XL Hawaii Oahu Kualoa Ranch Hakipuu Valley
Oplevelse på Hawaii

En dag i naturens legeland på Kualoa Ranch

Vil I prøve zipline, i Jurassic Park eller sejle i katamaran?

Oplev, hvordan Oahus spektakulære natur kan bevare al sin storslåede udstråling og samtidig fungere som et forrygende legeland for både børn og voksne. I er midt i scenerierne fra Jurassic World, Godzilla, Skull Island og Jurassic Park!

Udforsk naturen

I er i landet, hvor big is beautiful. Godt nok på rejse til Hawaii, men nogle ting ændrer sig ikke af den grund. Og hvorfor starter vi så med at fortælle det? Fordi, havde vi startet med at skrive, at I skal opleve en naturlegeplads, havde I nok ikke inde i hovedet set for jer, at den er over 16 km2 stor! 

Velkommen til Kualoa Ranch – et paradis for alle, der kan lide at være aktive, at grine højt og udforske naturen sammen. At meget af det, I kan opleve. samtidig har en spændende historie, gør kun oplevelsen endnu større.

Filmens naturscenarier

Skal en Hollywoodfilm have scener i spektakulær natur eller tæt jungle, så er Kualoa Ranch et af de første steder, filmenes location scouts tjekker ud. Vær der for ikke overraskede, hvis I føler, I har været her før. Så har I måske bare set Jurassic World, Godzilla, Skull Island, Jurassic Park eller en gammel Elvis-film! Jo, han var her også. 

XL Hawaii Oahu Kualoa Ranch Jurassic Valley
XL Hawaii Oahu Kualoa Ranch Movie Tour Jurassic Park
XL Hawaii Oahu Kualoa Ranch Secret Island Beach
Vælg mellem et utal af ture

Vælg selv hvad dagen skal indeholde

Der er et utal af ture at vælge mellem på Kualoa Ranch, Oahu. Mange tager udgangspunkt i filmenes verden. Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker og hør om eventuelle krav til alder, højde og vægt – som både kan være maksimum og minimum. Der er mulighed for at kombinere flere af aktiviteterne.

I kan vælge at blive hentet ved Waikiki Beach eller køre selv til Kualoa Ranch. Nedenfor kan I læse helt kort om en række af turene. 

Filmenes Kualoa

Det er showtime. Kom rundt til de mange filmlocations, om bag scenerne og ind i kulisser fra store film som bl.a. Jurassic Park, Godzilla, LOST og Hawaii Five-0. I møder dinosaur, går i Godzillas fodspor og meget mere.  Vælg mellem flere temaer. 

Smag på Kualoa

Smag på Hawaii og alt det, der dyrkes på den store farm fra tropiske frugter til rejer og østers. Kualoas ranch spreder sig over tre dale med f.eks. flere end 500 stykker kvæg i Ka’a’awa Valley. I lærer at kaste net i historiske fiskedamme og at kaste reb, som når en ægte cowboy skal indfange kvæg. 

Rideture

Oplev den spektakulære natur på hesteryg. Vælg mellem 1 og 2 timers ture. På 1 times turen nyder I udsigten til Mokoli’i island (“Chinaman’s Hat”) og ser den 800 år gamle fiskedam. 2 timers turen bringer jer bl.a. dybt ind i Ka’a’awa Valley, hvor Jurassic Park, 50 First Dates og Lost blev filmet. 

Fuld drøn på ATV

Af sted på 4-hjulede motorcykler eller buggies med plads til 5 personer på ture af 1 eller 2 timers varighed. I kører ud i den formidable natur til filmlocations og helt ud, hvor kun få andre kommer. 

Jungletur i Jurassic Park

Hop op i den åbne junglebus og kør på 1½ times eventyr dybt ind i Oahus smukke Hakipu`u “Jurassic” Valley. I kommer gennem regnskoven og flodlejer og over bække og stejle bakker. I ser bl.a. filmlocations og den historiske fiskedam og kommer til flotte udsigter.  

Secret Island Beach

Tag en dag på stranden med afslapning eller nyd masser af vandsport: kajakker, kanoer, stand-up paddle boards og også beach volleyball, bordtennis og meget mere. Der er brusere og omklædningsrum, og I må gerne have drikkevarer og snacks med hjemmefra. 

Fiskedamme og tropiske haver

Tag på en rundvisning i smukke omgivelser til en af Oahus mest velbevarede historiske fiskedamme (Moli'i). Den er mellem 800 og 1000 år gammel. I lærer om traditionelt landbrug og fiskeopdræt på Hawaii og besøger de tropiske frugt- og blomsterhaver. Alt efter sæson er der smagsprøver. 

1½ times smuk sejltur

I starter i båd i Moli’i og sejler til Secret Island, hvor I går ombord på en stor katamaran med plads til 49 passagerer. Herfra sejler I ud i Kaneohe Bay til spektakulære kyster og historiske steder. Hold udkig efter skildpadder og hvaler.

Zipline gennem Jurassic World

Svæv gennem 7 tandem zip lines med svæv på 60-400 meter! Gå over gyngende hængebroer og ad smukke naturstier i Ka’a’awa Valley. I er midt i de spektakulære naturscenerier fra Jurassic World. Var det mon en dinosaur, der puslede bag busken dér?

Tal med en ekspert

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.