Xl Hawaii Hotel Royal Lahaina Resort & Bunglows Royal Lahaina Resort Aerial View
Maui, Hawaii

The Royal Lahaina Resort & Bungalows

Hotellet tager på nuværende tidspunkt ikke imod gæster i resten af 2023.

Værelser og cottages direkte til smuk strand nord for Lahaina

The Royal Lahaina Resort & Bungalows er et hotel på Maui, hvor I får rigtigt meget for pengene. Det ligger lige ud til den smukke strand Kaanapali. Vælg mellem værelser og cottages og nyd at gå eller cykle langs stranden til Lahaina 5 km syd for jeres hotel.

The Royal Lahaina Resort & Bungalows kan ikke ligge meget smukkere omkranset af golfbane og den palmesmykkede strand Kaanapali på vestkysten af Maui. Her er blødt sand, palmer og romantiske solnedgange. 

Sol, sand og shopping på Maui

The Royal Lahaina Resort & Bungalows ligger kun 5 km nord for den gamle hvalfangerby Lahaina. Det er fristende at tage bilen, men und også jer selv at gå eller cykle ad strandstien med sand og vand på den ene side og golf og hoteller på den anden kun afbrudt af klippen Black Rock. På vejen passerer I indkøbscentret Lahaina Village med 90 butikker og restauranter. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser og suiter

12-etager høje Lahaina Kai Tower har 333 smagfuldt indrettede værelser og suiter. Vælger I med hel eller delvis havudsigt, kan I glæde jer til at et smukt skue, fra I står op, til solen maler sceneriet rødt. Alle værelser/suiter indholder som minimum aircondition, fladskærm, musikanlæg, gratis Wi-Fi, mini køleskab, kaffe- og tefaciliteter, deluxe toiletartikler mm.

Afslapning og aktivitet på The Royal Lahaina Resort & Bungalows

Hotelområdet ved The Royal Lahaina Resort & Bungalows er på hele 109.000 m2, som inviterer til både afslapning og aktiviteter. For den aktive er her er bl.a. 11 tennisbaner inkl. en bane med plads til 3.000 tilskuere, hvis I er rigtigt gode. Her er også fitnesscenter, boulebane og vandsportsaktiviteter ved stranden. Og naboen er en championship golfbane! Her er også mange aktiviteter for børn. 

Skal I slappe af, kan I nyde solstolene i sandet og i haven ved de to pools, der ligger med udsigt over vandet.

Cottages i den store have

The Roayal Lahaina Resort & Bungalows har også 114 garden og ocean front cottages spredt rundt i den store, tropiske have. De har alle en dejlig terrasse eller balkon med udsigt til haven eller havet. Hver Cottage indeholder 4 værelser med plads op til 4 personer.

Restaurant, bar og show

The Royal Lahaina Resort & Bungalows har flere muligheder for at få stillet både sult og tørst. På Royal Ocean Terrace Restaurant & Lounge kan I få morgenmad, frokost og aftensmad på den udendørs terrasse ved poolen. Om aftenen er der underholdning, mens I spiser. I Royal Scoop venter is og sandwiches. Har I lyst til en cocktail, så læg vejen forbi Beach Bar. Her er også en butik med både mad, vin og souvenirs.

Hver aften er der Myths of Maui show med sang og dans og buffet. Hvis I interesserer jeg for kulturen bag det, I opleveler på en rejse, er en traditionel luau som dette show et must på Hawaii.

Xl Hawaii Hotel Royal Lahaina Resort & Bungalows Beach Bar Pool
Xl Hawaii Hotel Royal Lahaina Resort & Bungalows Luau Sign
Xl Hawaii Hotel Royal Lahaina Resort & Bungalows Kai Tower Deluxe Oceanfront Guestroom
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.