• Oplev livet i havet - tag ud og snorkle fra Safari Explorer, Hawaii
 • Pukkelhval, Hawaii
 • Den lille yacht Safari Explorer, Hawaii
 • Tag ud i kajak, når du sejler med Safari Explorer, Hawaii
 • Commander kahyt, Safari Explorer, Hawaii

Cruise gennem pukkelhvalernes Hawaii

8 dages natureventyr på lille yacht med kun 18 kahytter

Tag ud i kajak, når du sejler med Safari Explorer, Hawaii
Læs mere

Cruise på en yacht mellem en perlerække af Hawaii-øer på udkig efter pukkelhvaler, manta rays og eventyr i land. Der er en sejlrute, men cruiset er også baseret på spontanitet, hvis kaptajnen kender til særlige muligheder, netop når I er med. Alle måltider og drikkevarer om bord er inkluderet.

Prøv paddle board, når du sejler med Safari Explorer ved Hawaiis kyster

Dette cruise ved Hawaii med Safari Explorer bringer jer til øer og steder, der færreste oplever på rejser til Hawaii. Da meget af sejladsen foregår om natten, vil hver dag være fyldt med nye oplevelser.

Safari Explorer

I skal sejle med den lille og hyggelige yacht Safari Explorer med kun 18 kahytter. Det rette ord for denne udflugt er måske snarere en ekspediton. Man lærer hurtigt hinanden og personalet at kende under hygge på dækket, i restauranten og på de fælles udflugter.  Kahytterne er udvendige, moderne og komfortable. 

Safari Explorer har 2 store gummibåde på slæb, som I bruger til snorkelture og ofte også til at komme i land, mens båden bliver på havet for anker.

Alle måltider og drikkevarer om bord er inkluderet

Kokken præsenterer dagens menu hver dag til morgenmaden. Så kan I disponere appetitten i løbet af dagen. Der bliver bagt frisk brød dagligt, og der er sommelier ombord, så der er styr på vinene. Og på øl fra de lokale mikrobryggerier! Alt er inkluderet.

Dag 1: Til Molokai og om bord på Safari Explorer

Jeres cruise ved Hawaii starter med, at I flyver til Molokai, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til Safari Explorer. I får jeres udvendige kahyt og bliver budt velkommen af kaptajnen og besætningen. Efter aftensmaden er der en præsentation af programmet for den kommende uge.

Masser af mulighed for snorkling fra Safari Explorer, HawaiiDag 2: Det ægte Hawaii på Molokai

Øen Molokai er skabt af to vulkaner, bl.a. den femtestørste på Hawaii. Molokai er kendt for smukke naturscenerier, regnskov og uberørte strande. Her møder I for alvor det ægte Hawaii. I den historiske by Kaunakakai er hverken trafiklys, indkøbscentre eller huse højere end palmerne. Kun fred, ro og en hjertelig atmosfære.

Besøg en Plumeria farm eller få sand mellem tæerne på Papohaku Beach, som er en af de længste strande på Hawaii. Eller tag med til Halawa-dalen med høje vandfald, taro-plantager og jungle. 

Dag 3: Delfiner, snorkling og hygge ved Lanai

Jeres cruise ved Hawaii går først til Lanai. Øen var engang verdens største ananasplantage, og her er ikke mange turister. Safari Explorer cruiser i dag forbi øde hvide sandstrande til Nanahoa, hvor kaptajnen kaster anker. Her er der fine muligheder for at ro i kajak, snorkle og se fisk i tusindvis eller lave andre aktiviteter. Hold også øje med delfinerne i vandet langs kysten. 

Aftenen byder på en Pa'ina, et lokalt festmåltid samt hyggelig underholdning af lokale musikere, en Hawaiian jam session.

Se hvaler ved Hawaii fra Safari ExplorerDag 4: Koralrev, skildpadder og hvaler ved Olowalu/Vest Maui

Næste oplevelse på jeres cruise ved Hawaii er Olowalu, der er kendt for sin snorkling på koralrev og for sine havskildpadder. I The Humpback National Marine Sanctuary mellem Lanai, Molokai og Maui er I i første parket til delfiner, hvaler og meget andet marineliv. Senere kan I gå i land på Maui og udforske strande og bugter. 

Sjældne planter og dyr på Maui
I kan tage med en lokalkendt til Mo’omomi, som er den sidste bastion af sjældne, oprindelige kystplanter og dyr på Hawaii-øerne. Se efter den hawaiianske ugle pueo og søfugle som den store fregatfugl ’iwa.

Lækkerier og klare stjerner
Det kan også være hyggeligt med en lille tur i kajak, og I kan afslutte dagen med kokkens lækkerier og slappe af under nattehimlens klare stjerner. 

Dag 5: Kaptajnens dag

Lad det være op til kaptajnen og besætningen at bestemme dagens oplevelser. De vil helt sikkert finde de bedste muligheder.

En djævlerokke (Manta Ray) i ensom majestæt i havet ved HawaiiDag 6: Vulkaner og djævlerokker, Honomalino Bay/Opihihali

Safari Explorer anløber nu flere steder langs kysterne på Big Island. Hold skarpt udkig efter delfiner, hvaler og den sjældne hvalhaj.

For de entusiastiske er det muligt at tage i helikopter over vulkaner og vandfald. Tidligt på aftenen et sted ud for kysten får I mulighed for at svømme helt tæt på de store Pacific Manta Rays, djævlerokker. I kan også tilkøbe dybhavsfiskeri.

Dag 7: Historie ved Kailua-Kona, Hawaii Big Island

Kursen for jeres cruise ved Hawaii siger denne morgen historiske steder på Big Islands Kohala-kyst. Der er mulighed for en historisk gåtur i byen Kailua og landsbyen Holualoa med de mange gallerier. 

I får mulighed for at snorkle med med en mangfoldighed af farverige koraller, havskildpadder og masser af tropefisk, og I går I land for at se nærmere på det hellige tilflugtssted Kealakekua Bay, hvor kaptajn Cook døde i kamp. 

I løbet af dagen kan I også padle rundt i en af skibets havkajakker og sejle ind til en sort sandstrand.

Tag ud i kajak, når du sejler med Safari Explorer, HawaiiDag 8: Farvel på Hawaii Big Island

Når Safari Explorer lægger til i Kawaihae Harbor, er jeres cruise ved Hawaii slut. I skal dog først lige have den sidste morgenmad om bord. I bliver kørt til lufthavnen enten for at flyve hjemad eller for at hente en bil, hvis I skal videre på flere eventyr på Hawaii Big Island. I kan evt. få opbevaret jeres bagage og nyde dagen ved stranden, hvis I skal med et sent fly. 

Tal med vores rejsekonsulenter om, hvordan dette cruise ved Hawaii kan kombineres med andre oplevelser på Hawaii.

Se pakkeliste og skibsbeskrivelse af Safari Explorer - klik her!

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.