Xl Greece Paos Acron Villas 2Bdr Pool
Paros, Grækenland

Acron Villas

Bo i egen villa med pool på Paros - væk fra mængderne og tæt på skønne strande

Glæd jer til en unik og fredfyldt ferie på naturskønne Paros. I bor i egen villa oppe på et højdedrag - med masser af privatliv, og alligevel i gåafstand til nogle af øens bedste strande og en kort køretur til charmerende Naousa. Acron Villas består af i alt 24 ferievillaer - med helt op til fem soveværelser. I har daglig rengøring og poolmand, og hvis I ønsker det også jeres egen kok. Velkommen til Grækenland på jeres helt egne præmisser.

Vi kan fortælle om mange familievenlige hoteller på de græske øer, men vil I have den ultimative oplevelse og mest muligt privatliv, så er Acron Villas det bedste, I kan gøre for jeres rejse til Grækenland.

Ferie på naturskønne Paros i Kykladerne

Vi kan fortælle om mange familievenlige hoteller på de græske øer, men vil I have den ultimative oplevelse og mest muligt privatliv, så er Acron Villas det bedste, I kan gøre for jeres rejse til Grækenland.

Paros er lille nok til at have en autentisk stemning uden kæmpe turistcentre. Og stor nok til at byde på udflugtsmuligheder fra vandrestierne i naturområdet Paros Park på Aï-Yannis Detis-halvøen tæt på Acron Villas til gamle kirker, vingårde og stemningsfulde småbyer som Parikia, Lefkes og Naousa.

I bor også tæt på nogle af de bedste strande på Paros som Kolympithres kun to kilometer væk.

Xl Greece Paos Acron Villas 3Bdr Pool
Xl Greece Paos Acron Villas 5Bdr Villa
Xl Greece Paos Acron Villas 4Bdr Premium Master Bedroom
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Jeres eget hjem på Paros - med egen pool

Acron Villas består af 24 smukke villaer opført i hvidt og natursten. Alle villaer har egen pool, fuldt udstyret køkken, wi-fi, aircondition, vaskemaskine, tv, håndklæder og toiletartikler. Hver eneste dag bliver der gjort rent, ligesom poolen renses dagligt. I skal bare slappe af og nyde det med et skønt feriehus i Grækenland som base.

Madlavning?, tænker I måske nu. Sig til, hvis I ønsker jeres private kok til at sørge for den side af sagen. Ellers er der restauranter i nabolaget og butikker i hyggelige Naoussa (5 km) og Parikia (8 km).

Villaer med op til 5 soveværelser

På Acron Villas er der villaer både til den lille familie og til den store eller flere vennepar sammen på rejse til Grækenland. Alle er smukt minimalistisk indrettet.

 

  • Turquoise 2 bedroom villa seaview private pool: 103 m2, 30 m2 pool, Master + Twin soveværelser, 1 badeværelse og plads til 4 personer
  • Sky 3 bedroom villa seaview private pool: 125-135 m2, 30 m2 pool, 2 Master + Twin soveværelser, 2 badeværelser og plads til 6 personer
  • Indigo 4 bedroom villa seaview private pool: 170-200 m2, 30 m2 pool, 2 Master + Twin + Quattro soveværelser, 3 badeværelser og plads til 9 personer
  • Azure 5 bedroom villa seaview private pool: 205-215 m2, 30 m2 pool, 3 Master + Twin + Mater/Tripple soveværelser, 4 badeværelser og plads til 11 personer

Tal med jeres rejserådgiver om en rejse til Paros i Grækenland med den helt rigtige villa for jer eventuelt i kombination med mere ferie i Athen eller øhop i Det Græske Øhav.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Greece Paos Acron Villas 2Bdr Pool
Grækenland, Europa

Ro, nærvær og poolvilla på Paros

9 dage fra

15.500 kr.

Glæd jer til

Unik rejse til de græske øer

Stor villa med pool og 2 soveværelser

Gåafstand til Paros' bedste strand

Idylliske byer på smukke Paros i Kykladerne

Gode udflugtsmuligheder både lokalt og til Antiparos og Naxos

XL Greece Santorini Island Oia City Sunset
Grækenland, Europa

Glæd jer til

Stor poolvilla på Acron Villas 5* på Paros

Autentisk stemning i landsbyen Megalohori

Vedema, a Luxury Collection Resort 5* på Santorini

Mange udflugtsmuligheder på Santorini og Paros

Græsk sol, god mad, smuk natur og dejlige strande

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.