XL Hawaii Koloa Landing Resort Signature Pool
Kauai, Hawaii

Koloa Landing Resort, Autograph Collection

Vores foretrukne valg på Kauais solrige sydkyst

Vi er faldet pladask for Koloa Landing, efter det netop i 2016 er blevet renoveret fra inderst til yderst. Alt er helt nyt og lækkert, det ene poolområde får alt andet til at blegne, og lejlighederne er blandt øens største. Sammenhæng mellem pris og kvalitet fås simpelthen bare ikke bedre. 

Poipu Beach og Kauais sydkyst

Koloa Landing ligger blot få minutters gang fra den berømte Poipu Beach på Kauais solrige sydkyst. Ud over de mange solskinstimer kan I glæde jer til områdets gode snorkling, der bl.a. byder på gode chancer for at se havskildpadder. På stranden vil I periodevis kunne opleve de truede monk seals, og i hvalsæsonen kan I være heldige at spotte pukkelhvaler svømme forbi. 

Det er relativt nemt at komme fra Koloa Landing rundt på Kauai, så det er et godt udgangspunkt for udflugter og aktiviteter på den frodige ø. Om aftenen er det et stort plus, at resortet ligger i gåafstand til et varieret udbud af shopping og restauranter.

Xl Hawaii Koloa Landing Resort Aerial View
Xl Hawaii Kauai Koloa Landing Resort Pool Waterfall Parasol
XL Hawaii Koloa Landing Resort Villa View Pool
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Kauais lækreste poolområde

Et afgørende element i den gennemgribende renovering har været konstruktionen af et fantastisk, nyt poolområde. Den enorme pool slanger sig rundt i den tropiske have og byder på alt fra vandfald og grotter til små kroge og oaser, hvor I kan slappe af under palmerne i en cabana. I forlængelse af den nye pool er der desuden BBQ-område, hvor I kan kaste en bøf på grillen. 

Både for par og familier

Koloa Landings værelser og lejligheder er blandt de største på Kauai. De svinger fra store studios på 45 m2 til enorme 4-værelses lejligheder på over 330m2, så her er noget for de fleste familiekonstellationer. Ingen tvivl om, at det gør resortet til et oplagt valg for børnefamilier og 3 generationer, som rejser sammen. 

Selv om Koloa Landing er et oplagt valg til familier med store lejligheder og fede poolområder, så gør størrelsen, at der også er voksenvenlige oaser med fred og ro. Det gælder bl.a. det ene af de tre poolområder, som er forbeholdt voksne. 

Studios og lejligheder

Studios er perfekte til par eller små familier, der kan nøjes med en folde-ud-sofa og et mini-køkken. 

Lejlighederne, der spænder fra 1 til 3 soveværelser, er suveræne, hvis I rejser flere sammen, eller hvis I rejser med større børn. Ud over det nævnte antal soveværelser har de bl.a. en stor stue og fuldt udstyret køkken. Alle studios og lejligheder har balkon, og det er muligt at vælge mellem udsigt til resortet, havudsigt eller delvis havudsigt. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.