• Udsigt fra poolen i en Residence bolig, Six Senses Fiji
 • Nogle af Asiens bedste kokke står bag menuerne i restaurant Po på The Warehouse Hotel
 • Værelsestype 36 harbour, Hotel Icon Hong Kong
 • The Warehouse Hotel i Singapore ligger ud til Robertson Quay

Østens metropoler og det bedste af Fiji

Oplev Hong Kong & Singapore og Six Senses Fiji, 17 dage

Glæd jer til:

Hong Kongs mangfoldighed og luksus

8 dages ferie på formidable Fiji

Beachfront Pool Villa på luksuriøse Six Senses Fiji 5* på Malolo Island

Romantik, forkælelse og gastronomi i top

Storbypuls i den smukke metropol Singapore

Læs mere

Oplev autentiske Hong Kong fra sin bedste side på femstjernet luksushotel. Fortsæt eventyret med otte nætter på paradisøen Malolo Island, hvor I har en poolvilla på Six Senses Fiji 5*. Ryst så lommerne for sand, og afslut rejsen med oplevelser i Singapore.

Et af de bedste luksushoteller i Hong Kong

Rejsen starter i Hong Kong, hvor I skal bo på Hotel Icon Hong Kong 5*. Hotellet er med sit høje serviceniveau, sin topmoderne indretning og fantastiske udsigt ud over byen, et af de bedste luksushoteller i Hong Kong. 

Om dagen oplever I byen, og suger de mange indtryk til jer. Senere slapper I af ved poolen eller besøger hotellets spa. Og når sulten trænger sig på, udforsker I eksempelvis hotellets restaurant, Above & Beyond, som har vundet flere priser for sine kulinariske madoplevelser.

Otte dage i paradis på Six Senses Fiji 5*

Glæd jer til at opleve ægte barfodsluksus på Six Senses Fiji 5*, hvor I har en vidunderlig Beachfront Pool Villa omgivet af harmoni og velvære. Her lader I ferieroen sænke sig. Nyder spaen og gastronomien. Og snorkler mellem smukke koralrev og lokale havskildpadder. Udforsk øens junglestier og tag på øhop til øer i ægte Robinson Crusoe-ånd.

Afslut eventyret i Singapore

I Singapore skal I bo på det unikke hotel The Warehouse Hotel 5* i hjertet af byen. Hotellet er designet i et gammelt pakhus fra 1895, og indretningen er intet mindre end fantastisk med overraskende detaljer i udsmykningen, lækre møbler og lyse farver. Det hele spiller perfekt sammen.

Her ryster I Fijis sand ud af lommerne, og udforsker Singapores pulserende byliv med alt fra Chinatown til Botanisk Have med tusindvis af smukke, farverige orkideer og verdens største pariserhjul.

Skræddersyet rejse til Hong Kong, Fiji og Singapore

Alt på denne rejse kan skræddersys efter jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver om netop det, I gerne vil opleve og om særlige ønsker. Forlæng eksempelvis rejsen med flere nætter i Hong Kong, på Fijis andre øer eller i Singapore.

Rejser I til Fiji med børn?

Six Senses fiji er perfekt til familier, men I kan ikke dele værelse på de nævnte hoteller i Hong Kong og Singapore. Vi harr dog mange alternativer, så ring og hør om priser.

Program

Dag 1
I rejser til Hong Kong

Kinesisk junke i Hong Kongs havnI rejser fra København eller Billund til Hong Kong.

Dag 2
Velkommen til Hong Kong

Poolområdet med udsigt ud over byen, Hotel Icon Hong KongI ankommer til Hong Kong, hvorfra I bliver hentet og kørt til det femstjernede Hotel Icon Hong Kong, hvor I har to nætter. Her bliver I budt varmt velkommen, og conciergen sørger for, at jeres bagage bliver båret op på jeres værelse.

Værelsestype 36 harbour, Hotel Icon Hong KongHotel Icon Hong Kong 5*

Hotel Icon Hong Kong er et af de bedste luksushoteller i Hong Kong. Det afspejler sig i det høje serviceniveau, faciliteterne, indretningen og den fantastisk udsigt fra værelserne ud over byen eller Victoria Harbour.

Få serveret klassiske dim sums i restaurant Above & Beyond, Hotel Icon Hong Kong

Her nyder I udsigten fra poolen med udsigt over byens pulserende liv. I forkæler jer selv med et besøg i hotellets spa, som tilbyder behandlinger i verdensklasse. Og I udforsker de mange restauranter, som byder på kulinariske retter fra det asiatiske, vestlige og kinesiske køkken.

Dag 3
På eventyr i Hong Kong

Den Gyldne Pavillion i Chi Lin klostret udenfor Hong KongHotel Icon Hong Kong ligger i den østlige ende af Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder med det autentiske Hong Kong. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Brug dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Fordyb jer i kulturen. Se de store dobbeltdækkerbusser og sporvogne, som bringer folk rundt i byens myretue af farvestrålende kinesiske skilte. Sampanerne - de små kinesiske både – som sejler rundt mellem de store containerskibe på havnen.

Udforsk Hong Kongs kulinariske restauranter, og besøg de mange markeder, hvor I kan opleve, hvordan kineserne handler og prutter om priser fra tidlig morgen til sen aften.

Natmarked i Temple Street, Kowloon, Hong KongVerdens længste rulletrappe

Den anden ende af Hong Kong, som kaldes Hong Kong Island, er også et besøg værd. Her kan I eksempelvis opleve verdens længste rulletrappe, som løber fra Central District halvvejs op til Victoria Peak til Conduit Street. På turen med rulletrappen bevæger I jer op til, hvad der svarer til 80 etages højde!

Dag 4-5
Rejsen fortsætter til Fiji

Six Senses FijiI bliver hentet på hotellet og kørt til Hong Kong Lufthavn, hvor rejsen fortsætter til Fiji. Dagen efter ankommer I tidlig morgen til Fiji Lufthavn i Nadi på Vitu Levu. Her bliver I modtaget og kørt til havnen, hvorfra I sejler ud med kurs mod Stillehavsøen Malolo Island, hvor I har otte nætter på Six Senses Fiji 5*.

Dag 6-12
Aktiviteter og afslapning på Six Senses Fiji

Beach front pool villa på Six Senses FijiSix Senses Fiji 5* ligger i en smuk bugt ud til den hvide strand og turkise lagune. I får jeres smukke poolvilla og er klar til at nyde harmoni, velvære, gastronomi, spabesøg og masser af tid sammen. 

Tag på snorkel- og dykkereventyr fra Six Senses FijiSnorkling

Dagene tilbringer I med at snorkle mellem smukke koralrev med tropiske fisk. Og I skal ikke blive overraskede, hvis en havskildpadde, djævlerokke eller delfin kigger forbi. 

Skulle I blive nysgerrige på, hvad øen ellers har at byde på, kan I udforske naturen på de afmærkede vandrestier. I kan sejle ud på sunsetcruise eller bestille en picnic på en øde ø.

Dag 13-14
Rejsen fortsætter til Singapore

Industrielt design møder moderne indretning i lobbyen på The Warehouse Hotel

Afrejse til Singapore

I fortsætter jeres eventyr fra marinaen ved Six Senses Fiji 5*, hvorfra I sejler retur til Fijis hovedø, Vitu Levu. I bliver kørt den korte tur til lufthavnen, hvor I går om bord i flyet, som bringer jer til Singapore. I ankommer tidlig morgen på dag 14 til Singapore, hvor I bliver hentet og kørt til det femstjernede hotel The Warehouse 5*. Her har I to overnatninger.
 

Nogle af Asiens bedste kokke står bag menuerne i restaurant Po på The Warehouse HotelThe Warehouse Hotel

På det femstjernede The Warehouse er indretningen og designet en oplevelse i sig selv. Hotellet er indrettet I et gammelt pakhus fra 1985, og hotellets historie afspejler værelsernes indretning, hvor gamle, sortmalede bærende metalkonstruktioner skaber liv og står flot til de hvidmalede vægge.

Her slapper I af og suger indretningens mange indtryk til jer, I slapper af ved poolen på taget og får gastronomiske oplevelser i hotellets restaurant, som har en af Singapores bedste chefkokke.

Dag 15
På eventyr i The Lion City, Singapore

Singapore Flyer var verdens største pariserhjul. Den største står nu i Las Vegas og er 2,6 m. højere.I har hele dagen til at opleve Singapore – også kaldt ’The Lion City’. Hotellet ligger i området Robertson Quay, hvorfra på et lille kvarter kan gå til Chinatown med sine pulserende gader. I kan også besøge Botanisk Have, som byder på et lille stykke regnskov, et stort område med flotte orkideer og farverige næsehornsfugle. 

I kan også stige om bord i verdens største pariserhjul, gå en tur ved floden m.m.

Dag 16-17
Afrejse og ankomst i Danmark

Singapore skylineJeres rejseeventyr er ved at være ved vejs ende. I bliver hentet på hotel The Warehouse om aftenen på dag 16 og kørt til Singapore Lufthavn, hvor turen går mod Danmark. 

Dagen efter ankommer I enten til København - eller Billund Lufthavn.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Hong Kong / Singapore-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel i Hong Kong t/r
 • 2 nætter på Hotel Icon Hong Kong 5*, Hong Kong. Icon 36 Harbour Room, inkl. morgenmad
 • Fly Hong Kong-Fiji
 • Transport med bil og speedbåd fra lufthavn til Six Senses Fiji t/r
 • 8 nætter på Six Senses Fiji 5*, Malolo Island. Beachfront Pool Villa, inkl. halvpension
 • Fly Fiji-Singapore
 • Transport fra lufthavn til hotel i Singapore t/r
 • 2 nætter på The Warehouse 5* i Singapore. Warehouse Loft Room, inkl. morgenmad

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Tilslutningsfly fra Billund, Aalborg og Aarhus (Aalborg og Aarhus først fra 1/11-18)
 • Afrejse fra Danmark på onsdage