• Pukkelhval Maui
 • Den udslukte vulkan Haleakala på Maui, Hawaii
 • Havskildpadder i koralrevet på Hawaii
 • Mauis vestkyst, Hawaii
 • Vandretur i regnskoven på Mauis

Rejser til Maui, Hawaii

Oplev Hawaiis smukkeste strande og bedste snorkling

Hawaiis allerbedste strande

Snorkling ved rige koralrev

Vandsport og hvalsafarier

Hana Road – Hawaiis smukkeste kørerute

Udforsk med bil, cykel, hest eller helikopter

Læs mere

Hawaiis næststørste ø, Maui, er centrum for alt, hvad der har med vand at gøre. Her finder I nogle af Hawaiis bedste strande, og på land kan I udforske den sceniske Hana Road og vulkanen Haleakala.

Maui – Mekka for badedyr

I finder ikke smukkere strande end på Maui. Særligt på sydkysten er Mauis strande i en klasse for sig med rige, velbevarede koralrev og et mylder af tropiske fisk, havskildpadder og de ufarlige revhajer.

Vandsport og hvaler

Samtidig er forholdene ved Mauis strande formidable for enhver form for surfing, også wind- og kitesurfing. Og i hvalsæsonen december-april kommer adskillige hvalflokke til Hawaii for at parre sig. Der er rigtig gode chancer for at møde dem på en hvalsafari fra Maui. 

Tæt på Mauis rige marineliv

En kort sejltur fra Maui kan I snorkle ved et af Hawaiis rigeste marinereservater, vulkankrateret Molokini. Er børnene ikke helt store nok til at prøve kræfter med snorklingen, kan I i stedet tage dem med i Maui Ocean Center, hvor I i 60 store og små akvarier kan nyde alt fra tropefisk til hammerhajer uden at få våde fødder.

Udforsk Maui med egen bil

Vi anbefaler jer at leje egen bil på Maui, så I let kan komme omkring til øens forskellige strande og naturområder. En køretur ad den legendariske Hana Road, der snor sig mellem folder af grønklædte klippesider, er næsten obligatorisk på rejser til Maui.

På cykel ned ad vulkanen Haleakala

Maui har ingen aktive vulkaner, men fra toppen af den udslukte vulkan Haleakala kan I få en dramatisk fornemmelse af de voldsomme naturkræfter, der en gang har foldet sig ud her. Besøg Haleakala tidligt om morgenen, så I får den forrygende solopgang med – og tag turen ned på cykel, så I kommer helt tæt på de fascinerende lavalandskaber.

Mauis bedste hoteller – håndplukket til jer

Når I rejser til Maui, kan I glæde jer til at bo i romantiske bungalows, på historiske hoteller eller luksuriøse strandresorts. Vi har nøje udvalgt de hoteller, hvor I kommer tæt på oplevelser og strande og får størst værdi for pengene. Tal med vores rejserådgivere om, hvilke hoteller på Maui, der passer bedst til jer.

Håndplukkede rejser til Maui

Se alle rejser til Maui

Udvalgte hoteller på Maui

Se alle hoteller på Maui

Spændende oplevelser på Maui

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Maui

Nyhavn Rejser har nogle af rejebranchens mest erfarne eksperter i rejser til Maui på Hawaii. Hør om øens mange muligheder - lige fra at flyve over vulkankrater til snorkling med manta rays eller vandring i regnskov. Hør os om hoteller med bedste beliggenhed og de bedste udflugter på Maui på Hawaii. 33 18 88 42

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.