Xl Greenland Eqi Glacier Overview
Oplevelse i Grønland

Helt tæt på Eqi-gletsjeren

Sejl mellem isbjerge, spejd efter hvaler og oplev isen kælve

Nogle oplevelser gør indtryk for livet. De giver nyt perspektiv, bevæger sindet, sætter tankerne fri og lader for en stund alle brikkerne falde på plads. Sådan en oplevelse er Eqi-gletsjeren i Diskobugten.

Xl Greenland Eqi Glacier Boat Ice
Xl Greenland Eqi Glacier Overview
Xl Greenland Eqi Glacier Ice Breaking Of

Oplev Grønlands storslåede Eqi-gletsjer

Overvældende, ærefrygtindgydende og uforglemmelig. Superlativerne står gerne i kø, når folk skal forsøge at forklare, hvordan det er at sejle langs Eqi-gletsjerens fem kilometer lange bræ. 

At mærke den totale stilhed langs Grønlands forrevne isfjelde og klippekyster. At finde vej mellem monumentale isbjerge og spejde efter hvaler, som kan dukke op når som helst. Og at øjne Eqi-gletsjerens enorme bræ rejse sig majestætisk over ishavet for første gang. Det er Grønlands storhed fra sin mest imponerende side – og det er ganske enkelt ubeskriveligt.  

Oplev isen kælve fra Grønlands mest livlige gletsjer

Eqi-gletsjeren er Grønlands mest aktive gletsjer og chancen for at opleve isen kælve her er mere end almindelig stor. Og der findes næppe en mere dramatisk og rørende naturoplevelse, end at høre isen knirke og lyden vokser til en rungende eksplosion, når de enorme mængder energi og luftbobler frigives under pres fra gletsjerens isstrøm. Det er helt vildt. Og bagefter kun stilhed. Den totale stilhed. 

Heldagstur med dyreliv, frokost og tid til fordybelse

På denne sejltur, stævner I ud fra Ilulissat og sætter kurs mod Eqi-gletsjeren, der løber ud i fjorden cirka 80 km nord for byen. På vej op langs Vestgrønlands vidunderlige kystlandskaber, sejler I bl.a. forbi Bredebugt, bygden Oqaatsut og fjordsystemet Pakitsoq, hvor chancerne for at se hvaler og sæler er ganske gode!

Sejlturen fortsætter derefter op til Ataa Sund med dens høje fjelde, fugleliv og vandfald, inden I når frem til Eqi, hvor I ligger i cirka to timer tæt på bræen for at opleve isen kælve, mens I også nyder en god frokost ombord. Sejlturen foregår i et issikret skib med privat guide. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Xl Greenland Eqi Glacier Melting Iceberg
Xl Greenland Eqi Glacier Sign
Xl Greenland Oqaatsut Whale Diving
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Grønland

Alt på denne rejse til Grønland kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Grønland.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.