Xl China Hong Kong Hotel Icon Outside Pool
Hong Kong

Hotel Icon Hong Kong

Noget af det bedste Hong Kong har at byde på

Hvis I vil opleve et af de bedste luksushoteller i Hong Kong, kommer I ikke uden om Hotel Icon. Her er det bedste af Hong Kong samlet et sted: En fantastisk udsigt, stil og charme, man skal lede længe efter, og ikke mindst oplevelsen af, at alt handler om jeres velbefindende.

Hotellet ligger i den østlige ende af Tsim Sha Tsui, Kowloon. Det er et område, de fleste forbinder med det autentiske Hong Kong. Shopping og restauranter ligger lige uden for døren.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Pool, fitness og spa

Swimmingpool er selvskreven på disse breddegrader, den ligger højt og med udsigt. I umiddelbar forbindelse findes et veludstyret fitness center. Både udstyr og udsigt er blandt de bedste i Hong Kong.

Når mæthedsgraden af shopping og sightseeing er nået, byder Angsana Spa by Banyan Tree sig til med behandlinger i verdensklasse.

Restauranter og barer

Hotel Icons café, Green, er åben hele dagen. Ud over kaffe er det også stedet for en kølende Gin & Tonic.

Sushi, Dim Sum og andre lækkerier

The Market byder på en hyggelig og afslappet atmosfære, og fra de åbne køkkener dukker de mest fantastiske specialiteter fra både det asiatiske og vestlige køkken op. Frisk og lækkert! 

Det bedste fra det kinesiske køkken

Above & Beyond på 28 etage giver ud over det betagende vue over Hong Kong en aften med det bedste kinesiske køkken med både dim sum og specialiteter fra det kantonesiske køkken. Hele herligheden ledsaget af svalende lokal øl eller en flaske vin fra Hotel Icons egen vinsamling. Ikke underligt, at Above & Beyond fik tre “fork-and-spoons” i Michelin Guide Hong Kong og Macau 2012. Og lige så forventeligt, at det anerkendte rejsemagasin Condé Nast Traveller satte restauranten på deres liste over “Best New Restaurant 2012”. 

Værelser og suiter med fri minibar

Hotel Icon har 262 værelser inklusiv 26 suiter alle med fabelagtig udsigt over byen eller Victoria Harbour. Som noget unikt er der fri minibar og WiFi på alle værelser.

Icon 36 City & Harbour værelser er nogle af de mest rummelige i Hong Kong, der ellers ikke just er berømte for store værelser.  I værelset findes alle de faciliteter, I kan forvente af et hotel af denne høje standard. I flæng kan nævnes 36 m2 stort værelse, King eller Queensize seng, utallige TV kanaler, fri bar og snacks på værelset og meget mere.

Den bedste udsigt

Icon 38 Harbour er 38 m2 og byder på gulv til loft vinduer, så udsigten kan der ikke sættes en finger på - hverken om dagen eller om aftenen, når byens lys tændes. Udsigten til en af verdens mest ikoniske skyline er eminent. Forvent de samme faciliteter som på Icon 36 værelserne.

Derudover findes et pænt udvalg af club rooms samt suiter med endnu bedre udsigt og adgang til “Above & Beyond”, der er Hotel Icons lounge for gæster i enten Club Rooms eller Suiter. “Above & Beyond” ligger på den øverste etage med panoramaudsigt over byen.

Ankomst og afgang - nyd loungeområdet

På Hotel Icon er skæve ankomst- og afgangstider ikke noget problem. Ønsker I ikke at betale for en ekstra nat, kan I frit benytte Timeless. Det er Hotel Icons lounge, hvor I kan slappe af i behagelige bløde møbler i elegante omgivelser, kaffe/the samt snack er inkluderet for hotellets gæster. Conciergen tager sig af bagagen, så den skal I ikke bekymre sig om.

Hotel Icon tilbyder hver 20 min. fri shuttle bus til Tsim Shat Sui Metro Station og til The Sun Arcade.

Xl China Hong Kong Hotel Icon Above & Beyond Private Dining Room
Xl China Hong Kong Hotel Icon Club 38 Harbour
Xl China Hong Kong Hotel Icon Above And Beyond Food Dimsum
Håndplukkede rejser

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Singapore Clarke Quay Evening People
Fiji, Stillehavet

Glæd jer til

Hong Kongs mangfoldighed og luksus

8 dages ferie på formidable Fiji

Beachfront Pool Villa på luksuriøse Six Senses Fiji 5* på Malolo Island

Romantik, forkælelse og gastronomi i top

Storbypuls i den smukke metropol Singapore

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Hong Kong

Alt på denne rejse til Hong Kong kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Hong Kong.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.