XL Indien Six Senses Vana Spaces Ayurveda Center
DEHRADUN, INDIEN

Six Senses Vana

Et tilflugtssted for krop, sind og sjæl

Six Senses Vana i naturskønne Dehradun for foden af Himalaya emmer af fred og fordybelse. Et luksuriøst tilflugtssted, omgivet af frodig skov med Himalayas bjergtinder knejsende i baggrunden. Her står tiden stille, og du mødes med den dybe sanselighed og varme velkomst, Six Senses er så kendt for – som signalerer starten på din rejse mod heling og harmoni.

Berigende og forkælende

Six Senses Vana er en verden af unikke oplevelser. Forestil dig, hvordan dagen begynder med yoga blandt trækronerne, efterfulgt af en nærende morgenmad med udsigt over de stille skove. Mærk, hvordan hver behandling ikke bare revitaliserer kroppen, men beroliger sindet og genopfylder sjælen. Her, midt i naturens skønhed, kan du slippe hverdagens jag og komme i forbindelse med dit indre jeg. I en atmosfære præget af ro, luksus og skræddersyet opmærksomhed.

 

Arkitekttegnet afslapning

Den minimalistiske elegance på Six Senses Vana leder straks tankerne hen på afslapning og indre ro. Skabt med respekt for områdets naturlige skønhed og med dybe rødder i traditionel indisk visdom er hver vinkel og detalje af dette luksusresort designet til at berolige sjælen og inspirere sindet. Fra de rummelige, lyse og moderne værelser til de håndplukkede kunstværker, der er en harmonisk og naturlig del af indretningen – de perfekte rammer for en helende oplevelse.

XL Indien Six Senses Vana Jabarkhet Nature Reserve
XL Indien Six Senses Vana Wellness Raag Therapy Bodhi Tree
XL Indien Six Senses Vana Wellness Sowa Rigpa 1
DET KAN DU SE FREM TIL

En verden af velvære

Udsøgte, skræddersyede behandlinger

På Six Senses Vana venter en verden af luksuriøse faciliteter og opmærksom service. Fra de intime yoga- og meditationsrum til et state-of-the-art wellness-center – resortet har en holistisk tilgang til sundhed, skræddersyet til den enkelte gæst. Fordyb dig i alt fra ayurvedisk medicin og tibetansk healing til kulinariske oplevelser og afslappende stunder i det indendørs opvarmede bassin eller den meditative have. Alt sammen omgivet af det beroligende sus fra den omkringliggende frodige skov.

Ayurveda på Six Senses Vana

Du kan godt begynde at glæde dig til en ægte og dybdegående ayurvedisk oplevelse, der er tro mod den traditionelle indiske tradition. Hvad der gør Six Senses Vana enestående, er den unikke kombination af traditioner og behandlinger. Efter en individuel konsultation vil du blive præsenteret for et wellnessprogram, der er specielt udarbejdet til at afbalancere netop din dosha – uanset om du er vata, pitta eller kapha.

Ayurveda på Six Senses Vana inkluderer:
  • Kendskab til din nuværende dosha, og hvad der skal til for at opnå balance under dit ophold

  • Forståelse for og afstemning af dine behov med din naturlige energi giver ro i sindet

  • Fokus på at helbrede både fysiske og mentale udfordringer

  • Udvikling af sunde vaner, du kan tage med tilbage til din hverdag

  • Et fundament for et længere og sundere liv ved at investere i dit fremtidige jeg

Mere end bare behandlinger

Et retreat på Six Senses Vana er mere end ’bare’ behandlinger; det er en helhedsorienteret tilgang til krop og sind, der omfatter personlig ernæring, screening og skræddersyede konsultationer, et dagligt program med private behandlinger, adgang til gruppeaktiviteter og meget mere.

Kortere eller længere ophold

Du kan nyde ophold fra 7-21 dage på Six Senses Vana og eventuelt kombinere den ultimative selvforkælelse med en rundrejse i det farverige og fascinerende land, der er Indien. Et ophold på resortet inkluderer bl.a. en grundig ayurvedisk konsultation, private fitness-, yoga- og meditations-sessioner, ayurvediske behandlinger, naturlige helbredelsesbehandlinger samt tibetanske behandlinger.

Udforsk de lokale skatte

Six Senses Vana er ikke kun en indre rejse. Beliggende i hjertet af Dehradun og med udsigt til Mussoorie – ’Bjergenes dronning’ – er det oplagt at udforske de omkringliggende vidundere, naturlige såvel som kulturelle. Om det er en udflugt til den åndelige by Rishikesh, en vandretur i den fascinerende Jabarkhet Nature Reserve eller et besøg i de lokale basarer, så gør resortets nærhed til lokale seværdigheder det nemt at fordybe sig i regionens fortryllende skønhed.

XL Indien Six Senses Vana Cinema Paradiso Temple
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres Retreat og Wellbeing rejse

Tal med vores rejserådgivere om din Retreat og Wellbeing rejse. De kender hotellerne og behandlingerne og glæder sig til at dele deres passion med jer. De ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.