italiensk a la carte skabt på originale italienske råvarer. Åben om aftenen.

På Eagles Palace har I desuden adgang til fire restauranter:

  • Kamares by Spondi: Fine dining a la carte med panoramaudsigt. Åben om aftenen. 
  • Armyra: Græsk a la carte taverna med sæsonens råvarer. Åben til frokost og aften. Oktober, afhængig af vejret. 
  • Vinum Rotisserie: Grill a la carte til frokost og aften juni – september. Oktober, afhængig af vejret. 
  • Melathron: Morgenmad og forskellige temaer om aftenen. Buffet. Åben hele året.

Vær opmærksom på at Middelhavsstemningen hersker og restauranterne tidligst åbner for aftensmad kl. 19:30. Rejser I med børn hjælper vi gerne med bordreservationer til første seating.

I kan også få middagen serveret i jeres villa. Jeres terrasse ved villaen er som skabt til en kølig ouzo eller retsina, men ønsker I en lækker cocktail, er I også velkomne i baren og loungen.  

(Bemærk: I ydersæsoner 29. april til 28. maj og 19. september til 31. oktober 2023 er kun udvalgte restauranter åbne. Kontakt os for yderligere information.)

Xl Greece Halkidiki Eagles Villas Lofos Restaurant Interior
Xl Greece Halkidiki Eagles Villas Junior Pool Villa Bedroom View
Xl Greece Eagels Villas Residential 3 Bedroom Pool Villa Living Room
Generationsrejse til Eagles Villas

Oplev at være sammen i stor poolvilla

140 m2 stor poolvilla med to soveværelser

Jeres 2-etagers luksusvilla på 140 m2 er lidt af en drøm. Lækkert og moderne indrettet, fyldt med lys og med udsigt over havet. Foran villaen er solterrasse og jeres egen pool. I er jer selv, men I har alle faciliteter fra et luksushotel.

Indenfor er der god plads til fire voksne og to børn. Der er et soveværelse på hver etage med king size senge. Selv om I nok er ude det meste af tiden, er her en dejlig stue, hvor der kan redes op til børnene.

Der er også kaffe/te-faciliteter samt 80 liter stort køleskab, hvilket altid er en stor fordel, når man rejser med børn. Sig til, hvis I ønsker mulighed for at kokkerere lidt, så skaffer vi induktionskogeplader oveni.

Villaen har to marmorbadeværelser, et gæstebadeværelse og et ekstra toilet samt udendørs brus

Brug for endnu mere plads?

Eagles Villas har også villaer med 3 soveværelser på 165 m2, hvis børnene også skal have eget soveværelse. De er stadig til maksimalt fire voksne og to børn.

Tal med jeres rejserådgiver om det rigtige for jer, når I skal flere generationer sammen på ferie i Grækenland.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Greece Halkidiki Eagles Villas Residential Pool Villa Private Garden Pool Ocean View
Halkidiki, Grækenland, Europa

Luksusvilla med pool på Halkidiki

8 dage fra

14.500 kr.

Glæd jer til

Luksusvillaer med pool, havudsigt og plads til 3 børn på max. 15 år

Børnevenlig sandstrand og adgang til alle faciliteter på Eagles Palace 4+*

Mange udflugtsmuligheder på Halkidiki

Det autentiske Grækenland på Halkidiki ved Athos-klostret

Direkte fly med SAS til Thessaloniki i højsæsonen

Beretning

Historie fra
Eagles Villas

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.