XL Hawaii Big Island Halii Kai At Waikoloa Scenic Overview
Waikoloa, Big Island, Hawaii

Halii Kai Resort

Ferielejligheder med op til 3 soveværelser ved den mest solrige kyst på Big Island, Hawaii

Hali’i Kai Resort er dejlige ferielejligheder i Waikoloa fordelt i mindre bygninger. De snor sig ned langs golfbanen mod vandet, klipperne og den smukke Beach Club med stort poolområde og fantastisk udsigt over havet og kysten på Hawaii Big Island.

Grønt, luftigt og lækkert. Det er det første indtryk, I får af Hali’i Kai Resort. Både bygnings- og havearkitekten fortjener et klap på skulderen. 

Her er god plads mellem de bungalowlignende bygninger, der rummer resortets ferielejligheder, og den grønne golfbane langs hotellet følges op af flere plæner dekoreret med høje palmer. Man har det kort sagt rart på Hali’i Kai Resort.

Skøn Beach Club på klipperne

Nede ved vandet møder resortet de mørke lavaklipper og det blå hav. Her er en flot udsigt op og ned langs nordvestkysten af Hawaii Big Island. Solkysten kunne den godt have fået som kælenavn. I er nemlig i den mest solrige del af Hawaii Big Island

Lige her ligger Hali’i Kai Resorts Beach Club, som vi lægger ud med. Den er nemlig ud over solen og de gode lejligheder et rigtigt godt argument for at vælge Hali’i Kai Resort på rejser til Hawaii Big Island med familien. Her er et poolområde i flere niveauer inkl. børnepool, masser af solstole, restaurant og bar. Rul håndklædet ud og nyd det. 

XL Hawaii Big Island Halii Kai Scenic Pool Evening
XL Hawaii Big Island Halii Kai At Waikoloa Exterio Building
XL Hawaii Big Island Halii Kai At Waikoloa Grounds
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Store familievenlige ferielejligheder

Hali’i Kai Resort har 192 lejligheder i alt, der har et, to eller tre soveværelser. De største har tre badeværelser, de ”mindre” har to, hvilket jo til tider er en stor fordel, når man rejser som familie. 

Alle lejligheder på Hali’i Kai Resort har fuldt udstyret køkken, Wi-Fi, kabel-tv og vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Igen ualmindelig rart, når man er på en længere rejse til Hawaii med familien. I kan tage derfra med kufferten fuld af rent tøj. 

I kan vælge mellem lejligheder med udsigt til haven, udsigt til havet og den ultimative udsigt i Oceanfront helt nede ved kysten og hotellets Beach Club. 

Cykelture, gåture, tennis ...

Der er butikker og restauranter inden for få minutters kørsel fra Hali’i Kai Resort, og langs kysten er stier til gode gåture eller cykelture med flotte udsigter. Der er tennisbane på hotellet, golfbanen er som sagt nabo, og I skal heller ikke bevæge jer langt, hvis I vil på fisketur, ridetur eller på en af de nærliggende sandstrande.

Tal med vores rejserådgivere om Hali’i Kai Resort, hvis I rejser til Hawaii med børn – evt. 3 generationer sammen. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.