Xl Hawaii Molokini Aerial View

Hawaii rundt på 21 dage

Hawaii rundt på 21 dage

21 dage fra 52.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Den store rejse til 4 øer med tid til at opleve og plads i budgettet

Dette er rejsen til jer, der vil opleve Hawaiis mangfoldighed med ferie på hele 4 øer. Rejsen er sammensat ud fra to hovedkrav: kæmpe oplevelser og meget for pengene. Rejsen går til Hawaii Big Island, Maui, Kauai og Oahu med bil på 3 af øerne. 

Glæd jer til

 • 4 udflugter ud i fantastisk natur og op i helikopter
 • 3* og 4* hoteller og ferielejligheder med meget for pengene
 • Bil på Hawaii Big Island, Maui og Kauai
 • Vandfald, vulkaner, regnskov, strande og snorkling
 • Skræddersyet rejse til Hawaii ud fra jeres ønsker

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Big Island 4 nætter på Big Island 4 Højdepunkter Big Islands betagende natur set fra en firehjulet ATV-motorcykel. Big Islands betagende natur set fra en firehjulet ATV-motorcykel.
Maui 5 nætter på Maui 5 Højdepunkter Fortryllende Hana Highway i egen bil og snorkling i marinereservatet Molokini. Fortryllende Hana Highway i egen bil og snorkling i marinereservatet Molokini.
Kauai 5 nætter på Kauai 5 Højdepunkter Spektakulær helikoptertur over Waimea Canyon - Hawaiis svar på Grand Canyon. Spektakulær helikoptertur over Waimea Canyon - Hawaiis svar på Grand Canyon.
Oahu 4 nætter på Oahu 4 Højdepunkter Vandretur i Manoa Valley og mountainbike gennem tropisk regnskov med betagende udsigt over Oahu. Vandretur i Manoa Valley og mountainbike gennem tropisk regnskov med betagende udsigt over Oahu.
XL Hawaii Big Island Kee Beach With Tall, Lush Mountains Of The Na Pali Coast
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

God komfort

Nyhavn Rejsers Hawaii-eksperter har forhandlet super gode priser og håndplukket 3* og 4* hoteller og store ferielejligheder, hvor I får rigtig god komfort til færre penge end på mange andre rejser til Hawaii.  Jeres hotel i Honolulu er et godt eksempel. I stedet for at bo i første række til stranden, bor I få minutters gang derfra. Hvert skridt betyder en væsentlig besparelse. Samtidig vil I opleve, at flere af hotellerne har kompenseret ved enorme poolområder. Men selvfølgelig kan vi arrangere samme rejse i første række. 

Bil på 3 Hawaii-øer

I kommer til øer med fantastisk natur og guddommelige strande. Derfor inkluderer vi bil på Hawaii Big Island, Maui og Oahu. Alle forsikringer er inkluderet, så I skal bare bede om nøglen. 

Oplevelserne står i kø

I skal opleve Hawaii Big Island, Maui, Kauai og Oahu. Selvfølgelig kunne vi have gjort rejsen endnu billigere ved at overlade alle oplevelserne og biler til jer selv, når I er derovre. Men vi kender de gode udflugter på alle øerne, og vi vil gerne sikre jer den bedste oplevelse. Derfor inkluderer vi som udgangspunkt 4 udflugter.

I skal køre på ATV, hvorfra I skal opleve surfernes kyst, bjergenes vandfald og få et unikt indblik i den lokale historie. På Maui venter fantastisk snorkling på sejltur til bl.a. Molokini. På Kauai skal I flyve over spektakulære Waimea Canyon i helikopter med ekstra store glaspartier. På Oahu venter en kombineret cykel- og vandretur bl.a. til et flot vandfald. 

Xl Hawaii Father Boy Surfing On Water People
Xl Hawaii Sunset Palmtree Sea
Xl Hawaii Beautiful Hawaiian Flowers Nature
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Hawaii – som udgangspunkt med morgenflyet fra København, så I lander på Hawaii Big Island samme dag om aftenen lokal tid. Sammen med vores rejserådgiver planlægger I turen ud fra jeres ønsker til rute, priser, komfort, ventetider i lufthavne mm. 

Velkommen til Hawaii. Jeres bil står klar

På Hawaii Big Island lander I i Kona på den vestligste spids af øen. Der står en bil klar ved ankomsten, og alle forsikringer er inkluderet, så I ikke skal tænke på den slags efter flyturen. Bagefter er der kun et kvarters kørsel ned ad kysten til jeres hotel. 

På vejen passerer I de første af Hawaiis utallige golfbaner og også den historiske Koloko-Honokohau park, hvor I kan opleve, hvordan de første polynesiere byggede deres bopladser og lavede damme, der fangede fisk ved tidevandets hjælp. 

Eller sagt på en anden måde: I får med det samme indtryk af de utallige oplevelser, I kan vælge mellem de næste uger, og de lokale navne, der mildt sagt ikke altid er mundrette for os danskere. 

Xl Hawaii Hawaiian Girl Beach Culture Beautiful

Courtyard by Marriott King Kamehameha 3+* Kona Beach Hotel, Kona, Hawaii Big Island

Hotellet lever helt op til historien om lange navne. Courtyard by Marriott King Kamehameha Kona Beach Hotel er et godt og centralt hotel i Kona med adgang til sandstrand på den ellers klippefyldte kyst. Her er samtidig et dejligt poolområde. I bor her 4 nætter og har gåafstand til butikker og restauranter.

Xl Hawaii Hotel Courtyard By Marriott King Kamehameha Ocean Front Room
Xl Hawaii Hotel Courtyard By Marriott King Kamehameha View
Xl Hawaii Hotel Courtyard By Marriott King Kamehameha Aerial View

De næste dage kan I vælge fra et utal af oplevelser på Hawaii Big Island, der er den største ø på Hawaii. I bor som nævnt på vestkysten, der har flere solskinstimer og mere tørvejr end østkysten.

Xl Hawaii Big Island Lava Rocks From Mauna Loa Volcano Mauna Kea In Background

Helikopterture, vandreture og vulkaner

I kan gå på opdagelse i tropisk regnskov, vandre i landskaber med golde lavaklipper, bade fra vidunderlige strande og besøge Hawaii Volcanoes National Park med vulkanerne Kilauea og Mauna Loa og de berømte lavatubes med flydende lava. Sig til, hvis I vil opleve Hawaii Big Island fra en helikopter, hvor I ser ned i krateret af aktive vulkaner og oplever store vandfald fra luften. 

Hawaii Big Island har også snorkling og dykning, og vil I hellere opad, kan I nyde udsigten fra den udslukte vulkan Maune Kea på 4.207 m. Skal I have et kryds på listen over ultimative steder, så kør til Ka Lae, der er det sydligste punkt i hele USA. 

Xl Hawaii Helicopter Blue Hawaiian Tour Maui

Big Island set fra 4-hjulet ATV

Vi inkluderer en tur i den smukke natur på nordspidsen af Hawaii Big Island, North Kohala. I kører på ATV, så giv den gas og kom ud i Hawaii Big Islands natur i et køretøj skabt til eventyr. På denne tur skal I nok få lov til at mærke suget i maven!

Jeres rejserådgiver hos Nyhavn Rejser giver gerne tips til flere udflugter på Hawaii Big Island. I har jo bil alle dage, så I kommer nemt rundt.

XL Hawaii Big Island Kee Beach With Tall, Lush Mountains Of The Na Pali Coast

Nu går jeres rejse til Hawaii videre til næste ø, Maui. I kører det lille stykke til lufthavnen på Hawaii Big Island, og herfra flyver I en god halv time til Maui. I henter jeres bil og kører en halv time stik syd hen over Maui til det eksklusive område Wailea på den sydlige vestkyst af Maui. 

Palms at Wailea Maui by Outrigger 3*, Maui

I skal bo 5 nætter i en stor ferielejlighed på Palms at Wailea Maui by Outrigger omgivet af grønne arealer med pool og masser af plads. Der er mange værelseskategorier. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker et værelse med storslået udsigt til havet og skønne solnedgange. I bor tæt på golf, strand og butikker.

Xl Hawaii Hotel Palms At Wailea Maui By Outrigger Pool
Xl Hawaii Hotel Palms At Wailea Maui By Outrigger Grounds Garden
Xl Hawaii Hotel Palms At Wailea By Outrigger Maui Aerial View

Hvis I tænker surf og lækre strande, når I tænker på rejser til Hawaii, er I kommet til det rigtige sted. Maui har flere end 80 strande, og da I har bil, kan I sagtens finde en, I kan kalde jeres egen. Lidt efter Makena lidt syd for hotellet er absolut intet ud over det pragtfulde ocean og blødeste sand. Medbring mad og drikke.

For de aktive er udbuddet på Maui enormt. I kan dykke, ride, sejle, cykle, spille golf og meget mere. Maui har også mange berømte surfspots - nogle steder skal I nok nøjes med at se på, hvis I ikke er øvede. 

XL Hawaii Maui Empty Beach

Vejen til Hana

Og så er der endnu en kæmpe oplevelse, nu I har bil: vejen til Hana fra surfernes Ho’okipa-strand med 617 sving og 54 broer gennem smuk natur med fabelagtige udsigter. Kør den og husk at stoppe undervejs. Besøg evt. også den gamle hvalfangerby Lahaina med gamle træhuse og det største Banyan Tree i USA. 

Xl Hawaii Maui Arial View Scenic Road Along Coastline

Udflugt på Maui: snorkeltur til Molokini

I kan også opleve fantastisk dykning og snorkling ved Maui. Derfor inkluderer vi en snorkeltur til Molokini med 2 snorkelstop. Først ved Molokinis koralrev med farverige fisk, ufarlige revhajer, sæler, blæksprutter og meget mere. I har 2½ time ved Molokini, og sigtbarheden i vandet er normalt 30-45 m. 

Senere snorkler I tættere på kysten ved Maui, hvor I har store chancer for at svømme med havskildpadder. I får serveret en dejlig frokostbuffet op ad dagen, og efter sidste snorkling åbner baren!

Xl Hawaii Molokini Aerial View

Nu går jeres ferie på Hawaii mod endnu en ø, Kauai. I kører til lufthavnen, afleverer bilen og flyver små 40 minutter fra Maui til Kauai. Igen står der en bil klar til jer i lufthavnen – med alle forsikringer inkluderet.

Hotel Aston Islander on The Beach 3* 

I skal bo de næste 5 nætter på Hotel Aston Islander on the Beach, der ligger perfekt for udflugter på Kauai. Hotellet ligger i en stor grøn have lige ud til stranden. Der er ganske kort til restauranter og cafeer, og I får meget for pengene her.

Xl Hawaii Kauai Aston Islander On The Beach Exterior 2
Xl Hawaii Kauai Aston Islander On The Beach Pool 1
Xl Hawaii Kauai Aston Islander On The Beach Exerior Building 2

Kauai er et overflødighedshorn af smukke naturscenerier, så trods den flotte pool og den nærliggende strand, kan vi kun anbefale at komme ud i naturen. Med vandresko, på cykel, i zipline eller i helikopter. 

Xl Hawaii Kauai Zipline Man Outfitters

Waimea Canyon – stillehavets grønne Grand Canyon

I kan svæve i zipline gennem regnskoven, sejle ud i solnedgangen ved den smukke Na Pali-kyst, den mere end 900 m dybe Waimea Canyon er oplagt til en kort eller lang vandretur, og National Botanical Garden er også et besøg værd blandt sjældne fugle, blomster og kæmpe træer. 

Jeres rejserådgiver kan fortælle om utallige andre muligheder - og bestille hjemmefra ud fra jeres interesser, hvis I ønsker det.

Xl Hawaii Kauai Na Pali Coast Sunset

Udflugt på Kauai: i helikopter over Waimea Canyon

I skal opleve netop Waimea Canyon på en flot tur i helikopter med ekstra store glaspartier. Høje bjerge, dybe kløfter og kæmpe vandfald venter på at blive udforsket fra luften. Tillader vejret det, flyver I ned i et vulkankrater.

Xl Hawaii Helicopter Nature Valley Feet

Nu venter den sidste ø på jeres rejse Hawaii rundt, Oahu. Honolulu, Waikiki Beach, Pearl Harbor … det hele er mindre end en halv times flyvning væk. I siger farvel til bilen i lufthavnen på Kauai, og fremme i Honolulu står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde jer velkommen. 

Aloha E Komo Mai. Med blomsterkranse om halsen bliver I kørt til hotellet og er klar til Oahu.

XL Hawaii Oahu Ala Wai Harbor Waikiki City Aerial View

Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu

Jeres hotel i Honolulu er Queen Kapiolani Hotel, hvor I skal bo 4 nætter. Hotellet ligger få skridt fra den rolige ende af Waikiki Beach i Honolulu med udsigt til stranden, Kapiolani Park og Diamond Head krateret.

Xl Hawaii Honolulu Queen Kapiolani Hotel Diamond Head View Balcony Room
Xl Hawaii Honolulu Queen Kapiolani Hotel Junior Suite Balcony View
Xl Hawaii Honolulu Queen Kapiolani Hotel Ocean View Balcony Room Diamond Head

I er i Honolulu med Waikiki Beach. Det betyder shopping, strandliv og drinks i solnedgangen. Gode restauranter. Og masser af udflugtsmuligheder. 

Xl Hawaii Oahu Waikiki Beach Moana Surfride

Blow holes, strande, surf og Pearl Harbor

Oahu er meget mere end Honolulu. Her er smuk natur og spændende historie, hvor en udflugt til Pearl Harbor er en gribende oplevelse. 

Ved Halona Blow Holes står vandet som en gejser op gennem et hul i laveklipperne, når bølgerne slår ind mod kysten. På nordkysten balancerer surferne på deres boards ved Waimea Bay, Sunset Beach og spektakulære Banzai Pipeline. De mindre øvede holder sig til bølgerne et stykke ude ved Waikiki Beach. 

Er I her en fredag, kan I se det store fyrværkeri ved Waikiki Beach. Det er Hilton Hawaiian Village i den nordlige end af stranden, der fyrer af, men man må jo gerne kigge med.

Xl Hawaii Memorial In Pearl Harbor With Submarine USS Bowfin. Honolulu, Oahu Copy

Cykel- og vandretur på Oahu

Vi inkluderer en cykel- og vandretur i fantastiske omgivelser. I Manoa Valley vandrer I gennem regnskov og bambusskov til et flot vandfald, og bagefter kører I ned på mountainbikes med fantastiske udsigter over Oahu. Mærk vinden i håret og duft de mange tropiske blomster.

Xl Hawaii Oahu Manoa Valley Falls Hiking River Walk Hiker

Xl Hawaii Surfing At Sunset In Waikiki Beach

Jeres rejse til Hawaii er nået til sidste dag. Fik I nydt en Mai Tai i solnedgangen den sidste aften? I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Honolulu, hvorfra turen går hjemad. 

Tidligt eller sent fly?

De fleste foretrækker at trække deres afrejse fra Oahu så længe som muligt og tage med det sene fly hjem. I givet fald lander I hjemme i Danmark dag 21. Der er også tidligere fly, som er hjemme dag 20, med tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker og hør om de enkelte forbindelsers ruter, priser og ventetider mm undervejs.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Hawaii t/r med Delta, KLM eller Air France
 • Lufthavnsskatter
 • 4 nætter på Courtyard by Marriott King Kamehameha Kona Beach Hotel Hawaii 3+*, Big Island. Værelse med delvis havudsigt
 • Billeje alle dage på Hawaii Big Island. Grp. C, Intermediate
 • Oplevelse: Nyd North Kohala fra en ATV
 • Indenrigsfly Hawaii Big Island-Maui med Hawaiian Airlines
 • 5 nætter på Palms at Wailea Maui by Outrigger 3*, Maui. Ferielejlighed med havudsigt
 • Billeje alle dage på Maui. Grp. C, Intermediate
 • Oplevelse: Snorkling ved Molokini
 • Indenrigsfly Maui-Kauai med Hawaiian Airlines
 • 5 nætter på Aston Islander on the Beach, Kauai. Oceanview double room
 • Billeleje alle dage på Kauai. Grp. C, Intermediate
 • Oplevelse: I helikopter over Waimea Canyon på Kauai
 • Indenrigsfly Kauai-Honolulu med Hawaiian Airlines
 • Blomsterhilsen ved ankomst til Honolulu og transport lufthavn-hotel t/r
 • 4 nætter på Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu, Oahu. Ocean View Balcony King Room
 • Oplevelse: Cykel og vandretur på Oahu
 • Billeje inkluderer fri kilometer, lokale skatter, forsikringer (ingen selvrisiko), 4 gratis førere på kontrakten og første tank benzin
Pris per person ved 2 voksne
Hawaii rundt på 21 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
22.06.24 ‑ 24.06.2452.000‑54.00084.000‑86.000
25.06.24 ‑ 11.08.2462.000‑64.00096.000‑98.000
12.08.24 ‑ 15.12.2451.000‑53.00082.000‑85.000
16.12.24 ‑ 31.12.2468.000‑74.000106.000‑118.000
01.01.25 ‑ 24.06.2556.000‑62.00090.000‑102.000
25.06.25 ‑ 11.08.2568.000‑70.000106.000‑108.000
12.08.25 ‑ 27.10.2556.000‑59.00090.000‑95.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og udflugter, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Mulighed for tilslutningsfly fra Billund/Aalborg
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Alt på denne rejse kan skræddersys efter jeres særlige ønsker og interesser. Tal med en af vores rejserådgivere om, hvordan I får den bedste rundrejse på Hawaii.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.