• Den mageløse klippekyst Na Pali på Kauai, Hawaii
 • Prøv en zipline tur på Kauai i Hawaii
 • Wailua Falls - smukt vandfald på østkysten af Kauai, Hawaii
 • Panorama udsigt udover Waimea Canyon State Park, Kauai, Hawaii

Rejser til Kauai, Hawaii

Action i regnskoven og afslapning på gyldne strande

Frodig regnskov og dramatiske Waimea Canyon

Naturskønne vandre- og cykelture

Sejl katamaran blandt delfiner og flyvefisk

Suveræne golfbaner

Hyggelige ferielejligheder og historiske plantagehoteller

Læs mere

Kauai er den af Hawaii-øerne, hvor vejret er mest omskifteligt. Til gengæld bliver I belønnet med et guddommeligt intenst, grønt landskab og en regnskov, der for længst har sejret over civilisationen.

Hawaiis grønne have

Kauai er Hawaiis grønne have. Betagende smuk og uimodståelig frodig. Naturscenerier med rå og forrevne kyster og dybe jungledale med vandfald i hundredvis tager pusten fra en og inviterer til trekking. Bagefter får de gyldne strande jer helt ned i gear.

Film som Jurassic Park og Indiana Jones har benyttet de storslåede naturscenerier som magiske kulisser. Nu er scenen jeres. Lej en bil, så kommer I nemt rundt til det hele.

De bedste strande på Kauais sydkyst

Sydpå ligger Poipu med fantastiske strande og masser af solskin. På vejen hertil fra Lihue kører I gennem Knudsen Gap. Store eukalyptustræer danner en lang, eventyrlig tunnel. I starten af 1800-tallet et farligt sted, da røvere nemt kunne overfalde de rejsende. Nu risikerer I højst at blive ramt af betagelse. Ude i havet ved Poipo kan I opleve hvaler og delfiner i solnedgangen.

Waimea Canyon

Længere mod vest ligger Koloa Town, en tidligere sukkerplantage. Fortsæt bagefter mod nordvest til byen Waimea. Det er her, I skal bo, når I skal udforske Waimea Canyon, Stillehavets svar på Grand Canyon. Det storslåede og 1.000 m dybe kløftområde med røde klipper strækker sig 23 km gennem den vestlige del af Kauai.

Trekking på Kauais nordkyst

Fra Waimea kan I køre mod nord på toppen af Waimea Canyon til overvældende trekking i nord. Nyd udsigten fra Puu o Kila Lookout over ned over Kalalau Valleys forrevne, grønne bjergsider mod det blå hav i bunden. Men pas på: Første trin på trappen ned er på 900 m!

Bohèmeliv på Coconut Coast

Kyststrækningen fra hovedbyen Lihue og nordpå kaldes ”The Coconut Coast” efter en plantage, hvor der i dag er restauranter, butikker og mange muligheder for overnatning. Wailua og Kapaa emmer af hang loose-stemning med yoga og afslapning. Lidt hippieagtigt på den gode og selvforkælende måde.

Aktiviteter i smukke Hanalei Bay

I nord ligger Princeville og betagende Hanalei Bay. Et af de smukkeste steder overhovedet. Her er blomsterflor i gavmilde mængder og grønne bjergsider med vandfald, der kaster kaskader af vand. Området tiltrækker golf entusiaster og jer, der søger udfordringer og eventyr inden for trekking, ridning, kitesurfing og zip gliding.

Kitesurfing på Kauai

Helt for enden af vejen ligger to billedskønne strande. Lumahai Beach og Kee Beach med det fineste sand og dekorative koralrev. Stedet har de helt rigtige vindforhold og kitesurferne strømmer hertil fra hele verden.

Fantastiske rejser til Kauai

Se alle rejser til Kauai

Skønne hoteller på Kauai

Se alle hoteller på Kauai

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Kauai

Tal med Nyhavn Rejsers erfarne eksperter i rejser til Kauai på Hawaii. Hør om hoteller med den bedste beliggenhed, de bedste udflugter og om aktiv ferie på Kauai. Og hør ikke mindst om vores rejserådgiveres personlige erfaringer fra utallige rejser til Kauai på Hawaii. 33 18 88 42

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.