Xl Singapore Clarke Quay Evening People

Østens metropoler
og det bedste af Fiji

Østens metropoler og det bedste af Fiji

17 dage fra 59.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Oplev Hong Kong & Singapore og Six Senses Fiji

Oplev autentiske Hong Kong fra sin bedste side på femstjernet luksushotel. Fortsæt eventyret med otte nætter på paradisøen Malolo Island, hvor I har en poolvilla på Six Senses Fiji 5*. Ryst så lommerne for sand, og afslut rejsen med oplevelser i Singapore.

Glæd jer til

 • Hong Kongs mangfoldighed og luksus
 • 8 dages ferie på formidable Fiji
 • Beachfront Pool Villa på luksuriøse Six Senses Fiji 5* på Malolo Island
 • Romantik, forkælelse og gastronomi i top
 • Storbypuls i den smukke metropol Singapore

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Hong Kong 2 nætter på Hong Kong 2 Højdepunkter Gå på opdagelse i byens mangfoldige kultur, farverige indtryk og mange shopping muligheder. Gå på opdagelse i byens mangfoldige kultur, farverige indtryk og mange shopping muligheder.
Malolo Island, Fiji 8 nætter på Malolo Island, Fiji 8 Højdepunkter Glæd jer til kridhvide strande, sublim snorkling og gastronomi i paradis-omgivelser. Glæd jer til kridhvide strande, sublim snorkling og gastronomi i paradis-omgivelser.
Singapore 2 nætter på Singapore 2 Højdepunkter Bo på unikt designhotel og oplev den pulserende storbys lokalliv og skjulte perler med tid til fordybelse. Bo på unikt designhotel og oplev den pulserende storbys lokalliv og skjulte perler med tid til fordybelse.
Xl Hotel Fiji Six Senses Pool Lounging
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Et af de bedste luksushoteller i Hong Kong

Rejsen starter i Hong Kong, hvor I skal bo på Hotel Icon Hong Kong 5*. Hotellet er med sit høje serviceniveau, sin topmoderne indretning og fantastiske udsigt ud over byen, et af de bedste luksushoteller i Hong Kong. 

Om dagen oplever I byen, og suger de mange indtryk til jer. Senere slapper I af ved poolen eller besøger hotellets spa. Og når sulten trænger sig på, udforsker I eksempelvis hotellets restaurant, Above & Beyond, som har vundet flere priser for sine kulinariske madoplevelser.

Otte dage i paradis på Six Senses Fiji 5*

Glæd jer til at opleve ægte barfodsluksus på Six Senses Fiji 5*, hvor I har en vidunderlig Beachfront Pool Villa omgivet af harmoni og velvære. Her lader I ferieroen sænke sig. Nyder spaen og gastronomien. Og snorkler mellem smukke koralrev og lokale havskildpadder. Udforsk øens junglestier og tag på øhop til øer i ægte Robinson Crusoe-ånd

Afslut eventyret i Singapore

I Singapore skal I bo på det unikke hotel The Warehouse Hotel 5* i hjertet af byen. Hotellet er designet i et gammelt pakhus fra 1895, og indretningen er intet mindre end fantastisk med overraskende detaljer i udsmykningen, lækre møbler og lyse farver. Det hele spiller perfekt sammen.

Her ryster I Fijis sand ud af lommerne, og udforsker Singapores pulserende byliv med alt fra Chinatown til Botanisk Have med tusindvis af smukke, farverige orkideer og verdens største pariserhjul.

Xl China Hong Kong Gold Pavilion In Chi Lin Nunnery
XL Singapore The Warehouse Hotel Po Food Communal 1
Xl Hotel Fiji Six Senses Fiji Tovolea Restaurant And Beachfront Pool Villas
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser fra København eller Billund til Hong Kong.

Xl China Hong Kong Boat In Harbor

I ankommer til Hong Kong, hvorfra I bliver hentet og kørt til det femstjernede Hotel Icon Hong Kong, hvor I har to nætter. Her bliver I budt varmt velkommen, og conciergen sørger for, at jeres bagage bliver båret op på jeres værelse.

Xl China Hong Kong Hotel Icon Outside Pool

Hotel Icon Hong Kong 5*

Hotel Icon Hong Kong er et af de bedste luksushoteller i Hong Kong. Det afspejler sig i det høje serviceniveau, faciliteterne, indretningen og den fantastisk udsigt fra værelserne ud over byen eller Victoria Harbour.

Her nyder I udsigten fra poolen med udsigt over byens pulserende liv. I forkæler jer selv med et besøg i hotellets spa, som tilbyder behandlinger i verdensklasse. Og I udforsker de mange restauranter, som byder på kulinariske retter fra det asiatiske, vestlige og kinesiske køkken.

Xl China Hong Kong Hotel Icon Above & Beyond Private Dining Room
Xl China Hong Kong Hotel Icon Club 38 Harbour
Xl China Hong Kong Hotel Icon Spa

Her nyder I udsigten fra poolen med udsigt over byens pulserende liv. I forkæler jer selv med et besøg i hotellets spa, som tilbyder behandlinger i verdensklasse. Og I udforsker de mange restauranter, som byder på kulinariske retter fra det asiatiske, vestlige og kinesiske køkken.

Hotel Icon Hong Kong ligger i den østlige ende af Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder med det autentiske Hong Kong. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Brug dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Fordyb jer i kulturen. Se de store dobbeltdækkerbusser og sporvogne, som bringer folk rundt i byens myretue af farvestrålende kinesiske skilte. Sampanerne - de små kinesiske både – som sejler rundt mellem de store containerskibe på havnen.

Udforsk Hong Kongs kulinariske restauranter, og besøg de mange markeder, hvor I kan opleve, hvordan kineserne handler og prutter om priser fra tidlig morgen til sen aften.

Xl China Hong Kong The Golden Pavilion In Nan Lian Garden

Verdens længste rulletrappe

Den anden ende af Hong Kong, som kaldes Hong Kong Island, er også et besøg værd. Her kan I eksempelvis opleve verdens længste rulletrappe, som løber fra Central District halvvejs op til Victoria Peak til Conduit Street. På turen med rulletrappen bevæger I jer op til, hvad der svarer til 80 etages højde!

Xl China Hong Kong Skyline At Night

I bliver hentet på hotellet og kørt til Hong Kong Lufthavn, hvor rejsen fortsætter til Fiji. Dagen efter ankommer I tidlig morgen til Fiji Lufthavn i Nadi på Vitu Levu. Her bliver I modtaget og kørt til havnen, hvorfra I sejler ud med kurs mod Stillehavsøen Malolo Island, hvor I har otte nætter på Six Senses Fiji 5*.

XL Hotel Fiji Six Senses Fiji Overview

Six Senses Fiji 5* ligger i en smuk bugt ud til den hvide strand og turkise lagune. I får jeres smukke poolvilla og er klar til at nyde harmoni, velvære, gastronomi, spabesøg og masser af tid sammen. 

XL Hotel Fiji Six Senses Fiji Beachfront Pool Villa Deck
Xl Hotel Fiji Six Senses Residence Pool Sunset
Xl Fiji Looking Up At Palm Trees Against Blue Sky

Snorkling

Dagene tilbringer I med at snorkle mellem smukke koralrev med tropiske fisk. Og I skal ikke blive overraskede, hvis en havskildpadde, djævlerokke eller delfin kigger forbi. 

Skulle I blive nysgerrige på, hvad øen ellers har at byde på, kan I udforske naturen på de afmærkede vandrestier. I kan sejle ud på sunsetcruise eller bestille en picnic på en øde ø.

XL Hotel Fiji Six Senses Fiji Underwater School Of Fish With Girl

Afrejse til Singapore

I fortsætter jeres eventyr fra marinaen ved Six Senses Fiji 5*, hvorfra I sejler retur til Fijis hovedø, Vitu Levu. I bliver kørt den korte tur til lufthavnen, hvor I går om bord i flyet, som bringer jer til Singapore. I ankommer tidlig morgen på dag 14 til Singapore, hvor I bliver hentet og kørt til det femstjernede hotel The Warehouse 5*. Her har I to overnatninger.
XL Singapore The Warehouse Hotel Lobby And Bar Panorama

The Warehouse Hotel

På det femstjernede The Warehouse er indretningen og designet en oplevelse i sig selv. Hotellet er indrettet I et gammelt pakhus fra 1985, og hotellets historie afspejler værelsernes indretning, hvor gamle, sortmalede bærende metalkonstruktioner skaber liv og står flot til de hvidmalede vægge.

Her slapper I af og suger indretningens mange indtryk til jer, I slapper af ved poolen på taget og får gastronomiske oplevelser i hotellets restaurant, som har en af Singapores bedste chefkokke.

XL Singapore The Warehouse Hotel River View Room

I har hele dagen til at opleve Singapore – også kaldt ’The Lion City’. Hotellet ligger i området Robertson Quay, hvorfra på et lille kvarter kan gå til Chinatown med sine pulserende gader. I kan også besøge Botanisk Have, som byder på et lille stykke regnskov, et stort område med flotte orkideer og farverige næsehornsfugle. 

I kan også stige om bord i verdens største pariserhjul, gå en tur ved floden m.m.

Xl Singapore Singapore Flyer Ferris Wheel

Xl Singapore Skyline Night Esplanade Theater Singapore Flyer

Jeres rejseeventyr er ved at være ved vejs ende. I bliver hentet på hotel The Warehouse om aftenen på dag 16 og kørt til Singapore Lufthavn, hvor turen går mod Danmark. 

Dagen efter ankommer I enten til København - eller Billund Lufthavn.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Hong Kong / Singapore-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel i Hong Kong t/r
 • 2 nætter på Hotel Icon Hong Kong 5*, Hong Kong. Icon 36 Harbour Room, inkl. morgenmad
 • Fly Hong Kong-Fiji
 • Transport med bil og speedbåd fra lufthavn til Six Senses Fiji t/r
 • 8 nætter på Vomo Island 5*. Beachfront Villa, inkl. morgenmad
 • Fly Fiji-Singapore
 • Transport fra lufthavn til hotel i Singapore t/r
 • 2 nætter på The Warehouse 5* i Singapore. Warehouse Loft Room, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Østens metropoler og det bedste af Fiji
RejseperiodeDobbelt
03.05.24 ‑ 07.09.2558.000‑64.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Tilslutningsfly fra Billund, Aalborg og Aarhus (Aalborg og Aarhus først fra 1/11-18)
 • Afrejse fra Danmark på onsdage
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Hong Kong, Fiji og Singapore

Alt på denne rejse kan skræddersys efter jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver om netop det, I gerne vil opleve og om særlige ønsker. Forlæng eksempelvis rejsen med flere nætter i Hong Kong, på Fijis andre øer eller i Singapore.

Rejser I til Fiji med børn?

Six Senses fiji er perfekt til familier, men I kan ikke dele værelse på de nævnte hoteller i Hong Kong og Singapore. Vi harr dog mange alternativer, så ring og hør om priser.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.