Xl Hawaii Wailea Beach Marriott Resort Spa Maui Waileabeach
Maui, Hawaii

Wailea Beach Marriott Resort & Spa

Oplev "Aloha"-ånden på et luksuriøst og helt unikt hotel

Mellem de 2 smukke strande Ulua Beach og Wailea Beach ligger Wailea Beach Marriott Resort & Spa. Beliggenheden taler for sig selv. På denne del af Maui er der så mange fantastiske strande, at det aldrig bliver overfyldt.

Har I behov for en dag, hvor I slipper for sand mellem tæerne, byder hotellet på et imponerende poolområde i flere niveauer. Bl.a. den lækre infinity pool med skyggefulde"øer", hvor I kan slappe af under en cabanas.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Smukke værelser og masser af aktiviteter

Hotellet har 541 værelser og suiter. Flere med udsigt over havet, hvor der i vintermånederne vil kunne ses hvaler.

Alle værelser er udstyret med minikøleskab, fladskærms TV, kaffe- og tefaciliteter, internetadgang og meget andet. Værelserne er generelt meget store, og flere er ligeledes udstyret med sofaarrangement.

Beliggenheden i Wailea området er optimal. Udover de mange strande er her shoppingmuligheder, en længere række førsteklasses golfbaner, flere restaurant muligheder ligesom man har et godt udgangspunkt for eventyr på den fantastiske ø Maui er.

I området nær hotellet er det muligt at udfolde sig fysisk med bl.a. snorkel- og dykkerture, ridning, kajak, sejlads, surfing, tennis m.m.

Fra kulinariske oplevelser til spa-forkælelse

Her er 4 forskellige restauranter. Mala Wailea tilbyder gastronomiske Middelhavs- og Pacific Rim retter. Migrant kokkererer lokale retter med et moderne tvist og Kumu Bar & Grill sørger for hele spektret af fisk, skaldyr, bøffer og burgere.

Sidst, men ikke mindst, Te Au Moana Luau, som fire gange om ugen afholder det anerkendte Te Au Moana show. En aften med lækker buffet, eksotiske coctails og fantastisk underholdning.

Te Au Moana Luau, som fire gange om ugen afholder det anerkendte Te Au Moana show. En aften med lækker buffet, eksotiske coctails og fantastisk underholdning.

Desuden har hotellet både en poolbar samt en Starbucks® café.

I kan forkæle jer selv med førsteklasses spa behandling i Mandara Spa. Her udbydes alt - lige fra massage og body wrap til manicure og ansigtsbehandlinger.

Xl Hawaii Wailea Beach Marriott Resort Spa Maui Te Au Moana Luau
Xl Hawaii Wailea Beach Marriott Resort Spa Maui Pool Maluhia2
Xl Hawaii Wailea Beach Marriott Resort Spa Maui Povanddof Room
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.