• Tag ud og snorkle i det krystalklare vand på Maui, Hawaii
  • Den udslukte vulkan Haleakala på Maui, Hawaii
  • Molokini Crater set fra oven. Et fantastisk sted at snorkle og dykke på Hawaii
  • ATV på Big Island, Hawaii, USA
  • Se Hawaii fra en helikopter

Hawaii rundt på 21 dage

Den store rejse til 4 øer med tid til at opleve og plads i budgettet fra 47.000 kr.

Glæd jer til:

4 udflugter ud i fantastisk natur og op i helikopter

3* og 4* hoteller og ferielejligheder med meget for pengene

Bil på Hawaii Big Island, Maui og Kauai

Vandfald, vulkaner, regnskov, strande og snorkling

Skræddersyet rejse til Hawaii ud fra jeres ønsker

Læs mere

Dette er rejsen til jer, der vil opleve Hawaiis mangfoldighed med ferie på hele 4 øer. Rejsen er sammensat ud fra to hovedkrav: kæmpe oplevelser og meget for pengene. Rejsen går til Hawaii Big Island, Maui, Kauai og Oahu med bil på 3 af øerne. 

Store oplevelser med meget for pengene. Hvordan? 

Nyhavn Rejsers Hawaii-eksperter har forhandlet super gode priser og håndplukket 3* og 4* hoteller og store ferielejligheder, hvor I får rigtig god komfort til færre penge end på mange andre rejser til Hawaii.  Jeres hotel i Honolulu er et godt eksempel. I stedet for at bo i første række til stranden, bor I få minutters gang derfra. Hvert skridt betyder en væsentlig besparelse. Samtidig vil I opleve, at flere af hotellerne har kompenseret ved enorme poolområder. Men selvfølgelig kan vi arrangere samme rejse i første række. 

4 spændende udflugter på Hawaii

I skal opleve Hawaii Big Island, Maui, Kauai og Oahu. Selvfølgelig kunne vi have gjort rejsen endnu billigere ved at overlade alle oplevelserne og biler til jer selv, når I er derovre. Men vi kender de gode udflugter på alle øerne, og vi vil gerne sikre jer den bedste oplevelse. Derfor inkluderer vi som udgangspunkt 4 udflugter.

I skal køre på ATV, hvorfra I skal opleve surfernes kyst, bjergenes vandfald og få et unikt indblik i den lokale historie. På Maui venter fantastisk snorkling på sejltur til bl.a. Molokini. På Kauai skal I flyve over spektakulære Waimea Canyon i helikopter med ekstra store glaspartier. På Oahu venter en kombineret cykel- og vandretur bl.a. til et flot vandfald. 

Bil på 3 Hawaii-øer

I kommer til øer med fantastisk natur og guddommelige strande. Derfor inkluderer vi bil på Hawaii Big Island, Maui og Oahu. Alle forsikringer er inkluderet, så I skal bare bede om nøglen. 

Skræddersyet rejse til Hawaii

Alt på denne rejse kan skræddersys efter jeres særlige ønsker og interesser. Tal med en af vores rejserådgivere om, hvordan I får den bedste rundrejse på Hawaii.

Program

Dag 1
I rejser til Hawaii

Traditionel kvinde fra HawaiiI rejser til Hawaii – som udgangspunkt med morgenflyet fra København, så I lander på Hawaii Big Island samme dag om aftenen lokal tid. Sammen med vores rejserådgiver planlægger I turen ud fra jeres ønsker til rute, priser, komfort, ventetider i lufthavne mm. 

Velkommen til Hawaii. Jeres bil står klar

På Hawaii Big Island lander I i Kona på den vestligste spids af øen. Der står en bil klar ved ankomsten, og alle forsikringer er inkluderet, så I ikke skal tænke på den slags efter flyturen. Bagefter er der kun et kvarters kørsel ned ad kysten til jeres hotel. 

På vejen passerer I de første af Hawaiis utallige golfbaner og også den historiske Koloko-Honokohau park, hvor I kan opleve, hvordan de første polynesiere byggede deres bopladser og lavede damme, der fangede fisk ved tidevandets hjælp. 

Eller sagt på en anden måde: I får med det samme indtryk af de utallige oplevelser, I kan vælge mellem de næste uger, og de lokale navne, der mildt sagt ikke altid er mundrette for os danskere. 

Courtyard by marriott king kamehameha's kona beach hotelCourtyard by Marriott King Kamehameha 3+* Kona Beach Hotel, Kona, Hawaii Big Island

Hotellet lever helt op til historien om lange navne. Courtyard by Marriott King Kamehameha Kona Beach Hotel er et godt og centralt hotel i Kona med adgang til sandstrand på den ellers klippefyldte kyst. Her er samtidig et dejligt poolområde. I bor her 4 nætter og har gåafstand til butikker og restauranter.

Dag 2-4
Vandfald og vulkaner på Hawaii Big Island

Størknet lava fra vulkanen Mauna Loa. Mauna Kea ses i baggrunden. Big Island, HawaiiDe næste dage kan I vælge fra et utal af oplevelser på Hawaii Big Island, der er den største ø på Hawaii. I bor som nævnt på vestkysten, der har flere solskinstimer og mere tørvejr end østkysten.

Se Hawaii fra en helikopterHelikopterture, vandreture og vulkaner

I kan gå på opdagelse i tropisk regnskov, vandre i landskaber med golde lavaklipper, bade fra vidunderlige strande og besøge Hawaii Volcanoes National Park med vulkanerne Kilauea og Mauna Loa og de berømte lavatubes med flydende lava. Sig til, hvis I vil opleve Hawaii Big Island fra en helikopter, hvor I ser ned i krateret af aktive vulkaner og oplever store vandfald fra luften. 

Hawaii Big Island har også snorkling og dykning, og vil I hellere opad, kan I nyde udsigten fra den udslukte vulkan Maune Kea på 4.207 m. Skal I have et kryds på listen over ultimative steder, så kør til Ka Lae, der er det sydligste punkt i hele USA. 

ATV på Big Island, Hawaii, USABIG ISLAND SET FRA 4-hjulet ATV

Vi inkluderer en tur i den smukke natur på nordspidsen af Hawaii Big Island, North Kohala. I kører på ATV, så giv den gas og kom ud i Hawaii Big Islands natur i et køretøj skabt til eventyr. På denne tur skal I nok få lov til at mærke suget i maven!

Jeres rejserådgiver hos Nyhavn Rejser giver gerne tips til flere udflugter på Hawaii Big Island. I har jo bil alle dage, så I kommer nemt rundt.

Dag 5
I rejser til Maui

Pool på Palms at Wailea by Outrigger, Maui, HawaiiNu går jeres rejse til Hawaii videre til næste ø, Maui. I kører det lille stykke til lufthavnen på Hawaii Big Island, og herfra flyver I en god halv time til Maui. I henter jeres bil og kører en halv time stik syd hen over Maui til det eksklusive område Wailea på den sydlige vestkyst af Maui. 

Palms at Wailea Maui by Outrigger 3*, Maui

I skal bo 5 nætter i en stor ferielejlighed på Palms at Wailea Maui by Outrigger omgivet af grønne arealer med pool og masser af plads. Der er mange værelseskategorier. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker et værelse med storslået udsigt til havet og skønne solnedgange. I bor tæt på golf, strand og butikker.

Dag 6-9
Snorkling, strande og surf på Maui

En af Mauis smukke, øde strandeHvis I tænker surf og lækre strande, når I tænker på rejser til Hawaii, er I kommet til det rigtige sted. Maui har flere end 80 strande, og da I har bil, kan I sagtens finde en, I kan kalde jeres egen. Lidt efter Makena lidt syd for hotellet er absolut intet ud over det pragtfulde ocean og blødeste sand. Medbring mad og drikke.

For de aktive er udbuddet på Maui enormt. I kan dykke, ride, sejle, cykle, spille golf og meget mere. Maui har også mange berømte surfspots - nogle steder skal I nok nøjes med at se på, hvis I ikke er øvede. 

Kør op af den smukke kystlinje på Maui, HawaiiVejen til Hana

Og så er der endnu en kæmpe oplevelse, nu I har bil: vejen til Hana fra surfernes Ho’okipa-strand med 617 sving og 54 broer gennem smuk natur med fabelagtige udsigter. Kør den og husk at stoppe undervejs. Besøg evt. også den gamle hvalfangerby Lahaina med gamle træhuse og det største Banyan Tree i USA. 

Molokini Crater set fra oven. Et fantastisk sted at snorkle og dykke på HawaiiUdflugt på Maui: Snorkeltur til Molokini

I kan også opleve fantastisk dykning og snorkling ved Maui. Derfor inkluderer vi en snorkeltur til Molokini med 2 snorkelstop. Først ved Molokinis koralrev med farverige fisk, ufarlige revhajer, sæler, blæksprutter og meget mere. I har 2½ time ved Molokini, og sigtbarheden i vandet er normalt 30-45 m. 

Senere snorkler I tættere på kysten ved Maui, hvor I har store chancer for at svømme med havskildpadder. I får serveret en dejlig frokostbuffet op ad dagen, og efter sidste snorkling åbner baren!

Dag 10
I rejser til Kauai

Aston Islander on the Beach, Kauai, HawaiiNu går jeres ferie på Hawaii mod endnu en ø, Kauai. I kører til lufthavnen, afleverer bilen og flyver små 40 minutter fra Maui til Kauai. Igen står der en bil klar til jer i lufthavnen – med alle forsikringer inkluderet.

Hotel Aston Islander on the Beach 3* 

I skal bo de næste 5 nætter på Hotel Aston Islander on the Beach, der ligger perfekt for udflugter på Kauai. Hotellet ligger i en stor grøn have lige ud til stranden. Der er ganske kort til restauranter og cafeer, og I får meget for pengene her.

Dag 11-14
Strande, vild natur og helikopter Waimea Canyon

Hop ud i et zipline eventyr på Kauai, HawaiiKauai er et overflødighedshorn af smukke naturscenerier, så trods den flotte pool og den nærliggende strand, kan vi kun anbefale at komme ud i naturen. Med vandresko, på cykel, i zipline eller i helikopter. 

Solen er på vej ned over Na Pali kystens rå klipper på Kauai, HawaiiWaimea Canyon – Stillehavets grønne Grand Canyon

I kan svæve i zipline gennem regnskoven, sejle ud i solnedgangen ved den smukke Na Pali-kyst, den mere end 900 m dybe Waimea Canyon er oplagt til en kort eller lang vandretur, og National Botanical Garden er også et besøg værd blandt sjældne fugle, blomster og kæmpe træer. 

Jeres rejserådgiver kan fortælle om utallige andre muligheder - og bestille hjemmefra ud fra jeres interesser, hvis I ønsker det.

Oplev den smukke natur på Hawaii fra en helikopterUdflugt på Kauai: I helikopter over Waimea Canyon

I skal opleve netop Waimea Canyon på en flot tur i helikopter med ekstra store glaspartier. Høje bjerge, dybe kløfter og kæmpe vandfald venter på at blive udforsket fra luften. Tillader vejret det, flyver I ned i et vulkankrater.

Dag 15
I rejser til Honolulu, Oahu

Nu venter den sidste ø på jeres rejse Hawaii rundt, Oahu. Honolulu, Waikiki Beach, Pearl Harbor … det hele er mindre end en halv times flyvning væk. I siger farvel til bilen i lufthavnen på Kauai, og fremme i Honolulu står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde jer velkommen. 

Aloha E Komo Mai. Med blomsterkranse om halsen bliver I kørt til hotellet og er klar til Oahu.

Ocean View Balcony værelse med udsigt til Diamond Head på Queen Kapiolani Hotel i HonoluluQueen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu

Jeres hotel i Honolulu er Queen Kapiolani Hotel, hvor I skal bo 4 nætter. Hotellet ligger få skridt fra den rolige ende af Waikiki Beach i Honolulu med udsigt til stranden, Kapiolani Park og Diamond Head krateret.

Dag 16-18
Cykel, sol og shopping på Oahu

Waikiki beach ved Honolulu, OahuI er i Honolulu med Waikiki Beach. Det betyder shopping, strandliv og drinks i solnedgangen. Gode restauranter. Og masser af udflugtsmuligheder. 

Historiske Pearl Harbor på Oahu, HawaiiBlow holes, strande, surf og Pearl Harbor

Oahu er meget mere end Honolulu. Her er smuk natur og spændende historie, hvor en udflugt til Pearl Harbor er en gribende oplevelse. 

Ved Halona Blow Holes står vandet som en gejser op gennem et hul i laveklipperne, når bølgerne slår ind mod kysten. På nordkysten balancerer surferne på deres boards ved Waimea Bay, Sunset Beach og spektakulære Banzai Pipeline. De mindre øvede holder sig til bølgerne et stykke ude ved Waikiki Beach. 

Er I her en fredag, kan I se det store fyrværkeri ved Waikiki Beach. Det er Hilton Hawaiian Village i den nordlige end af stranden, der fyrer af, men man må jo gerne kigge med.

Monoa Valley på Oahu, HawaiiCykel- og vandretur på Oahu

Vi inkluderer en cykel- og vandretur i fantastiske omgivelser. I Manoa Valley vandrer I gennem regnskov og bambusskov til et flot vandfald, og bagefter kører I ned på mountainbikes med fantastiske udsigter over Oahu. Mærk vinden i håret og duft de mange tropiske blomster.

Dag 19-20/21
Hjem fra rejse Hawaii rundt

Surfing i solnedgangen ved Waikiki strand, HawaiiJeres rejse til Hawaii er nået til sidste dag. Fik I nydt en Mai Tai i solnedgangen den sidste aften? I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Honolulu, hvorfra turen går hjemad. 

Tidligt eller sent fly?

De fleste foretrækker at trække deres afrejse fra Oahu så længe som muligt og tage med det sene fly hjem. I givet fald lander I hjemme i Danmark dag 21. Der er også tidligere fly, som er hjemme dag 20, med tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker og hør om de enkelte forbindelsers ruter, priser og ventetider mm undervejs.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Hawaii rundt på 21 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
10.12.21 - 15.12.2144.000-46.00070.000-72.000
16.12.21 - 31.12.2157.000-59.00089.000-92.000
01.01.22 - 24.06.2246.000-50.00074.000-79.000
25.06.22 - 11.08.2255.000-57.00086.000-88.000
12.08.22 - 15.12.2246.000-48.00074.000-76.000
16.12.22 - 31.12.2260.000-63.00094.000-98.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider og udflugter, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Mulighed for tilslutningsfly fra Billund/Aalborg