Xl Hawaii Sheraton Kauai Resort Kauai Hawaii Pool
Kauai, Hawaii

Sheraton Kauai Resort

Perfekt beliggenhed på den solrige sydkyst på Kauai

På sydkysten af Kauai lige ud til den smukke sandstrand Poipu Beach ligger Sheraton Kauai resort. Et førsteklasses hotel med masser af aktiviteter og en perfekt base for både sol og udflugter.

Området omkring den smukke sandstrand Poipu Beach på sydkysten af Kauai er et af de mest solsikre steder på Kauai. Det kan I nyde på stranden og ved de 2 pools på Sheraton Kauai Resort. I havet kan I møde havskildpadder, og i hvalsæsonen kan I være heldige at se de vældige pukkelhvaler svømme forbi. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Sheraton Kauai Resort

Sheraton Kauai Resort har 391 værelser inkl. 11 suiter fordelt i en række bygninger, hvor ingen når højere end palmetoppene. Værelserne er opdelt i kategorier efter b.la. udsigt til hav eller den smukke have. Stilen er let, lys og åben. Alle meget rummelige med balkon/terrasse, aircondition, kabel tv, Sony Playstation, telefon, køleskab, kaffemaskine mm. 

Spa, fitness, vandsport og børneklub

Ud over de 2 pools, som begge har børnepools, har Sheraton Kauai Resort spa, fitnesscenter og yogaundervisning på stranden. Her er også Keiki Aloha børneklub og vandsportsaktiviteter. Der er en lille souvenirbutik på hotellet, men kun få minutters kørsel væk er et lille indkøbscenter, Poipu Shopping Village.

Stemning på lavaklipperne

Tættere på vandet møder I endnu en pool anlagt i et flot og stilfuldt poolområde, hvor palmerne fortæller, at her begynder stranden. Turen gennem hotellet bringer jer til sidst til et klippefremspring, hvorpå hotellets restaurant er anlagt. De store glaspartier lukker havet og lyset helt ind på jeres bord med en fantastisk stemning til følge både dag og aften. 

Storslåede haveanlæg

Hotellet består af flere bygninger. Inde fra land starter det i en storslået haveanlæg fyldt med blomster, palmer og buske. Her er små damme og vandfald og også en pool, som I næsten kan have for jer selv, da de fleste automatisk søger mod strandsiden. 

XL Hawaii Sheraton Kauai Resort, Kauai Exterior From Ocean Point
XL Hawaii Sheraton Kauai Resort, Kauai Garden Pool
XL Hawaii Sheraton Kauai Resort, Kauai Porte Cochere
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.