Six Senses Laamu Panorama [5692 ORIGINAL]

Guide

Hvad er en generationsrejse? Stor guide med film og tips til hoteller

Få Marias tips til generationsrejser og valg af villa

At rejse flere generationer sammen skaber fælles oplevelser og styrker de bånd, der knytter os sammen. Pludselig har store og små tid til hinanden på en måde, hverdagen aldrig tillader. Der hygges og grines, og verden udforskes sammen, mens livet deles for en stund. Vil I have privat pool, butler og kok?

Vælger du og din familie et ophold i en villa med egen pool og flere soveværelser, kan I nyde et uforstyrret nærvær i de skønneste rammer. I har samtidig god plads til at være jer selv, når der er brug for det. Hvor villaen skal ligge, afhænger af, hvad I vil opleve, hvor langt I vil flyve og så videre. Bare det at fortælle børnene, at I skal af sted sammen, er en oplevelse af de store.

>> Se komplet liste med villaer til generationsrejser

Soneva Kiri 5+* på øen Koh Kood

Vil du rejse med familie og venner til Thailand? Og bo i en villa så stor, at det ligner et resort på resortet? I bor i en gigantisk villa – fra 403 m2 og opefter – fordelt på både inde- og udeområder. Alt er omgivet af sublim service, gastronomi og underspillet luksus, når det er bedst. Det her er ægte og afslappet barfodsstemning – med privat (diskret) butler og egen golfbil selvfølgelig.

I den største poolvilla kan I bo op til 16 personer!

Læs mere om Soneva Kiri her.

XL Thailand Koh Kood Soneva Kiri Bay View Pool Villa Night
XL Thailand Koh Kood Soneva Kiri Kids Cooking
Xl Thailand Koh Kood Soneva Kiri Snorkelling Family

Trou aux Biches Beachcomber Resort 5*

Tag en palmesmykket strand og en lagune, der om aftenen forkæles med smukke solnedgange. Tilsæt et gennemført smukt resort, hvor livet nydes med et utal af tilbud for alle aldre fra gastronomi, spa og sport til børneklub og teenklub. Så har du skønne Trou aux Biches 5* på Mauritius. Nyd det sammen i en 290 m2 stor villa med pool, 3 soveværelser og plads til 4 voksne og 3 børn.

Her kan du se, hvor I skal bo på Trou aux Biches.

XL Mauritius Hotel Trou Aux Biches Beach
XL Mauritius Hotel Trou Aux Biches Girl On Board
XL Mauritius Hotel Trou Aux Biches Beach Front Senior Suite With Pool

Eagles Villas 5*

På Halkidiki i det autentiske Grækenland ligger resortet Eagles Villas oven for en smuk, børnevenlig sandstrand. Her kan du nyde lækre poolvillaer med 2 og 3 soveværelser og adgang til et væld af faciliteter og restauranter på søsterhotellet Eagles Palace. Kort derfra ligger den hyggelige landsby Ouranoupolis og det hellige bjerg Athos med en tusind år gammel munkerepublik.

Se mere om Eagles Villas til generationsrejser her.

Xl Greece Halkidiki Eagles Villas Junior Villa Pool Ocean View
Xl Greece Halkidiki Eagles Villas Lofos Restaurant Interior
XL Greece Halkidiki Eagles Villas View Ocean

Six Senses Laamu 5+*

Six Senses Laamu er drømmen om Maldiverne. Paradisstrande, turkis lagune og luksuriøse villaer på stranden og på pæle i lagunen danner rammerne for afslappet barfodsluksus. Nyd det i en villa med plads til den store familie.

Find generationsrejse til Six Senses Laamu nu.

XL Maldives Six Senses Laamu Water Villa With Pool
Xl Maldives Six Senses Laamu Two Bedroom Ocean Beach Villa With Pool Ocean View
Xl Maldives Six Senses Laamu Turtle Coral Reef Ocean
Maria Oiden

Rejserådgiver

Maria Andkær Øien

Maria Oiden

Maria har over 20 års erfaring i rejsebranchen og har udforsket hendes ekspertområder mange gange – både med og uden børn. Marias lokalkendskab på hendes mange ekspertområder er stort, og hun er ekspert i at tænke i spændende og nye kombinationer.

Hun ved derfor præcis, hvordan hun skal bruge sin tid og passion på at finde frem til netop den destination og de udflugter, der bedst opfylder jeres behov og ønsker.

Når Maria selv rejser, er luksus og naturoplevelser vigtige for hende, lige som hun også holder af at opleve det lokale liv og autenticiteten der, hvor hun rejser. Hun er glad for at besøge bl.a. Hawaii og Seychellerne og tager gerne både på generationsrejser og rejser med veninderne. Det er vigtigt for hende, at der er noget for alle på rejsen, og det går igen, når hun planlægger rejser. Her skinner hendes positivitet og kreativitet også altid igennem.

Destination:‌‌ Det Indiske Ocean,‌ Maldiverne,‌ Seychellerne,‌ Mauritius,‌ Thailand,‌ Hawaii,‌ Europa,‌ Grønland,‌ Grækenland,‌ Portugal,‌ Tyrkiet,‌ Arktiske områder

Rejseformer:‌‌ Strand og luksus

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.