Xl Hawaii Hotel Courtyard By Marriott Waikiki Beach Oahu Pool Area
Honolulu, Oahu, Hawaii

Courtyard by Marriott Waikiki Beach

Lyst og lækkert hotel i Honolulu med meget for pengene til både par og familier

Courtyard by Marriott Waikiki Beach er et centralt hotel i Honolulu. I har restaurant på hotellet og flere lige omkring jer, og en kort gåtur er nok til at få sand mellem tæerne på Waikiki Beach. Et hotel med lyst og lækkert design, pool og meget for pengene inkl. Wi-Fi.

Courtyard by Marriott Waikiki Beach et virkelig godt hotel i Honolulu til prisen. Det ligger centralt i en mindre befærdet gade væk fra det mere hektiske liv tæt på Waikiki Beach og alligevel kun 10 minutters gang derfra. 

Amerikanske indretningsarkitekter kan godt lide store møbler og mørkt træ. På Courtyard by Marriott Waikiki Beach i Honolulu vil I dog nyde et hotel med en lys og lækker indretning med masser af albuerum fra restaurant til værelser. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Hotel i Honolulu for både par og familier

Courtyard by Marriott Waikiki Beach har dejlige værelser og suiter for både par og familier. Helt præcist 405 værelser og 88 suiter, der alle har balkon, tv, Wi-Fi, kaffemaskine, aircondition og meget mere. 

Værelserne er opdelt i en række kategorier efter udsigt og størrelse, der går fra 18 m2 til 35 m2 i suiter med separat soveværelse. En del af hotellets suiter har et mindre køkken med bl.a. køleskab og mikrobølgeovn.

Hotellet har fitness center, lounge og bibliotek.

Spada Bar & Restaurant

I hotellets restaurant, Spada Bar & Restaurant, tændes faklerne om aftenen, mens køkkenet tilbereder primært italienske lækkerier. 

Da I jo bor på en meget centralt hotel i Honolulu, har I både shopping og restauranter omkring jer. Der er f.eks. kun godt 500 m til Roy's Asian-Fusion, hvor køkkenet fusionerer lokale råvarer med både europæiske og asiatiske traditioner med særlig fokus på seafood. Hotellet hjælper gerne med bordreservation, ligesom de også kan hjælpe med surferudstyr og stort set alt andet tænkeligt og utænkeligt!

Hyggeligt poolområde

Courtyard by Marriott Waikiki Beach har et hyggeligt poolområde i en gårdhave med palmer, vandfald og poolbar. En skøn oase at trække sig tilbage til efter en dag på stranden eller på udflugt. 

Xl Hawaii Hotel Courtyard By Marriott Waikiki Beach Oahu Guestroom Balcony
Xl Hawaii Hotel Courtyard By Marriott Waikiki Beach Oahu Pool View
Xl Hawaii Hotel Courtyard By Marriott Waikiki Beach Oahu Guestroomqueen
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.