Xl Hawaii Hotel Kiahuna Plantation Resort Kauai By Outrigger Overview Garden Ocean
Kauai, Hawaii

Kiahuna Plantation Resort Kauai by Outrigger

Ferielejligheder ud til solrige Poipo Beach på sydkysten af Kauai

Gode ferielejligheder på Kauai ud til fantastiske Poipo Beach på den solrige sydkyst. Stort haveanlæg med masser af plads. Perfekt beliggenhed for udflugter på Kauai og med shopping og restauranter på den anden side af vejen.

I et stort grønt område på sydkysten af Kauai ligger Kiahuna Plantation Resort direkte ud til Poipu Beach, der er en af de mest solrige strande på Kauyai. Poipu Beach består af en kæde af små bugter med sandstrande adskilt af lavasten. I bor ved den største af strandene og kan nyde sol fra morgen til aften.

Området omkring Kiahuna Plantantion Resort har noget af det bedste vejr på Kauai, hvor det i mange områder ellers regner en del – derfor den smukke, frodige nat ur. Der er god snorkling, hvor I bl.a. kan møde havskildpadder. Nogle gange kommer de truede Munk Seals også og soler sig på stranden, og i hvalsæsonen kan I være heldige at se pukkelhvaler svømme forbi.

Dejlige ferielejligheder på Kauai

Kiahuna Plantation Resort har ferielejligheder fordelt i fine hvide bygninger med røde tage. Der er omgivet af palmer, træer, blomstrende buske og store græsplæner. Her er lys og luft og masser af plads til leg, hvis børnene er med. Bygningerne er op til 2. sal, og her er ikke elevator.

I kan vælge mellem ferielejligheder med 1 og 2 soveværelser. Alle ferielejligheder på Kiahuna Plantation Resort er individuelt indrettet. De har fuldt udstyret køkken og en dejlig balkon eller terrasse. Nogle har udsigt mod havet og stranden, andre mod haven.

Haven på Kiahuna Plantation Resort rummer bl.a. et område med en stor samling kaktusser og sukkulenter samt en smuk orkidehave. Begge er et levn fra den gang, hvor området var en del af en plantage.

Poipu Shopping Village og Old Koloa Town

På den anden side af vejen fra Kiahuna Plantantion Resort ligger Poipu Shopping Village, hvor I finder restauranter og butikker og samtidig ofte kan nyde gratis shows med rødder i den polynesiske kultur.

Få minutters kørsel væk ligger Old Koloa Town med flere butikker og restauranter bygget op omkring det sted, hvor Kauais første sukkermølle lå.

Trænger I til at røre jer, er der golfbaner lige i nærheden, og over for Kiahuna Plantantion Resort ligger Poipu Beach Athletic Club med fitness center og tennis. Her er også stor pool med vandrutsjebane og vandfald.

Xl Hawaii Hotel Kiahuna Plantation Resort Kauai By Outrigger Beach Ocean
Xl Hawaii Hotel Kiahuna Plantation Resort Kauai By Outrigger Exterior Beach2
Xl Hawaii Hotel Kiahuna Plantation Resort Kauai By Outrigger Beach Sunset
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.