• Besøg Jurassic Park på Kualoa Ranch, Hawaii
 • Kualoa Ranch på Oahu, Hawaii. Det var bl.a. her Jurassic Park blev filmet
 • Nyd en dag med afslapning på Secret Island Beach på Kualoa Ranch, Hawaii
 • Zip-line gennem Jurassic World, Kualoa Ranch på Hawaii

En dag i naturens legeland på Kualoa Ranch

Vil I prøve zipline, i Jurassic Park eller sejle i katamaran?

Besøg Jurassic Park på Kualoa Ranch, Hawaii
Læs mere

Oplev, hvordan Oahus spektakulære natur kan bevare al sin storslåede udstråling og samtidig fungere som et forrygende legeland for både børn og voksne. I er midt i scenerierne fra Jurassic World, Godzilla, Skull Island og Jurassic Park!

Vidunderlige udsigter i Jurassic Valley på Kualoa Ranch, HawaiiI er i landet, hvor big is beautiful. Godt nok på rejse til Hawaii, men nogle ting ændrer sig ikke af den grund. Og hvorfor starter vi så med at fortælle det? Fordi, havde vi startet med at skrive, at I skal opleve en naturlegeplads, havde I nok ikke inde i hovedet set for jer, at den er over 16 km2 stor! 

Velkommen til Kualoa Ranch – et paradis for alle, der kan lide at være aktive, at grine højt og udforske naturen sammen. At meget af det, I kan opleve. samtidig har en spændende historie, gør kun oplevelsen endnu større. 

Kualoa Ranch på Oahu, Hawaii. Det var bl.a. her Jurassic Park blev filmetFilmenes naturscenerier

Skal en Hollywoodfilm have scener i spektakulær natur eller tæt jungle, så er Kualoa Ranch et af de første steder, filmenes location scouts tjekker ud. Vær der for ikke overraskede, hvis I føler, I har været her før. Så har I måske bare set Jurassic World, Godzilla, Skull Island, Jurassic Park eller en gammel Elvis-film! Jo, han var her også. 

Legeland med spektakulær natur, Kualoa Ranch på HawaiiVælg selv, hvad dagen skal indeholde

Der er et utal af ture at vælge mellem på Kualoa Ranch. Mange tager udgangspunkt i filmenes verden. Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker og hør om eventuelle krav til alder, højde og vægt – som både kan være maksimum og minimum. 

I kan vælge at blive hentet ved Waikiki Beach eller køre selv til Kualoa Ranch. Nedenfor kan I læse helt kort om en række af turene. 

Filmenes Kualoa

Det er showtime. Kom rundt til de mange filmlocations, om bag scenerne og ind i kulisser fra store film som bl.a. Jurassic Park, Godzilla, LOST og Hawaii Five-0. I møder dinosaur, går i Godzillas fodspor og meget mere.  Vælg mellem flere temaer. 

Smag på Kualoa

Smag på Hawaii og alt det, der dyrkes på den store farm fra tropiske frugter til rejer og østers. Kualoas ranch spreder sig over tre dale med f.eks. flere end 500 stykker kvæg i Ka’a’awa Valley. I lærer at kaste net i historiske fiskedamme og at kaste reb, som når en ægte cowboy skal indfange kvæg. 

Oplev den fantastiske natur på hesteryg, Kualoa Ranch på HawaiiRideture 

Oplev den spektakulære natur på hesteryg. Vælg mellem 1 og 2 timers ture. På 1 times turen nyder I udsigten til Mokoli’i island (“Chinaman’s Hat”) og ser den 800 år gamle fiskedam. 2 timers turen bringer jer bl.a. dybt ind i Ka’a’awa Valley, hvor Jurassic Park, 50 First Dates og Lost blev filmet. 

Fuld drøn på ATV

Af sted på 4-hjulede motorcykler eller buggies med plads til 5 personer på ture af 1 eller 2 timers varighed. I kører ud i den formidable natur til filmlocations og helt ud, hvor kun få andre kommer. 

Besøg Jurassic Park på Kualoa Ranch, HawaiiJungletur i Jurassic Park

Hop op i den åbne junglebus og kør på 1½ times eventyr dybt ind i Oahus smukke Hakipu`u “Jurassic” Valley. I kommer gennem regnskoven og flodlejer og over bække og stejle bakker. I ser bl.a. filmlocations og den historiske fiskedam og kommer til flotte udsigter.  

Nyd en dag med afslapning på Secret Island Beach på Kualoa Ranch, HawaiiSecret Island Beach

Tag en dag på stranden med afslapning eller nyd masser af vandsport: kajakker, kanoer, stand-up paddle boards og også beach volleyball, bordtennis og meget mere. Der er brusere og omklædningsrum, og I må gerne have drikkevarer og snacks med hjemmefra. 

Fiskedamme og tropiske haver

Tag på en rundvisning i smukke omgivelser til en af Oahus mest velbevarede historiske fiskedamme (Moli'i). Den er mellem 800 og 1000 år gammel. I lærer om traditionelt landbrug og fiskeopdræt på Hawaii og besøger de tropiske frugt- og blomsterhaver. Alt efter sæson er der smagsprøver. 

1½ times smuk sejltur 

I starter i båd i Moli’i og sejler til Secret Island, hvor I går ombord på en stor katamaran med plads til 49 passagerer. Herfra sejler I ud i Kaneohe Bay til spektakulære kyster og historiske steder. Hold udkig efter skildpadder og hvaler.

Zip-line gennem Jurassic World, Kualoa Ranch på HawaiiZip-line gennem Jurassic World

Svæv gennem 7 tandem zip lines med svæv på 60-400 meter! Gå over gyngende hængebroer og ad smukke naturstier i Ka’a’awa Valley. I er midt i de spektakulære naturscenerier fra Jurassic World. Var det mon en dinosaur, der puslede bag busken dér?

Der er mulighed for at kombinere flere af aktiviteterne.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.