XL Hawaii Hanalei Bay 1 Hotel Pool Area
Kauai

1 Hotel Hanalei Bay

Wellness, skønne suiter og afslappet luksus på en af verdens smukkeste adresser

En sublim beliggenhed på nordkysten af en af verdens nok smukkeste øer, Kauai. Skønne restauranter, smukke suiter, legendariske strande, pools for familier og voksne, et væld af udflugtsmuligheder og en uforlignelig spa, som mange af resortets gæster rejser efter. Alt sammen skabt med en klarsynet tilgang til luksus og en oprigtig omsorg for omgivelserne og kloden, der allerede er godt på vej til at gøre resortet CO-neutralt.

 

Læserne af det anerkendte rejsemagasin Condé Nast Traveler har allerede kåret 1 Hotel Hanalei Bay til et af verdens 50 bedste luksusresorts i 2023, ligesom magasinet har inkluderet resortet på listen over de ti bedste resorts i Hawaii. Det forstår vi godt.

Velvære og harmoni ved Kauais eventyrlige Hanalei Bay

Kauai er indbegrebet af Hawaii vilde, uberørte skønhed. Mange regner øen for den smukkeste af alle øerne i Hawaii – og de fleste vil tilføje, at det dermed også er en af de smukkeste øer i verden.

Det er svært at være uenig, når man skuer over de ikoniske bjerge Hihimanu, Nāmolokama og Māmalahoa i det fjerne – direkte fra en af de vidunderlige suiter på 1 Hotel Hanalei Bay. De fortryllende vulkanlandskaber i Hawaiis Garden Island inviterer til nogle af verdens smukkeste vandreture – for ikke at nævne sejlture langs Na Pali-kysten og hyggelige byer som nærliggende Hanalei og Poipu, der ligger på den sydlige side af øen.

Når I bor på 1 Hotel Hanalei Bay kan I frit benytte en af resortets elektriske Audi e-trons, så I kan udforske øen på jeres helt egne præmisser – men det kræver først, at I kan løsrive her fra jeres eventyrlige resort, som i øvrigt byder på et væld af aktiviteter - alle inkluderet i jeres ophold – fra vandreture i bjergene til bl.a. kokkeskole, meditation og wellness-klasser i resortets suveræne spa.  

Wellness, botanik og bæredygtighed

1 Hotel Hanalei Bay har levet flere liv, inden det i 2023 åbnede dørene under det nuværende navn - først som Sheraton fra 1985 og siden som St. Regis Princeville fra 2009. Hvis du spørger os, har 1 Hotel-kæden formået at løfte resortet til et helt nyt niveau – i de forstand, at resortet på én og samme tid er underspillet, afslappet, gennemført luksuriøst og dybt forankret i omgivelserne.

Resultatet er mageløst – og som altid med 1 Hotel-kæden, er velvære, harmoni og bæredygtighed den røde tråd. 1 Hotel Hanalei Bay var i 2023 i færd med at blive LEED-certificeret, ligesom resortet allerede er godt vej til at blive CO2-neutralt. På samme måde arbejder 1 Hotel Hanalei Bay med at beskytte og styrke den lokale flora, herunder endemiske plantearter og de plantearter, som blev bragt til øen af de oprindelige tilflyttere fra Polynesien. 70 procent af alle planter på resortet hører til en af disse to kategorier, så glæd jer til at opleve – og dufte til – mange planter og blomster, I muligvis aldrig har set før.

Hør med jeres rejserådgiver, hvis I vil vide mere om resortets arbejde med bæredygtighed.

Smagen af Hawaii og Japan

1 Hotel Hanalei Bay har tre restauranter og to barer:

Neighbors Café serverer morgenmad og frokost fra det internationale menukort - med hawaiianske fortegn - samt et skønt udvalg af power food og wellness-drikke med bl.a. kombucha, havredrikke, friskpresset juice og smoothies.

1 Kitchen er hotellets signaturrestaurant, som er åben til morgenmad og aftensmad. Her kan I bl.a. glæde jer masser af skønne salater og lokale specialiteter som kylling med stegt ananasris og papayasalat.

Welina Terrace har kun åbent om aftenen – det er resortets lidt finere restaurant med afdæmpet belysning, levende musik og en spektakulær udsigt over bugten, som kan nydes med et vidunderlig udvalg af lokale og japanske retter – ledsaget af et imponerende udvalg af sake og japansk whisky.

På 1 Kitchen finder I også den hyggelige bar, Kai Maika’i, mens The Sandbox byder på et vandedannede udvalg af cocktails og hawaiianske strand-snacks ved poolen.   

Suveræn spa, fitnesscenter og to pools

Kryoterapi, iltbehangling, infrarød sauna og floating, hvor I befinder jer I et såkaldt sensorisk deprivationsbassin med kropstempereret saltvand. Det er kun begyndelsen.

Flere gæster på 1 Hotel Hanalei Bay har valgt resortet på grund af spaen – i nogle tilfælde er de rejst til Hawaii alene for at tage på et retreat netop her. Og Bamford Spa skuffer ikke. Glæd jer til en verden af unikke wellness-oplevelser med afsæt i de fineste, traditionelle metoder og de nyeste og ypperste teknologier – I kan vælge mellem et væld af terapier, massager, kropsbehandlinger, wellness-programmer og retreats med flere dages varighed. Tal med jeres rejserådgiver og hør om alle mulighederne.

1 Hotel Hanalei Bay har naturligvis også et topmoderne fitnesscenter med yogastudio – og to eventyrlige pools. Resortets største pool er for familier, mens den mindre og endnu mere stilrene pool kun er for voksne.

Er 1 Hotel Hanalei Bay et familievenligt resort?

1 Hotel Hanalei Bay er et fantastisk valg for såvel voksne og familier – særligt med lidt større børn, som kan nyde mulighederne for bl.a. snorkling og surfing. Resortet har en stor pool for familier og en børneklub, Seedlings, der bl.a. tilbyder madlavningskurser, ukulele-undervisning og udendørs aktiviteter med fokus på biologi og bæredygtighed.

Skønne værelser og suiter med udsigt over Hanalei Bay

1 Hotel Hanalei Bay har i alt 23 værelseskategorier, der begynder med en Mountain View King og en Ocean View King, begge på på 50 m2, til suiter på 76 og 111 m2 – og videre op til overdådige penthouses på 273 m2 med plads til 6 personer.  Værelser med havudsigt vender ud mod den fortryllende Hanalei-bugt, og de store vinduer giver jer ikke kun en drømmeagtig udsigt - og en skøn brise i løbet af dagen – I kan også holde dem åbne over natten, så I kan falde i søvn og vågne op til lyden af Stillehavet.

Alle værelser er smagfuldt og enkelt indrettet i naturtoner med lyst træ og sandfarvede vægge og tekstiler, ligesom I bl.a. finder Wi-Fi, smart tv, Nespresso-kaffemaskiner og yogamåtter på jeres værelse.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.