Big Island, Hawaii

Mauna Kea Beach Hotel

Førsteklasses hotel og golf ved en af de bedste strande på Hawaii Big Island

Nyd høj service og masser af komfort ved en af Hawaii Big Islands bedste strande. Mauna Kea Beach Hotel ligger lige ud til det fine sand med championship golf i baghaven. Smukt poolområde og smagfulde værelser.

Da Laurance S. Rockefeller i sin tid blev inviteret til at bygge et hotel på Hawaii Big Island, fløj han over Kauna‘oa Beach og bad om at få en svømmetur i den lille bugt, hvor vandet sjældent bliver voldsomt, da lavaklipperne skærmer. 

Sandet var meget blødere og finere end ellers på Hawaii Big Island. Fra vandet så han, hvilket spektakulært sted det var med vulkanen Mauna Kea som baggrund. Han havde fundet den absolut bedste beliggenhed til et hotel på Hawaii Big Island – og navnet: Mauna Kea Beach Hotel. 

Hotellet blev anlagt ned ad skråningerne mod havet, så det fremstår lavt fra land. Det betyder samtidig mageløs havudsigt fra mange værelser med vidunderlige solnedgange. En udsigt, der går igen fra poolområde, have og den åbne lobby.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Tennis, golf, fitness og spa

Helt ude på klipperne ved siden af Mauna Kea Beach Hotel er tennisanlæg med 11 baner, og i baghaven er Mauna Kea Golf Course, som er en af Hawaiis mest spektakulære golfbaner. Championship par 72. Har I mere energi, har Mauna Kea Beach Hotel har også fitness center. Trænger I til gengæld til lidt afslappende forkælelse, kan I gå en tur i spaen. 

Her er flere restauranter og poolbar. Der er desuden gratis shuttlebus til søsterhotellet The Westin Hapuna Beach Resort, hvor I har endnu flere gastronomiske tilbud. 

Hotellet ligger ca. 45 minutters kørsel nord Kona lufthavnen på øens vestlige side.

Smagfuld indretning og palmesmykket have

De 258 værelser på Mauna Kea Beach Hotel er smagfuldt indrettet. Rummelige, lyse og lækre med et smukt strejf af Hawaii i tekstiler og kunst. Værelserne har store balkoner. 

I finder i solstole på stranden, i den store have med græsplæner og palmer og endelig omkring den cirkelformede pool, der ligger lidt hævet fra stranden. 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Hawaii Beach Clouds Nature
Hawaii, Nordamerika

Blue Hawaii: Paradis de luxe

21 dage fra

97.000 kr.

Glæd jer til

Oplev Kauai, Maui, Hawaii Big Island og Oahu

Udvalgte værelser med havudsigt på 4-5* hoteller

Cabriolet og Jeep Wrangler 4WD inkl. fri km

Dinner cruise langs smukke kyster og snorkeltur med katamaran

Luau: traditionel hawaiiansk festmiddag

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.