Xl Greece Athens Four Seasons Astir Palace Pool Area
Athen, Grækenland

Four Seasons Astir Palace

Modernistisk strandluksus

Nyd stilren luksus, sublim service og fortrinlig gastronomi på Four Seasons Astir Palace ud til tre private strande på Athens Riviera. En unik fusion af strandferie og storbyferie i Grækenland. Få lande kan tilbyde samme mangfoldighed som Grækenland med unik historie, skønne strande og pulserende storbyer. På en rejse til Four Seasons Astir Palace får I adgang til det hele.

Luksuriøs strandferie en halv time fra Athen

Four Seasons Astir Palace ligger på Athens Riviera, der strækker sig fra den græske hovedstads sydlige forstæder, langs Atticas kyst, til det store Poseidon-tempel på klipperne ved Sounio. Kysten veksler mellem lange strande ved hyggelige feriebyer og bugter med små strande.

Ægte Four Seasons stemning på Vouliagmeni-halvøen

Four Seasons er en af de mest eksklusive hotelkæder i verden. Four Seasons Astir Palace er ingen undtagelse. Her er en skøn resortstemning, og beliggenheden mellem fyrretræerne på spidsen af Vouliagmeni-halvøen er perfekt.

Bag hotellet kan I gå en tur på den lokale marina og nyde de imponerende yachts. Og kun 30-45 minutters køretur bringer jer til alle de store attraktioner og seværdigheder i Athen fra Akropolis til de små gader, butikker og caféer i Plaka-kvarteret.

Ét resort med tre afdelinger

Four Seasons Astir Palace spreder sig ud over klipperne, der gemmer på tre private strande. Hotellet er opdelt i tre mindre enheder med egne restauranter og hver sin stemning: Nafsika, Arion og bungalows.

Uanset hvor I vælger at bo, har I adgang til alle hotellets faciliteter. Og selv om det er et stort hotel med 303 værelser, suiter og bungalows, føles det ikke sådan. Blandt andet fordi Four Seasons Astir Palace er bygget ind i klipperne, så I ankommer og tjekker ind på toppen og herfra bevæger jer ned i resortet.

Gennemført indretning

Overalt er Four Seasons Astir Palace præget af en gennemført indretning med afdæmpede farver, lækre tekstiler og smukke detaljer. Alle værelser og suiter fyldes med lys gennem de store glasskydedøre, som I kan åbne ud mod jeres altan. Langt de fleste har havudsigt.

Xl Greece Athens Four Seasons Astir Palace Spa And Wellness Indoor Pool
Xl Greece Athens Four Seasons Astir Palace Arion Sea View One Bedroom Suite Living Room
Xl Greece Athens Four Seasons Astir Palace Sea View Bungalow
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Nafsika - Skønne værelser og restauranter

Nafsika er den største og mest livlige afdeling på Four Seasons Astir Palace. Det er her, I finder den største af hotellets to pools, og herfra bådene sejler ud på udflugter. I Nafsika er også fitnesscenter og butik.

Restauranter på Nafsika

På Nafsika er fire af hotellets otte restauranter og barer.

 • Den italienske trattoria Mercato
 • Den sydamerikanske grillrestaurant Helios ved poolen
 • Kyma Pool & Beach Bar med snacks ved poolen
 • Avra, der er lounge og bar – og det man siger, når man nyder en sundowner og ser solnedgangen herfra

Værelser på Nafsika

På Nafsika kan I nyde store værelser og suiter – nogle med egen pool. Vi anbefaler primært følgende:

 

 • Nafsika Sea View Room: 44 m2, havudsigt, king size seng og mulighed for ekstra sofaseng, balkon, maks. 2 voksne og 1 barn
 • Nafsika Sea View Garden Suite With Pool: 88 m2, havudsigt, king size seng og sofaseng, terrasse med plunge pool, maks. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn

Arion - Den mere voksne afdeling

Arion mellem Nafsika og resortets bungalows har en mere afdæmpet og voksenstemning med blandt andet suiter med separat soveværelse. Nogle værelser har udsigt til pinjelunden, andre til havet. Det er i Arion, I kan nyde at gå i den enestående spa med blandt andet indendørs pool, hamam og hydroterapi.

Restauranter på Arion

Ved Arion finder I fire restauranter og barer.

 • Pelagos med græsk seafood
 • Livlige Taverne 37 med græske specialiteter ved stranden
 • Astron Lounge med morgenmad, let frokost og klassisk aftensmad ved lobbyen
 • Aristotle’s - Cigar Bar med et stort udvalg af whisky og cognac

Værelser på Arion

Nyhavn Rejser anbefaler især følgende værelse på Arion, men hør endelig også om suiter med separat soveværelse på helt op til 450 m2.

 

 • Arion Sea View Room: 40 m2, King size seng, mulighed for vugge til spædbarn, havudsigt, maks. 2 voksne og 1 spædbarn.

Bungalows

Hvis I vil nyde det maksimale privatliv og føle jer ekstra tæt på naturen, så vælge en bungalow mellem pinjetræerne på Four Seasons Astir Palace. Det ultimative er naturligvis en bungalow med egen pool. De fås helt op til 80 m2 store.

 

 • Sea view bungalow with pool: 42 m2, king size seng og mulighed for ekstra sofaseng, infinity pool, havudsigt, maks. 2 voksne og 1 barn

Sport og vandsport

Rundt om spidsen af Vouliagmeni-halvøen er smukke joggingstier, hvis I vil løbe en tur. Langs havet er en 300 meter lang promenade med cabanaer og solstole og her er børneklub, tennisbaner, basketball og vandsportscenter, hvor al vandsport uden motor er inkluderet.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.