Xl Greece Paos Acron Villas 5Bdr Pool

Ro, nærvær og poolvilla på Paros

Ro, nærvær og poolvilla på Paros

9 dage fra 15.500 kr.

Kontakt Margit

Tlf. 33 320 320

Forkælelse i det græske øhav

Nyd at have jeres helt egen feriebolig på Paros i Det Ægæiske Hav. I har vidunderlig havudsigt, stor pool og kort til havneidyl og øens bedste strand. Både rengøringshjælp og poolmand følger med. Og egen kok, hvis I vil.

Villa med pool i hjertet af det græske øhav

Hvis I vil opleve gode mad, smukke byer, dejlige strande, stor gæstfrihed og masser af sol, så rejs til Grækenland. Hvis I samtidig vil være væk fra den største turisme, så rejs til Paros og en poolvilla helt for jer selv.

Paros ligger i hjertet af Kykladerne, der igen ligger i hjertet af Det Græske Øhav, klemt inde mellem øerne Naxos og Antiparos. I er med andre ord i centrum af de smukke græske øer.

I har kun få minutters gang til øens bedste strand, Kolympethres, og der er kun 10 minutters kørsel til den idylliske havneby Naousa, hvis I da ikke foretrækker at gå. Glæd jer til at slappe af sammen i skønne omgivelser og til at tage på så mange eller få udflugter, I nu har lyst til. 

Glæd jer til

 • Unik rejse til de græske øer
 • Stor villa med pool og 2 soveværelser
 • Gåafstand til Paros' bedste strand
 • Idylliske byer på smukke Paros i Kykladerne
 • Gode udflugtsmuligheder både lokalt og til Antiparos og Naxos
Det skal I opleve

Dagsprogram

Xl Greece Paos Acron Villas Single Unit

I flyver til Paros, hvor I bliver budt velkommen i lufthavnen. Her venter en privat chauffør der kører jer til jeres villa, en lille halv times kørsel mod nord. Nyd det første indtryk af Paros med fine udsigter til naboøerne i Kykladerne. Måske skal I derover for at se den anden vej en af dagene?

Acron Villas 4*, Paros

Jeres villa er en del af et villakompleks, der hedder Acron Villas. Villaerne er bygget i traditionel stil med kubistisk arkitektur og en smuk kombination af hvide mure og natursten. I skal bo i en stor villa med pool, havudsigt og to soveværelser – de fås ikke mindre, men gerne større med op til fem soveværelser, hvis I rejser mange sammen.

Hver dag får I besøg af rengøring og poolmand, så I ikke skal tænke på det. Sig til, hvis I også ønsker en kok til at lave lækker græsk mad til jer. Ellers er der hoteller med restauranter i nærområdet og idylliske Naousa med masser af tavernaer kort derfra.

Xl Greece Paros Naousa Fishing Village Taverna Boat

Paros er drømmen om Grækenland med autentisk stemning, gamle vingårde og charmerende byer.

Vandland, vandrestier og vingårde

Tæt på jeres villa ligger naturområdet Paros Park med vandrestier, og som nævnt er der kun ganske få minutters gang til øens bedste strand, Kolympethres. Hvis I rejser med børn med hang til vandrutsjebaner, er der tilsvarende kort til det lokale vandland, Aqua Paros Water Park.

Er I mere til idyllisk havnestemning og hyggelige tavernaer anbefaler vi at gå eller køre til Naousa. Besøg også skønne Lefkes på toppen af Paros og øens største by Parikia, hvor de smalle gyder inviterer til at gå på opdagelse.

Xl Greece Paros Paros Park Sunset Nature

Sejlture i det græske øhav

Endnu en skøn mulighed er at tage med på sejlture langs kysten til strande og bugter eller med de større både til naboøerne.

Færgen mellem Paros og Antiparos mod vest sejler for eksempel hver halve time fra byen Pounta, og overfarten tager under 10 minutter. Her er gode strande, store drypstenshuler og hyggelige småbyer med caféer og restauranter. Mod øst ligger den største ø i Kykladerne, Naxos, med meget mere liv og turisme, hvis I vil opleve det også. Sejlturen tager ½-1 time afhængig af færge og starter i Parikia.

Xl Greece Paos Acron Villas Pool View

Jeres ferie i Grækenland er nået til vejs ende, med mindre I har aftalt at fortsætte til andre græske øer eller gøre et stop i dejlige Athen på vej hjem. I bliver hentet ved jeres villa og kørt til lufthavnen.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Villa med pool

Helt oppe mod nord på Paros ligger en række kridhvide villaer, Acron Villas 4*, med udsigt  over havet. Det er her, I skal bo, og I behøver ikke tænke på rengøring af hverken hus eller pool. Det har I folk til hver eneste dag. Kort sagt: Et feriehus i Grækenland med afslapning, som var I på et hotel.  

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Paros t/r (flyskift)
 • Lufthavnsskatter
 • Transport lufthavn-villa t/r
 • 8 nætter på Acron Villas 4*, 2 bedroom villa

Two Bedroom Villa

Pris per person ved 2 voksne
Ro, nærvær og poolvilla på Paros - Acron Villas
RejseperiodeDobbelt
14.05.24 ‑ 17.06.2415.000‑17.000
18.06.24 ‑ 22.07.2421.000‑23.000
23.07.24 ‑ 22.08.2425.000‑27.000
23.08.24 ‑ 05.09.2421.000‑23.000
06.09.24 ‑ 19.09.2418.000‑20.000
20.09.24 ‑ 17.10.2415.000‑17.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • "Climate Resilience Tax" på 10 euro pr. værelse pr. nat. Betales til hotellet ved afrejse
 • Mulighed for at leje kok ( min 3 timer per gang ) pris ca. 50 EUR per time
 • Morgenmad koster ca. 25 EUR per person og bestilles som room service ved ankomst
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vil I også gerne have en kok til at lave mad til jer? Så tal med jeres rejserådgiver. Alt på denne rejse til Grækenland kan skræddersys efter jeres ønsker. Også, hvis I ønsker at kombinere med andre græske øer eller Athen på vejen ud eller hjem.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Hvis I vil opleve gode mad, smukke byer, dejlige strande, stor gæstfrihed og masser af sol, så rejs til Grækenland. Hvis I samtidig vil være væk fra den største turisme, så rejs til Paros og en poolvilla helt for jer selv.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.