Xl Hawaii Mauna Lani Bay Hotel Bungalows Pool View (1)
Big Island, Hawaii

Mauna Lani Bay Hotel & Bungalows

Imponerende luksushotel ud til lagunen på vestkysten af Big Island, Hawaii

Når beliggenhed, service og komfort skal være i særklasse, er stilfulde Mauna Lani Bay Hotel & Bungalows et godt bud på jeres hotel på Hawaii Big Island. Hotellet er en fredfyldt oase på lavaklipperne omgivet af strand, søer, palmer og golfbaner.

Mauna Lani betyder "bjergene når til himlen". Det referer til vulkanerne, der rejser sig bag hotellet, men kunne lige så godt være beskrivelsen af Mauna Lani Bay Hotel & Bungalows selv. Dette hotel på Hawaii Big Island er ikke kun er et luksuriøst resort, det er på alle måder et ganske særligt sted. Her er grønt, smukt og gennemført fra arkitektur over pool til golfbane. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fantastisk beliggenhed på vestkysten af Hawaii Big Island

Mauna Lani Bay Hotel & Bungalows er bygget på laveklipperne lige ud til lagunen med to strande, der er det nærmeste man kommer private strande. Grønne arealer, søer og høje palmer præger området, som Mauna Lani Hotel glider fornemt ind i. 

Hotellet er bygget med en imponerende seks etagers åben atriumgård med vandfald og en dam med havskildpadder. De passes, til de er store nok til at blive sat fri i havet d. 4.juli, også kaldet "Turtle Independence Day". Etik er som komfort og serviceniveau helt i top for Mauna Lani Bay Hotel & Bungalows. Hotellet er pioner inden for hjælpeprogrammer og alt, hvad der gælder miljøet som f.eks. solenergi.

Værelser, villaer og bungalows

Hotellet har 345 komfortable og ikke mindst meget elegante værelser. Her er også 30 villaer og 5 bungalows med egen pool og butler. Samtlige værelser har stor balkon, skrivebord, sofa, kabel tv/CD spiller, telefon, minikøleskab, kaffemaskine inkl. den berømte Kona kaffe. Her er inkluderet Wi-Fi.

Hotel for det kræsne publikum

Mauna Lani Bay Hotel & Bungalows er for et publikum, der søger et hotel i særklasse. Og I mærker den særlige opmærksomhed fra personalet, når I træder indenfor. I bliver modtaget med et "Aloha Mai" (velkommen hjem) og en smuk, rosa lei (blomsterkrans).

Fra det øjeblik er alle ansatte fra spa til restauranter klar til at give jer en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Restaurant med levende hajer

Mauna Lani Bay Hotel & Bungalows har et væld af faciliteter, der alle er med til at fuldende jeres ophold. 

Glæd jer til Unik Mauna Lani Spa, swimmingpoolen i det smukke haveanlæg og en dejlig lounge. Og til flere restauranter med bl.a. OceanGrill og Sushi bar samt den prisbelønnede og meget romantiske CanoeHouse, der ligger spektakulært på en ø i en saltvandssø med hajer.

Mauna Lani Bay Hotel & Bungalows har også fitness center inkl. aerobics og yoga, tennis og to verdensklasse golfbaner.

Xl Hawaii Mauna Lani Bay Hotel Bungalows Pool
Xl Hawaii Mauna Lani Bay Hotel Bungalows Spa Treatments (1)
Xl Hawaii Mauna Lani Bay Hotel Bungalows Golf (1)
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.