Xl Greece Athens Grande Bretagne GB Roof Garden Restaurant Night
Athen, Grækenland

Hotel Grande Bretagne

ved Athens mest berømte plads

Historisk luksus med enestående tagterrasse

Nyd en ferie i Athen på et af verdens bedste hoteller. Hotel Grande Bretagnes overdådige luksus og glamour er konger og statsmænd værdige. De har da også boet her alle sammen. Perfekt beliggenhed ved Syntagma pladsen.

Hotel Grande Bretagne er for Athen, hvad d’Angleterre er for København. Ikke bare har de samme reference i navnet, de er også begge en historisk stolthed for deres by med bedste beliggenhed.

Perfekt beliggenhed ved
Syntagma-pladsen

Hotel Grande Bretagne ligger ud til Athens mest berømte plads, Syntagma, hvor parlamentet nu er i det gamle kongepalads. Det er her, I ser de kendte soldater i den traditionelle græske uniform vogte over den ukendte soldats grav. I er lige ved Metroen og også sporvognen til strandene.

På ganske få minutter kan I gå til Parthenon, Akropolismuseet, den maleriske park National Garden, det charmerende Plaka-kvarter og det oprindelige stadion til De Olympiske Lege i Athen, Panathinaiko også kendt som Kallimarmaro.

Nyd en rejse til Grækenland, hvor I bor lige i smørhullet i Athen.

Overdådig luksus fyldt med historie

At træde ind på Hotel Grande Bretagne i Athen er som at træde ind i et palads med søjlegange, springvand, palmer, antikviteter, guldbelagte smedejernsarbejder, smukke glasmosaikker og en indretning, der stråler af royal elegance, men som også viser, at tiden på ingen måde er stået stille.

Et eksempel på det sidste er den enestående tagterrasse med pool, bar og restaurant, hvor I springer lige ind i nutiden – med udsigt til historien, for det er som om, at man næsten kan røre Akropolis herfra.

Et hotel med en historie

Der kan skrives lange bøger om alle de statsoverhoveder og celebriteter, der har boet på Hotel Grande Bretagne. Fra de store Hollywood-stjerner til både Churchill og Adolf Hitler. Dog ikke samtidig. Hver torsdag arrangerer hotellet historisk rundvisning. Tilmeld jer i receptionen.

Xl Greece Athens Grande Bretagne Winter Garden
Xl Greece Athens Grande Bretagne Deluxe Acropolis Room
Xl Greece Athens Grande Bretagne Royal Suite
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restauranter på Grande Bretagne

Hver eneste morgen står I op efter en god nats søvn og bliver bekræftet i, at jeres valg af hotel i Athen var det rigtige. Især, hvis I starter dagen med den overdådige morgenmad med alt hvad hjertet begærer i GB Roof Garden restaurant, hvor I både kan sidde inde og ude på terrassen med enestående udsigt til Akropolis. Synet giver et sug i maven hver gang.

Om aftenen ændrer GB Roof Garden restaurant stemning til en udsøgt fine dining restaurant. Behøver vi nævne, hvor unikt det er, når Akropolis lyser op i natten i projektørernes skær?

Afternoon tea, vine og cocktails

I den smukke Winter Garden kan I også nyde morgenmad, let frokost og ægte afternoon tea, og ved den store pool på tagterrassen venter GB Pool Bar & Grill med sunde, lette retter, autentisk græsk køkken og cocktails og drinks, når I skal hygge. Poolområdet er åbent fra april til oktober.

Grande Bretagne har også flere barer og lounges med hver deres overdådige særpræg. Nyd den kæmpe antikke gobelin i Alexander’s Bar, der af Forbes Magazine er kåret til verdens bedste hotelbar. Motivet er Alexander den Stores sejr i slaget ved Guagamela i 331.  

Interesserer I jer for vine? Så er steder The Wine Library. Hvis I ønsker det, kan I deltage i wn wine masterclass.

Værelser og suiter på Grande Bretagne

Grande Bretagne har 320 værelser og suiter, og alle – store som mindre – er indrettet med overdådighed og antikviteter og originale kunstværker.

Alle værelser har wi-fi, tv, aircondition, kaffe/te-faciliteter. Nogle har udsigt til gårdhaven, mens andre har udsigt mod byen, Syntagma-pladsen og Akropolis. Alle 56 suiter og værelserne på 6. og 7. etage har 24/7 butler service.

Fra classic room til royal suite

De mange kategorier af værelser og suiter På Hotel Grande Bretagne spænder fra Classic room på 27 m2 med udsigt til gårdhaven til Royal Suite på 400 m2 med vinkælder og fitnessrum. Eller skal det være Penthouse Suite med to soveværelser og privat pool på tagterrassen?

Nyhavn Rejser anbefaler især Deluxe Acropolis Guest Room på 28 m2. Her er al den royale stemning, I kan ønske jer, og udsigt til byen fra de store vinduer, der lukker masser af lys ind.

Spa på Grande Bretagne

Når man er på ferie i Athen, går man rundt hele dagen for at nyde de mange attraktioner og seværdigheder. Derfor kan det være skønt at vende hjem til en gang massage eller bare ren afslapning med dampbade, aromaterapi, mudderrum, isfontæne og fodspa.

I kan det hele i hotellets spa, der også har en stor indendørs pool. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.