Honolulu og cruise gennem hvalernes Hawaii

Waikiki Beach og 7 nætters cruise på lille yacht, 14 dage

Glæd jer til:

Pukkelhvaler, delfiner, skildpadder og koralrev

Fantastisk natur med vandfald og vulkaner i land

4 overnatninger i Honolulu og udflugt til Pearl Harbor

Udvendig kahyt på Safari Explorer med plads til kun 36 gæster

Alle måltider og drikkevarer om bord er inkluderet

Læs mere

Smid jetlagget i bølgerne på Waikiki Beach i Honolulu og tag på cruise ved Hawaii på en lille yacht. Oplev Hawaii-øerne Molokai, Lanai, Maui og Big Island og kom tæt på hvaler, skildpadder og manta rays.

På denne rejse til Hawaii kan I se frem til masser af naturoplevelser over og under havoverfladen. Glæd jer til skildpadder, manta rays (djævlerokker), pukkelhvaler og landgang på nogle af de mindre besøgte og dermed mere uberørte Hawaii-øer. Men glæd jer også til en afslappet start i den skønne by Honolulu på Oahu. 

Waikiki Beach og Pearl Harbor

Rejsen starter nemlig med 3 dage i Honolulu på Oahu, hvor I kan opleve Waikiki Beach, ægte hang loose-stemning, shopping og meget mere. I bor på et godt hotel, og vi inkluderer en spændende udflugt til Pearl Harbor

Cruise gennem pukkelhvalernes Hawaii 

Herefter venter et enestående cruise ved Hawaii om bord på en mindre yacht, der ikke er bundet af kajpladser i store havne. Den næste havn er måske slet ikke en havn, men bare en lille bugt med herlig strand eller en naturlig passage rig på dyreliv. 

Fantastisk snorkling og alt inkluderet

På jeres cruise ved Hawaii kan I bl.a. glæde jer til fantastisk snorkling, ture i kajak og eventyr i land på Molokai, Lanai, Maui og Big Island. 

Der er både chefkok og ekspeditionsleder med, og både mad og drikke om bord er inkluderet. Safari Explorer har kun plads til 36 personer, og I har en udvendig kahyt.

Krydstogtet starter på Molokai og slutter på Hawaii Big Island, hvorfra I flyver hjem – med mindre I vil opleve endnu mere på de fantastiske Hawaii-øer, nu I er taget helt derud.

Program

Dag 1
I rejser til Hawaii

Waikiki beach ved Honolulu, OahuI rejser til Hawaii, hvor I ankommer sent samme dag lokal tid. I skal bo i Honolulu med Waikiki Beach på Oahu. Tal endelig med vores rejsekonsulenter, hvis vi skal lægge et stop i f.eks. New York eller San Francisco ind på vejen. 

Queen Kapiolani Hotel i Honolulu, HawaiiQueen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu

Queen Kapiolani Hotel er et eksklusivt og moderne hotel med rødder i historien. Hotellet har et smukt poolområde, restaurant og bar. I bor få skridt fra den rolige del af Waikiki Beach i et dejligt værelse med balkon med havudsigt.

Dag 2-4
Honolulu og Pearl Harbor

Den gamle U-båd USS Bowfin ved Pearl Habour, Honolulu, OahuEfter den lange rejse til Hawaii er det dejligt at kunne slappe lidt af. Nyd stemningen i Honolulu, gå en tur på stranden og nyd solnedgangen ved Waikiki Beach. Oahu byder også på mange udflugtsmuligheder. Downtown og Diamond Head kan nås til fods og på cykel. Lej eventuelt en bil for en enkelt dag og tag resten af smukke Oahu i øjesyn.

Honolulu og Pearl Harbor med guide

Vi inkluderer en halvdagsudflugt med guide på Oaho. I får indblik i historien ved Pearl Harbor med Arizona Memorial Museum. I ser også det gamle vulkankrater Punchbowl Crater, hvor der oprindeligt var offerplads, og det gamle kongepalads, Iolani Palace. Endelig venter en spændende rundvisning i pulserende Honolulu. God fornøjelse!

Dag 5-11
Cruise gennem pukkelhvalernes Hawaii

Se hvaler ved Hawaii fra Safari ExplorerNu venter det absolutte højdepunkt på jeres rejse til Hawaii. Eller rettere en perlerække af højdepunkter på et 7 nætters cruise ved Hawaii bl.a. til øer, mange aldrig opnår at opleve. 

Den hyggelige lounge om bord på Safari Explorer, Hawaii8 dages natureventyr på yacht med kun 18 kahytter

I skal på et enestående cruise med fokus på natureventyr til lands og til vands. Der er en sejlrute, men der er også plads til spontanitet, hvis kaptajnen kender til særlige muligheder, netop når I er med. I lægger til ved Molokai, Lanai, Maui og Big Island og kommer tæt på hvaler, skildpadder og manta rays. Da meget af sejladsen foregår om natten, vil hver dag være fyldt med nye oplevelser.

Den lille yacht Safari Explorer, HawaiiSafari Explorer

I skal sejle med den lille og hyggelige yacht Safari Explorer med kun 18 kahytter. Det rette ord for denne udflugt er måske snarere en ekspediton. Man lærer hurtigt hinanden og personalet at kende under hygge på dækket, i restauranten og på de fælles udflugter.

Kahytterne er udvendige, moderne og komfortable.

Dag 12
Hawaii Big Island

Kailua-Kona by, HawaiiSafari Explorer lægger til nord for Kailua-Kona i Kawaihae Harbor. I har hele dagen til at udforske området eller bade fra stranden. I får et sted at opbevare jeres ting. I kan også forlænge turen på en af de andre Hawaii-øer.

Dag 13-14
hjemrejse

Hawaii er beriget med en fantastisk farverig floraJeres fly vil normalt afgå lidt før midnat dag 13, og I er hjemme i Danmark dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Honolulu / Hawaii Big Island-København med 1 flyskift i USA
 • Lufthavnsskatter
 •  Privat retur transfer mellem hotellet og  Honolulu Lufthavn
 • 4 nætter på Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu. Ocean View Balcony King Room
 • Oplevelse: Honolulu og Pearl Harbor med guide
 • Indenrigsfly Honolulu-Molokai
 • Transport Molokai lufthavn til skibet
 • 8 dages oplevelse: Cruise gennem pukkelhvalernes Hawaii
 • Transport fra skibet til Kona lufthavn på Hawaii Big Island
   

i cruiset er inkluderet:

 • Delt udvendig MASTER kahyt om bord på Safari Explorer
 • Alle måltider om bord
 • Alle drikkevarer inkl. vine og spiritus om bord
 • Fri afbenyttelse af snorkel udstyr, havkajak, paddle board
 • Yoga hver morgen oppe på dækket
 • 1 massage efter eget valg
 • Eksklusive udflugter (hvalsafari, snorkling med Pacific Manta Rays, kulturelle oplevelser og vandreture med lokale natureksperter)
 • Transport fra skibet til Hawaii Big Island lufthavn

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkepenge om bord på skibet
 • Måltider m.v., der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA

Bemærk

 • Hver anden uge sejler skibet ruten omvendt