Xl Hawaii Beach Clouds Nature

Blue Hawaii: Paradis de luxe

Blue Hawaii: Paradis de luxe

21 dage fra 97.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Den store luksusrejse til fire smukke hawaiiøer

Nyd en luksuriøs og storslået rejse til Hawaii. I bor på 4-5* hoteller, der er håndplukket for stemning og beliggenhed. I kører i cabriolet og 4WD. Og I oplever Kauai, Maui, Hawaii Big Island og Oahu inkl. fantastiske udflugter.

Dreams come true in blue Hawaii”, sang Elvis i sin legendariske film fra Hawaii. Denne rejse til Hawaii er da også for jer, der virkelig vil udleve drømmen om Hawaii. Glæd jer til den særlige følelse, I mærker, når I får det bedste af det bedste. Dér, hvor I læner jer tilbage og tænker ”Godt, vi gjorde det ekstra for vores ferie!”. 

Glæd jer til

 • Oplev Kauai, Maui, Hawaii Big Island og Oahu
 • Udvalgte værelser med havudsigt på 4-5* hoteller
 • Cabriolet og Jeep Wrangler 4WD inkl. fri km
 • Dinner cruise langs smukke kyster og snorkeltur med katamaran
 • Luau: traditionel hawaiiansk festmiddag

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Kauai 4 nætter på Kauai 4 Højdepunkter Waimea Canyon og solnedgang ved Na Pali-kysten. Waimea Canyon og solnedgang ved Na Pali-kysten.
Maui 5 nætter på Maui 5 Højdepunkter Solopgang fra toppen af vulkanen Haleakala, spektakulære Hana Highway og hawaiiansk festmiddag. Solopgang fra toppen af vulkanen Haleakala, spektakulære Hana Highway og hawaiiansk festmiddag.
Big Island 5 nætter på Big Island 5 Højdepunkter Strandferie og eventyr på egen hånd i en Jeep Wrangler 4WD. Strandferie og eventyr på egen hånd i en Jeep Wrangler 4WD.
Oahu 4 nætter på Oahu 4 Højdepunkter Charmerende Honolulu og krigshistorie i Pearl Harbour. Charmerende Honolulu og krigshistorie i Pearl Harbour.
Xl Hawaii Manta Rays Seen From Below Animal
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

4 unikke Hawaii-øer

Jo flere øer, I besøger, jo flere eventyr og større mangfoldighed. I skal derfor opleve hele 4 øer: Kauai, Maui, Hawaii Big Island og Oahu. De har hver sin charme og stemning. Fælles for dem alle er, at I bliver mødt af vidunderlige strande, klart azurblåt vand, storslået natur og ikke mindst Hawaiis legendariske gæstfrihed.

De bedste udflugter

Udflugterne på denne rejse er valgt ud fra vores egne erfaringer, hvor vi har fået de største oplevelser og den bedste kvalitet. I kommer tæt på den smukke natur og på Hawaiis polynesiske kultur. I skal på dinner cruise ved den spektakulære Na Pali-kyst på Kau

På Big Island skal der lidt flere hestekræfter til, hvis I f.eks. skal op på toppen af vulkanen Mauna Kea, så her får I en Jeep Wrangler 4WD. På Big Island får I et unikt indblik i Hawaiis fantastiske undervandsverden på snorkeltur med katamaran!

Golf, vandreture og vulkaner

Hawaii er kendt for fantastiske golfbaner, og I oplever at bo med championship golf i baghaven. Vi kan også fortælle jer om flere snorkelture, om helikopterture over vulkaner, ture til solopgang set fra toppen af en vulkan og vandreture i junglen, hvor I bader i vandfald. Og meget mere. F.eks. hvalsafari, hvis I er her mellem december og marts. Men selvfølgelig skal I også bare nyde livet, slappe af og lade jer forkæle.

Gennem paradis i 4wd og cabriolet

På Kauai og Maui har I en åben sportsvogn, som passer perfekt til det milde klima. Det er en skøn følelse af frihed at køre på opdagelse med vind i håret. Husk endelig solcremen. På Oahu, hvor I har base i Honolulu, er de fleste glade for at opleve byen til fods samt med bus eller taxi på udflugter til f.eks. Pearl Harbor. Ønsker I også at have en bil på Oahu, sørger vi naturligvis for det. I bliver dog her budt velkommen i lufthavnen med blomsterkranse og kørt til og fra hotellet.

XL Hawaii Big Island Akaka Falls
Xl Usa Hawaii Flower Lei
Xl Usa Hawaii Plamt Close Up
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser til Hawaii fra Danmark om morgenen og lander om aftenen lokal tid på Kauai, Hawaii. Bestil i god tid, så kan vi planlægge flyruten med kun ét stop. 

Åben sportsvogn på Kauai 

Ved ankomsten får I jeres åbne sportsvogn – og så er I klar! Men vi kan ikke garantere, at kalechen er nede alle dage. Øens frodighed kommer naturligvis ikke af ingenting, og særligt i bjergområderne kan der falde en hurtig byge, som så til gengæld beriger himlen med et væld af regnbuer og landskabet med forrygende vandfald.

Xl Hawaii Car Convertible Couple View Mountains

Koa Kea Resort on Poipu Beach 4+*, Kauai, Hawaii

Når I ankommer til jeres første hotel, vil I fornemme, hvad vi mener med håndplukkede hoteller valgt ud fra stemning og beliggenhed. Koa Kea Resort on Poipu Beach er et lille, lækkert resort ud til en af de bedste strande på Kauai. Indretningen er stilfuld, og her er en af øens bedste restauranter. Velkommen og velbekomme. 

I er efter vores mening på det bedste hotel på Kauai. Og I er her 4 nætter i værelse med havudsigt!

Small Hawaii Hotel Koa Kea Kauai Pool Evening
Hawaii Koa Kea Hotel & Resort, Kauai Pool View
Xl Hawaii Hotel Koa Kea Kauai Firepit

Kauai er et overflødighedshorn af smukke naturscenerier. Det skal I nyde de næste dage. Det var på Kauai, at Elvis Presley udfoldede sig i filmen "Blue Hawaii", og den imponerende natur har dannet baggrund for en række andre filmoptagelser, bl.a. Jurassic Park. 

Nu er det jeres tur til at opleve den fantastiske natur. Tag på smukke vandreture og bad i nogle af de utallige vandfald. 

Solnedgang ved Na Pali-kysten

Tag en af de smukkeste kyststrækninger i verden. Tilføj en romantisk solnedgang, en katamaran og en dejlig middag. Og lad eventuelt det hele blive krydret med flyvefisk og delfiner. Så har I det dinner & sunset cruise ud for Kauai, som vi inkluderer på jeres rejse til Hawaii.

Xl Hawaii Kauai Na Pali Coast Sunset

Waimea Canyon – Stillehavets grønne Grand Canyon

I skal selvfølgelig også lufte jeres cabriolet på egne ture. Perlen i naturen på Kauai er den 915 m dybe Waimea Canyon. Frodiggrønne bjergsider afbrydes af mørke og røde lavaklipper ned mod det blå hav. Et farvespil uden lige.  Waimea Canyon er oplagt til kortere eller længere vandreture. Og til at flyve hen over i helikopter! Koke’e Natural History Museum på toppen har udstillinger og giver god hjælp og inspiration.

Nord for Waimea Canyon ligger statsparken Kokee, hvor et finmasket net af vandrestier løber gennem parkens smukke regnskov.

Historie og kunst på Kauai

Der er meget andet en overdådig natur på Kauai. På nordkysten i hjertet af Hanalei Bay finder I Wai’oli Hui’ia. Den smukke og ældste kirkebygning på Kauai etableret af missionærer i 1834. Besøg også det lille museum på Rice Street i Lihu’e. En fin måde at blive lidt klogere på Hawaiis historie og kunst.

Xl Hawaii Kauai Panorama View Of Waimea Canyon Nature
XL Hawaii Kauai Waimea Canyon View Point Lookout
XL Hawaii Kauai Waimea Canyon Helicopter

Jeres Hawaii rejse går nu fra Kauai til Maui med nye eventyr i vente. Igen henter I en dejlig cabriolet i lufthavnen og kører til hotellet.

Andaz Maui at Wailea 5*

Som nævnt er denne rejse til Hawaii for jer, der vil have det bedste. I skal derfor bo 5 nætter på Andaz Maui. Det er et perfekt hotel på Maui, hvis I værdsætter god service, stilfuldt design og et nytænkende køkken. 

Andaz Maui at Wailea ligger på den sydlige del af Maui i det eksklusive område Wailea. Her er flere topklasse golfbaner og mærkevareshopping på land, mens vandet inviterer til fantastisk snorkling og dykning.

Xl Hawaii Hotel Andaz Maui At Wailea Infinity Pools
Xl Hawaii Hotel Andaz Maui At Wailea Couple Sunbeds Mokapu Beach
Xl Hawaii Hotel Andaz Maui At Wailea Recreation Tranquility Pool 2

Maui er Hawaiis næststørste ø. Glæd jer til bølgende sukkerrørs- og ananasmarker og en perlerække af lækre strande. Maui kan rent faktisk prale af at have mere end 80 forskellige strande.

Der er også et væld af aktiviteter til vands og til lands. I kan tage på vandreture gennem regnskoven, ro en tur i kajak, udforske livet under havoverfladen eller måske spille en runde på en af øens 14 golfbaner – flere af dem rangerer blandt verdens bedste.

Solopgang fra toppen af vulkanenb Haleakala

I må unde jer selv at stå tidligt op en morgen og køre til toppen af den udslukte vulkan Haleakala. I 3.055 m højde kan I nyde, når solen stiger op over bjergkammen og indhyller de golde vulkanlandskaber i varme røde nuancer. I dette øjeblik giver det til fulde mening, hvorfor vulkanen kaldes ”Solens Hus”. Husk at tage varmt tøj på.

Xl Hawaii Maui Haleakala Crater Nature

Hana highway – en af verdens smukkeste

I har jo ikke fået en cabriolet for at parkere i den. Den skal ud at køre. Afsæt derfor gerne en dag til den spektakulære køretur ad Hana Highway, der løber mellem Kahului i nord og Hana på østkysten. Vejen slanger sig gennem det maleriske landskab langs smukke strande, brusende vandfald og frodig regnskov. I kører gennem hundredvis af hårnålesving og passerer et hav af små broer. Tag nogle pauser undervejs. National Geographic har udnævnt dette til en af verdens smukkeste køreture. Slå taget ned og nyd det.

Luau – Hawaiiansk festmiddag

Der er mange steder, I kan opleve en luau – en traditionel hawaiiansk festmiddag. Vi vil gerne have, I oplever den bedste og mest autentiske, så vi inkluderer "Feast at LeLe".  Glæd jer til en kulinarisk rejse til hele Polynesien, livsglad musik og festligt show.

Xl Hawaii Luau Feast Lele Three Men Juggling Fire Dance

Jeres rejse til Hawaii går nu til Hawaii Big Island. Øen hedder egentlig bare Hawaii, men kaldes Big Island for at undgå forveksling med staten Hawaii. Og stor er den. Lige så stor som de andre beboede øer tilsammen. 

Jeep Wrangler 4wd

Når i ankommer i lufthavnen på Hawaii Big Island henter I jeres bil. I skal nu køre I Jeep Wrangler 4WD. Den forreste del af taget kan tages af, så I stadig kan få vind i håret, og I har samtidig kræfter under motorhjelmen til at komme i højden. 

Xl Hawaii Beautiful Beach Sand Sea People

Mauna Kea Beach Hotel 4+*

På Hawaii Big Island skal I bo på Mauna Kea Beach Hotel. Her kan i nyde høj service og masser af komfort ved en af Hawaii Big Islands bedste strande i en stille bugt på den solrige vestkyst. Sandet her er ekstraordinært fint for Hawaii Big Island, og I har championship golf i baghaven, smukt poolområde og et smagfuldt værelser med vidunderlige havudsigt.

Skulle I få lyst til andet end gyldne og hvide sandstrande, finder I også strande i røde, grønne og sorte nuancer på Big Island. Men øen byder på meget mere end smukke strande, og med egen bil kan I nå vidt omkring.

Xl Hawaii Mauna Kea Beach Hotel Big Island Beach Pool
Xl Hawaii Hotel Mauna Kea Beach Hotel Pool And Beach
Xl Hawaii Mauna Kea Beach Hotel Big Island Pool Kid

Få steder i verden kan byde på så mangfoldig natur. I kan vandre omkring i øde landskaber med golde lava klipper, bade fra vidunderlige strande, gå på opdagelse i tropisk regnskov og opleve kæmpe vulkaner. 

Østkysten med den største by Hilo får mest regn og er dermed mest frodig med store vandfald. Vestkysten, hvor I bor, har flere solskinstimer og mere tørvejr. En perfekt base for oplevelser på Hawaii Big Island.

Stjernehimlen fra Mauna Kea 

Ved den udslukte vulkan Mauna Kea kan I få en fornemmelse af naturens enorme kræfter, når I står på toppen af en vulkan skabt af glødende lave fra jordens indre. Samtidig kan I fornemme verdensrummets uendelighed, hvis I tager herop om natten og ser den utrolige stjernehimmel. 

Det store observatorie vidner da også om, at Mauna Kea er et af verdens bedste steder at se stjerner. Observatoriet har et besøgscenter i 2.800 m højde. Husk varmt tøj om natten. 

En anden kæmpe vulkanoplevelse er varmesuset fra den rødglødende lava ved Kilaueia, verdens mest aktive vulkan i Volcanoes National Park. Overvej evt. en tur i helikopter over Kilaueia.

Xl Hawaii Big Island Night Sky Stars Mauna Kea

Snorkeltur i katamaran

Hawaii er kendt for unikke dykker- og snorkelsteder. Vi inkluderer derfor en vidunderlig halvdagstur i katamaran til et af de bedste snorkelsteder i smukke Kealakekua Bay. I får en dejligt morgenmåltid på vej ud, og på vej hjem spreder duften af BBQ sig på båden. I Kealakekua Bay ligger I for anker i 2½ time, så der er god tid til at nyde koralrev og fisk i alverdens farver. 

I kan også snorkle med de gigantiske kæmperokker ud for Kona om natten. Tal med vores Hawaii-eksperter om flere udflugter over og under havoverfalden.  

Smagen af Hawaii: god kaffe og saftige steaks

På Big Island dyrkes de berømte kona-kaffebønner. Nyd en kop på en af de mange plantager eller på en af de små cafeer langs vejen. Når sulten melder sig, skal I smage en god steak af kvæget fra de store ranches i højlandet ved Waimea.

XL Hawaii Big Island Snorkling
XL Hawaii Big Island Snorkel Cruise Distance
XL Hawaii Big Island Snorkel Cruise Sailing

Nu går jeres rejse til Hawaii videre til Honolulu på Oahu. Det er det tætteste, I kommer på en storby, men alligevel bliver I mødt af den berømte ”hang loose”-stemning. Ingen stress – vi når det nok!

Honolulu ligger smukt mellem Waikiki Beach og de knejsende bjergskråninger. Honolulu er kendt for sine solnedgange, og er I her en fredag aften, kan I fra poolen på The Modern se det store fyrværkeri ved Waikiki Beach.

Xl Hawaii Hotel Courtyard By Marriott Waikiki Beach Oahu Beach View
Xl Hawaii Oahu Waikiki Beach Moana Surfride
Xl Hawaii Sheraton Waikiki, Honolulu, Oahu View Of Waikiki Beach At Night

Queen Kapiolani Hotel, Honolulu 4*

I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel, Queen Kapiolani Hotel, hvor I skal bo 4 nætter. Queen Kapiolani Hotel ligger få skridt fra den rolige ende af Waikiki Beach. Hotellet er moderne med et smukt poolområde, restaurant, bar og forskellige aktiviteter. Nyd det eksklusive hotel - historien, komforten og atmosfæren fyldt med kunst og musik.

Xl Hawaii Honolulu Queen Kapiolani Hotel Pool

Der er masser af spændende ting, I kan tage jer til i Honolulu og omegn. De smukke strande indbyder til badeture og hyggelige slentreture. Vil I shoppe, er der også gode muligheder. Gå en tur gennem Chinatown, se det gamle kongepalads Iolani Palace eller læg vejen forbi nogle af byens museer.

Honolulus køkken byder på lækre fusionsretter, hvor øst møder vest og skaber fantastiske smagsoplevelser.

Xl Hawaii Oahu Honolulu View From Diamond Head Crater

Pearl Harbor og smuk natur

Der er en række gode vandremuligheder tæt på byen, og det fredede naturområde Hanauma Bay i et gammelt vulkankrater er et populært sted at snorkle. Fra Nuuanu Pali bliver I belønnet med en smuk udsigt over de frodige bjerge, og I skal også besøge flådebasen Pearl Harbor ca. ti km nordvest for Honolulu.

De mange mindesmærker og monumenter taler deres eget tydelige sprog om de dramatiske hændelser, der udspillede sig her i december 1941. Det flydende mindesmærke USS Arizona Memorial bygget over det sunkne slagskib USS Arizona er en tankevækkende oplevelse.

Der er et godt netværk af busser fra Honolulu, men I kan naturligvis også praje en taxi eller lade Nyhavn Rejser arrangere en udflugt med guide. Tal med vores rejsekonsulent om jeres ønsker.

Xl Hawaii Memorial In Pearl Harbor With Submarine USS Bowfin. Honolulu, Oahu Copy

Xl Hawaii Beach People Coral Reef Palm Trees

Jeres luksusrejse til Hawaii er slut. Alt afhængig af, hvilket fly I skal hjem med, bliver I hentet tidlig morgen eller sidst på eftermiddagen for at køre i lufthavnen. Hjemkomst dag 20 eller 21 – igen afhængig af afrejsetidspunkt. Vi tilstræber at få fly, hvor I kun har 1 skift, når I rejser hjem fra Hawaii.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Alt er håndplukket af vores Hawaii-eksperter, der gennem mange år har rejst på kryds og tværs af alle Hawaii-øerne. Kærligheden til Hawaii skinner igennem i alle detaljer. I skal opleve hoteller, der ligger ved nogle af Hawaiis lækreste strande. Vi sørger for, at I får de værelser, der har havudsigt! Med første parket til det blå Stillehav er scenen sat til jeres eget Blue Hawaii-eventyr.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Kauai / Honolulu-København
 • Lufthavnsskatter
 • Billeje (cabriolet) alle dage på Kauai
 • 4 nætter på Koa Kea Hotel & Resort 4+*, Kauai. Værelse mod vandet
 • Oplevelse: Solnedgang ved Na Pali-kysten
 • Indenrigsfly Kauai-Maui
 • Billeje (cabriolet) alle dage på Maui
 • 5 nætter på Andaz Maui at Wailea 5*, Maui. Værelse med havudsigt
 • Oplevelse: Feast at Lele
 • Indenrigsfly Maui-Hawaii Big Island
 • Billeje (4WD) alle dage på Hawaii Big Island
 • 5 nætter på Mauna Kea Beach Hotel 4+*, Hawaii Big Island. Værelse med havudsigt
 • Oplevelse: Katamarancruise til Hawaii-øernes bedste snorkling
 • Indenrigsfly Hawaii Big Island-Oahu
 • Blomsterhilsen ved ankomst til Honolulu og transport lufthavn-hotel t/r
 • 4 nætter på Queen Kapiolani Hotel 4*, Oahu. Ocean View Penthouse Suite med king bed
 • Billeje inkluderer fri kilometer, lokale skatter, forsikringer (ingen selvrisiko), 4 gratis førere på kontrakten og første tank benzin
Pris per person ved 2 voksne
Blue Hawaii: Paradis de luxe, 21 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
01.05.24 ‑ 15.12.2496.000‑107.000160.000‑176.000
16.12.24 ‑ 31.12.24118.000‑125.000196.000‑211.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
 • Måltider m.m., der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Mulighed for tilslutningsfly fra provinsen
 • Kontakt os, hvis I ønsker at forlænge rejsen eller kombinere med andre øer eller f.eks. USA
 • Hør os om flyselskabernes tillægspriser for opgradering om bord
 • Ønsker I flere oplevelser på Hawaii? Vi hjælper gerne.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Hawaii. De elsker det og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.