Xl Hawaii Oahu Hotel Regency On Beachwalk Waikiki By Outrigger 2Bed Partial Oceanview
Oahu, Hawaii

Regency on Beachwalk Waikiki by Outrigger

Rummelige ferielejligheder i Honolulu tæt på Waikiki Beach

Regency on Beachwalk Waikiki er ferielejligheder i Honolulu på Oahu med plads til hele familien. I bor centralt i forhold til alt fra restauranter og shopping til sand mellem tæerne på Waikiki Beach.

Regency on Beachwalk Waikiki ligger blot 5-10 minutters gang fra den nordlige ende af Waikiki Beach. I får en rummelig ferielejlighed i Honolulu til en helt anden pris end alt i første række til vandet. 

I har endda mulighed for at benytte poolen på søsterhotellet Outrigger Waikiki Beach Resort, der netop ligger i første række til Waikiki Beach. En perfekt kombination, og I kommer lige forbi, når I går til stranden.

Ferielejligheder på Regency on Beachwalk Waikiki

I kan vælge mellem flere kategorier af ferielejligheder. Her er lejligheder med 1 separat soveværelse på 51-62 m2 og med 2 soveværelser på 70-79 m2. Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken, internetadgang via kabel samt balkon.

I lejlighedskomplekset er vaskeri, som I kan benytte. Dejligt på en rundrejse, og rigtig dejligt, når man rejser med børn.

Central beliggenhed i Honolulu, Oahu

Regency on Beachwalk Waikiki ligger ikke bare tæt på Waikiki Beach, men også omgivet af restauranter og shopping af alt fra mad til tøj. I kan gå til det hele på et øjeblik.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.