Xl Hawaii Maui Honua Kai Resort View From Balcony
Maui, Hawaii

Honua Kai Resort & Spa

Drømmen om Hawaii udlevet i luksus ferielejligheder på Maui

Nyd at bo i en stor, luksuriøs ferielejlighed på Maui. Honua Kai Resort & Spa på vestkysten af Maui ligger ud til skøn sandstrand og supplerer med fortrinligt poolområde. Perfekt for både børn og voksne.

Når man træder ind i lobbyen på Honau Kai Resort & Spa på Maui med skinnende klinkegulve, blomster og træudskæringer, glider blikket automatisk videre mod haven, stranden og havet. Og man begynder at glæde sig. Glæde sig til at lade sig forkæle. At få fødderne i sandet og kroppen i vandet. Og til at glide ned ad vandrutsjebanen i den ene af hotellets pools, hvis man er barn.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Store og smukke studios og ferielejligheder

Honua Kai Resort & Spa tilbyder ferie på Maui i studios og ferielejligheder, der enten udsigt mod bjergene eller stranden og havet. Resortet har i alt 600 lejligheder fordelt på 2 bygninger, der begge er bygget i hesteskoform, som åbner sig mod haveanlæg og strand. 

Glem traditionelle ferielejligheder med tekøkken med det samme. På Honua Resort & Spa har I fuldt udstyret køkken med amerikansk køleskab, ismaskine og alt, hvad I kunne tænkes at få brug for, hvis I skal lave mad selv. Vælg mellem studios og lejligheder med med 1, 2 og 3 separate soveværelser.

 

  • Studios på 55 m2
  • 1 bedroom ferielejligheder på 58-70 m2
  • 2 bedroom ferielejligheder på 102  m2
  • 3 bedroom ferielejligheder på 163 m2

2 restauranter - familievenlig og miljøvenlig

I har som nævnt eget køkken, men her er også 2 restauranter, hvor I kan stille sulten. Duke’s Beach House tæt på stranden har et stort og familievenligt menukort morgen, middag og aften. Aina Gourmet Market Café er både café og minimarked baseret på varer, der kommer inden for en radius af 100 miles. 

Honua Kai Resort & Spa ligger blot 10 min. kørsel fra den populærere ferieby Lahaina med flere restauranter, butikker, gallerier mm.  

Forrygende strand og poolområde

Honua Kai Resort & Spa ligger på den dejlige sandstrand Kaanapali på den nordvestlige del af Maui. I kan låne strandudstyr på hotellet. Hotellet har også et stort poolområde med pools i flere størrelser, hvor flere er forbundet med kanaler. Den ene har vandfald og en mindre vandrutsjebane til børnene. Alt er skabt i organiske former og med flere niveauer, så det er sjovt at udforske og samtidig giver mange private rum. 

Ho'ola Spa

Som navnet antyder, kan I også gå en tur i spaen på Honua Kai Resort & Spa. Glæd jer til en velgørende behandling, og ikke mindst til at sidde på den store terrasse bagefter med fænomenal udsigt over strand og vand.

Small Hawaii Maui Honua Kai Resort & Spa Sunrice
Small Hawaii Maui Honua Kai Resort & Spa Lobby
XL Hawaii Maui Honua Kai Resort & Spa Pool Area
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.